600 rászoruló családnak segítenek
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. június 18. kedd

Levente ünnepli névnapját.
Holnap Gyárfás napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek 600 rászoruló családnak segítenek
600 rászoruló családnak segítenek PDF Nyomtat Email
2018 december 19., szerda 18:28

"Veledteljes karácsonyi kampányának keretében, közösségi média oldalainak követőivel közösen 600 rászoruló családnak segít a Lidl Magyarország. Az összesen 3 011 400 Ft értékű tartós élelmiszeradományt, a Gyermekétkeztetési Alapítvány közreműködésével 6 település hátrányos helyzetű családjai kapják meg, ezáltal könnyítve meg az ünnepi készülődést.
A karácsony nem a tökéletes menütől vagy az ajándékoktól, hanem szeretteinktől teljes, igazi mondanivalója az együtt töltött idő fontossága, hiszen csak az számít, hogy kivel töltjük az ünnepeket. E gondolatokra hívta fel a figyelmet az áruházlánc hétvégén zárult karácsonyi kezdeményezése, melynek során a Lidl arra kérte közösségi oldalainak követőit, hogy osszák meg, nekik kivel teljes a karácsony. A cél a figyelemfelhíváson túl a segítségnyújtás is volt, a vállalat hátrányos helyzetű gyermekek családjainak szerette volna szebbé varázsolni az ünnepi készülődést.
A #veledteljes kampány eredményeképpen, a kezdeményezéshez csatlakozókkal közösen a Lidl Magyarország 600 családnak tud segítséget nyújtani a karácsonyi készülődéshez. A tartós élelmiszereket tartalmazó ajándékcsomagokat a Gyermekétkeztetési Alapítvány juttatja el a rászorulókhoz még az ünnepek előtt.
„A Lidl Magyarország számára kiemelten fontos, hogy a társadalmi célú kezdeményezésekkel segítse a hátrányos helyzetű gyermekek támogatását. Még nagyobb öröm számunkra, hogy ezúttal követőinkkel, vásárlóinkkal közösen tehetjük szebbé több mint félezer család karácsonyát.” – mondta Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.
Az áruházlánc működésének szerves része a társadalmilag felelős gondolkodás, a gyermeki jólétet kezdetektől fogva kiemelkedően fontosnak tekinti. Társadalmi felelősségvállalási programjainak kiemelt célja a hátrányos helyeztű gyermekek és azok családjainak támogatása. A #Veledteljes kampány is ezt a célkitűzést támogatta, eredményeképpen ezúttal is több száz magyar család kapott segítséget a vállalat támogatása által.


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások