• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. június 20. szerda

Rafael ünnepli névnapját.
Holnap Alajos napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek Élményekkel a boldogabb gyermekkorért
Élményekkel a boldogabb gyermekkorért PDF Nyomtat Email
2017 április 15., szombat 15:46

A Magyar Vöröskereszt hátrányos helyzetű gyermekeknek nyújtott feledhetetlen élményt
A Magyar Vöröskereszt és a Szerencsi Bonbon Kft. közös eseményt szervezett Borsod-Abaúj-Zemplén megyei hátrányos helyzetű gyermekek számára.


A program célja az volt, hogy különleges élményekkel induljon a tavaszi szünet a rászoruló gyermekeknek.
Harminc nehéz sorsú gyermek számára valósággá válhatott a sokak által ismert mese, hiszen végig követhették hogyan készül a kakaóbabból finom csokoládé, sőt ők maguk is elkészíthették saját édességüket.
A Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből érkező hátrányos helyzetű gyermekek a tavaszi szünet első napján látogathattak el a gyárba. A programon részt vett Rubint Rella és Ossó Balázs is, akik együtt próbálták ki a csokoládékészítés rejtelmeit a gyerekekkel. Rella az egészséges életmód képviselőjeként nap mint nap ad tanácsot több mint 50.000 követőjének. Munkájának elismeréseként 2017-ben jelölték a Women of the Year közösségi média sztárja kategóriában. Balázs pedig remek hangulatot teremtett hangjával és gitárjával, hiszen jól ismerték már a Star Academy című műsorból.
Dr. Takács István, a Szerencsi Bonbon Kft. ügyvezető igazgatója kiemelten fontosnak tartja az eseményt, hiszen „Célunk, hogy a gyerekek megtapasztalják a valóságot – jelen esetben a csokoládékészítést -, és ennek felhőtlenül tudjanak örülni.”
„Az ehhez hasonló élményeknek fontos szerepük van a gyermekek életében, mivel hozzásegíti őket a vidámabb gyermekkorhoz, valamint kiszakítja őket a nehéz mindennapokból” – tette hozzá Nagy Gábor főigazgató-helyettes.

A Magyar Vöröskereszt és a Szerencsi Bonbon Kft. együttműködése 2016-ban indult, a nagy tapasztalatokkal rendelkező cég készítette el a legnagyobb hazai humanitárius szervezet saját márkás szaloncukrait, amely a karácsonyi időszakban volt elérhető a vásárlók számára.
A befolyt összeget a szociális tevékenységek támogatására használta fel a legnagyobb hazai humanitárius szervezet.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások