Falfestés az Avason
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. február 18. hétfő

Bernadett ünnepli névnapját.
Holnap Zsuzsanna napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek Falfestés az Avason
Falfestés az Avason PDF Nyomtat Email
2018 május 24., csütörtök 18:35

A Dialóg Egyesület közösségi falfestést szervez május 26-ára, 10 órától a Testvérvárosok úti gyermekrendelő előtt található támfalra . A festésben részt vesznek többek között környékbeli iskolások, lakosok, a Lévay József Gimnázium tanulói csoportja önkéntes munka keretében. A Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szervezete is csatlakozott a közösségi festéshez, hangsúlyozva az önkéntes munka jelentőségét, amely tevékenységeinek egyik alapvető mozgatórugója, az akcióban való részvételt a Mozduljunk Együtt Alapszervezet tagjai vállalták.

Az eszközöket Eperjesi Erika, a körzet önkormányzati képviselője biztosítja és Kiss Gábor vállalkozó is segíti a munkát.

 

A Dialóg Egyesületet a Testvérvárosok úti körzeti gyermekrendelő egyik orvosa, Dr. Stunya Edina kérte fel, segítsenek abban, hogy a rendelő bejáratával szemben lévő támfalra egy igazán izgalmas, vidám rajz kerüljön, amelyet Török Eszter grafikus megtervezett. A közösségi falfestés egyik célja, hogy összehozza a környezetükért tenni akarókat, másodsorban pedig az, hogy azokat, akik a gyermekrendelőt felkeresik, már eleve a szép rajzok látványa fogadja. De fontos az is, hogy a támfalra ezentúl úgy tekintsenek az arra járók, mint közösségük munkájára, és vigyázzanak rá és környezetére egyaránt.


 A közösségi falfestés helye, ideje:

Miskolc, Testvérvárosok útja 14., gyermekorvosi rendelők

2018. május 26., 10 órai kezdettel.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások