• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. május 27.

Hella ünnepli névnapját.
Holnap Emil, Csanád napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek A Vodafone nyerte el idén a Civilek Támogatásáért díjat
A Vodafone nyerte el idén a Civilek Támogatásáért díjat PDF Nyomtat Email
2017 május 11., csütörtök 12:04

Az idei évben a Vodafone Magyarország nyerte el a Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése által adományozott „A Civilek Támogatásért” díjat, amelyet a Miskolc város napján adott át Dr. Kriza Ákos polgármester a Miskolci Nemzeti Színházban rendezett ünnepségen.
A Vodafone 2009 óta van jelen Miskolcon, több mint 1 milliárd forintos beruházást hajtott végre a városban, közel 700 kolléga dolgozik itt és szolgálja ki a Vodafone Magyarország ügyfeleit országszerte. A díjat a Vodafone nevében Major Péter, a Vodafone Magyarország ügyfélszolgálati igazgatója, a miskolci Regionális Ügyfélszolgálati Központ vezetője vette át.„Miskolc a Vodafone második otthona Magyarországon. Az ügyfélszolgálati központunkban dolgozók számára nagyon fontos, hogy tevékenyen részt vállaljanak a város mindennapjaiban, aktívan hozzájáruljanak a város fejlődéséhez, saját eszközeikkel, sok esetben önkéntes munkával segítsék a rászorulókat és támogassák a kulturális életet is” – mondta Major Péter.

A Vodafone számos terület mellett többek között az ünnepi rendezvénynek otthont adó Miskolci Nemzeti Színházat is támogatja. A Vodafone 2014 óta évről évre, így a 2016/17-es évadban is 5 millió forinttal segíti a pályakezdő tehetségek és a Színház munkáját. Az együttműködés keretében jelenleg a színház négy fiatal színésze és két táncművésze részesül a Vodafone művészeti ösztöndíjban. Az ösztöndíj program célja, hogy a pályakezdő évek megkönnyítésével hozzájáruljon a színészek és táncosok pályán tartásához. A Vodafone és a Miskolci Nemzeti Színház együttműködésének köszönhetően az elmúlt években számos olyan gyermek vagy család juthatott el a színházba, akik egyébként nem biztos, hogy ezt megengedhetnék maguknak.

Az ösztöndíj program mellett a Vodafone Regionális Ügyfélszolgálati Központjának dolgozói önkéntes munkával támogatják a Miskolci Éltes Mátyás Óvoda, Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógia Intézetet, valamint a miskolci Gyermekvédelmi Központ Fruska Regionális Hatáskörű Módszertani Gyermekotthont is.

A Vodafone természetesen számos más programban is aktív szerepet játszik, így többek között Miskolc közvetlen környezetében két településen – Hejőkeresztúron és Bükkaranyoson is – a Vodafone Digitális Iskola Program keretében tanulhatnak tabletekkel a gyermekek.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások