Workshopot tartott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat a megyében található LEADER Helyi Akciócsoportok számára
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. január 20.

Sebestyén ünnepli névnapját.
Holnap Ágnes napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek Workshopot tartott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat a megyében található LEADER Helyi Akciócsoportok számára
Workshopot tartott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat a megyében található LEADER Helyi Akciócsoportok számára PDF Nyomtat Email
2018 május 12., szombat 22:11

 Második alkalommal rendezte meg a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Helyi Akciócsoportok részére a Fenntartható Energia és Klíma Akciótervekkel kapcsolatos workshopot a Megyeházán.
A rendezvény a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat a „TOP-3.2.1.-15-BO1-2016-00005 Borsod-Abaúj-Zemplén megye területén meglévő SEAP-ok felülvizsgálalta és átdolgozása SECAP-pá, illetve új SECAP-ok kidolgozása” című projekt keretében valósult meg.

A projekt célkitűzése a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat által konzorciumvezetői szinten összefogott és koordinált helyi önkormányzati konzorciumi tagok Fenntartható Energia Akciótervének (SEAP) felülvizsgálata és átdolgozása Fenntartható Energia és Klíma Akciótervvé (SECAP), helyi önkormányzati konzorciumi tagok részére SECAP-ok kidolgozása, valamint a megye területén működő Helyi Fejlesztési Stratégiával rendelkező vidékfejlesztési közösségek (Helyi Akciócsoportok) SECAP-jainak elkészítése.

A rendezvény célja a Helyi Akciócsoportok részére készülő Fenntartható Energia és Klíma Akciótervek (SECAP) kidolgozása során a helyi szereplők bevonásával megvalósuló koncepció- és tervalkotási folyamat megvalósítása. A szakmai előadások keretében a workshopon ismertetésre került a SECAP-ok kidolgozásának fontossága és előnyei, továbbá lehetőség adódott a résztvevők a SECAP-okat érintő javaslatainak összegyűjtésére és egyeztetésére is.

A helyi közösségek részére elkészült SECAP-ok rövid kiadvány formájában is megjelennek, melyeket a megyei önkormányzat egy zárókonferencia keretében mutat be.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Karácsonyi Üdvözlet

Hírdetés

mail.google.com

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások