Kezdődik a miskolctapolcai élményfürdő bővítése
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. június 18. kedd

Levente ünnepli névnapját.
Holnap Gyárfás napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek Kezdődik a miskolctapolcai élményfürdő bővítése
Kezdődik a miskolctapolcai élményfürdő bővítése PDF Nyomtat Email
2019 január 09., szerda 17:07

Kezdődik a miskolctapolcai élményfürdő bővítése: átadták a munkaterületet. Ezzel együtt változik a fürdő melletti parkolás rendje.
A miskolctapolcai élményfürdő fejlesztésének első lépéseként, január 7-én megtörtént a munkaterület átadása a nyertes kivitelezőnek.
A munkaterületen található a jelenlegi strand parkolója is, amelyet január 14-től nem használhatnak a vendégek. A területre akkortól tilos lesz a behajtás.
A Miskolctapolcai Strandfürdő ugyanakkor egy új, a Görömbölyi utcáról megközelíthető parkolót nyit a fürdővendégek részére, az Aradi sétány - Görömbölyi utca sarkán, a meglévő fürdő területén.
A munkálatok előrehaladtával később az Aradi sétányt is lezárják majd; először a gépjármű-, majd, várhatóan tavasszal, már a gyalogosforgalom elől is.
Miskolcon épül meg az ország egyik legnagyobb wellness központja 12,7 milliárd forintból. A beruházás a Miskolctapolcai strand fejlesztésének második ütemeként valósul meg 2019-2020 során. A futurisztikus fürdőkomplexumban 8 beltéri és 2 kültéri medence megépítését álmodták meg a tervezők. Az új létesítmény szerves egységet alkot majd a strandfürdő 2015-ben átadott első ütemével. A valósággá váló álomberuházás a nemzetközi fürdővilág elitjébe emeli Miskolctapolca nevét, és egyedülálló kínálata lesz a magyarországi turizmusnak.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások