Lelki Egészségközpont Miskolcon
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. április 24. szerda

György ünnepli névnapját.
Holnap Márk napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek Lelki Egészségközpont Miskolcon
Lelki Egészségközpont Miskolcon PDF Nyomtat Email
2018 szeptember 13., csütörtök 12:02

Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program EFOP-1.8.20-17-2017-00024 kódszámú projekt keretében 40 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatással bővíti a jelenleg is működő miskolci Egészségfejlesztési Iroda (EFI) szolgáltatási körét a lelki egészség megóvása, fejlesztése érdekében. Így jön létre a Lelki Egészségközpont (LEK), az EFI székhelyén működve.

A bio-pszicho-szociális modell alapfeltevése, hogy a betegségek kialakulásában nem csupán biológiai, hanem pszichológiai és kulturális-társadalmi összetevők hatásait is kulcsfontosságúnak kell tekinteni. Ahogyan azt az Egészségügyi Világszervezet (WHO) is megfogalmazza: az egészség már nem csupán a betegség hiánya, hanem „a teljes fizikai, mentális és szociális jóllét állapota”. Ahhoz, hogy az egészség e szintjét elérhesse a lakosság, feltétlenül szükség van a lelki tényezők ápolására, a pszichés állapot javítására is.

Hogyan segíti a Lelki Egészségközpont (LEK) a mentális egészség fejlesztését?
Az Egészségfejlesztési Iroda székhelyén a Lelki Egészségközpont TÉRÍTÉSMENTES szolgáltatásai mindenki előtt nyitva állnak;
Pszichológus és mentálhigiénikus munkatársak is várják az érdeklődőket a gyógytornász, egészségfejlesztő és dietetikus mellett;
Egyéni és csoportos foglalkozásokon való részvételre nyílik lehetőség előzetes bejelentkezés alapján;    Szemléletformáló tevékenységet végzünk a pszichés problémák stigmatizálásának csökkentésére.


Figyeljünk lelkünk egészségére! Merjünk beszélni problémáinkról!
Keresse Ön is a LEK térítésmentes szolgáltatásait!


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások