• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. június 20. szerda

Rafael ünnepli névnapját.
Holnap Alajos napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek Megújul a miskolci Corvin utcai orvosi rendelő
Megújul a miskolci Corvin utcai orvosi rendelő PDF Nyomtat Email
2017 március 20., hétfő 12:25

BEFEJEZŐDTEK  A „MISKOLC, CORVIN UTCAI ORVOSI RENDELŐ INFRASTRUKTURÁLIS FEJLESZTÉSE" CÍMŰ PROJEKT KIVITELEZÉSI MUNKÁLATAI
Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott, „Miskolc, Corvin utcai orvosi rendelő infrastrukturális fejlesztése” című, projektjében a Corvin utcai felnőtt orvosi rendelő épületét korszerűsítette.

Megújult az önkormányzati tulajdonban lévő, háziorvosi ellátásnak helyet adó rendelő épülete a Corvin utca 9.szám alatt.
A projekt keretében felújították a hetvenes évek második felében épült ingatlan elektromos hálózatát, a korszerűtlen nyílászárókat új, műanyag nyílászárókra cserélték, elvégezték a homlokzat szigetelését,  a helyiségek festését, valamint akadálymentesítették az intézményt.
A beruházásnak köszönhetően olyan modern, gazdaságosabban üzemeltethető, a 21. század követelményeinek megfelelő rendelőt alakítottak ki, mely minőségi egészségügyi ellátást biztosít a 16-17-es és a 20-21-es körzetben élők számára.
A projekt 100 %-os támogatással, az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. A támogatás összege bruttó 41.417.397 Ft.  


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások