Miskolc turizmusa mutatkozott be Ukrajnában
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. január 20.

Sebestyén ünnepli névnapját.
Holnap Ágnes napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek Miskolc turizmusa mutatkozott be Ukrajnában
Miskolc turizmusa mutatkozott be Ukrajnában PDF Nyomtat Email
2018 május 09., szerda 18:44

Miskolc idegenforgalmi szervezete, a MIDMAR Nkft. Ukrajnában, a negyedmillió lakosú Ivano-Frankivszk városban rendezett Kárpáti Térség nemzetközi fesztivál keretein belül Miskolc turisztikai vonzerejét és az ukrán turistákat érdeklő szolgáltatásokat mutatta be a napokban. A szakmai megjelenést a Kijevi Nagykövetség közreműködésével sikerült megvalósítani, ahogy az elmúlt években az UITT kijevi nemzetközi turisztikai kiállítás és vásárokon, valamint Harkovban egy nemzetközi konferencián való részvételt is.

Nyugat-Ukrajna az egyik kiemelt küldőterülete Kelet-Magyarországnak, ezen belül is Miskolc és környékének. 2012 és 2016 között közel megduplázódott az ukrán vendégéjszakák száma a városban, s az emelkedő tendencia folytatódik. A turisztikai szakemberek számára különösen fontosak a személyes megjelenések az adott küldőpiacon. A várost bemutató orosz nyelvű prezentáció mellett Kupcsik Sarolta a „Miskolc az idegenvezető szemével” c. fotókiállításával vett részt a szakmai programon, ahol ukrán, grúz, bolgár és romániai előadások is elhangzottak. A Magyarországra beutaztató ottani utazási irodák és touroperátorok közül többekkel személyes konzultációra is sor került. Az idegenforgalmi szakember eszmecserét folytatott Keskeny Ernő kijevi nagykövetünkkel, valamint találkozott a helyi turisztikai tanács vezetőjével és az Ivano-Frankovszkban működő Magyar Kulturális és Oktatási Központ munkatársával is.

A prezentáció és a személyes találkozók is az ukrán vendégek és vendégéjszakák számának további növekedését hivatottak elősegíteni. A megbeszéléseken további ukrajnai megjelenési lehetőségekről is szó esett. Ez év szeptemberében Ungváron készül bemutatkozni Miskolc. Emellett nagy jelentőséggel bírnak azok a study tourok, ahol a touroperátorok és szakmai újságírók személyesen is megtapasztalhatják a miskolci szolgáltatások színvonalát. Az elmúlt évekhez hasonlóan a jövőben is készen áll a város turisztikai szervezete az Ukrajnából érkező bloggerek fogadására, kalauzolására is, hogy még szélesebb körben és még több csatornán ismertesse meg a város turisztikai vonzerejét.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Karácsonyi Üdvözlet

Hírdetés

mail.google.com

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások