Royal Magazin - Érdekes, hiteles, független! Borsod-Abaúj-Zemplén megye hírek, információk, programok, rendezvények, közélet, köztünk szólva, életmód, prtré, interjú, kultúra, tudomány, pályázatok, gazdaság, sztárportré, programajánló, etikett, humor, gasztronómia, színház, mozi, könyv, zene
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. szeptember 20.

Friderika ünnepli névnapját.
Holnap Máté napja lesz.
Főoldal Hírek
Huszadszor is - Bükki Kerékpáros Teljesítménytúra

A Miskolci Mobilitási Hét programjaiban a kezdetektől szerepel annak a kerékpáros teljesítménytúrának a szervezése, ami az ország minden részéből a Bükk-hegységbe csábítja a kerékpározás szerelmeseit. Az „Autó nélkül a természetben” alcímmel kiírásra kerülő, 30, 50, 80 és 110 kilométeres távok, minden évben kihívást jelentenek, igen sokan, rendszeresen visszajárnak az eseményre.

Bővebben...
 
A rendőrök ismét nagy értékben találtak vágott dohányt

Több mint hat millió forintot ér a Sátoraljaújhelyen lefoglalt, illegálisan tartott dohány.

Bővebben...
 
PET-palackoktól szabadítják meg a Bodrogzugot a gimnazisták

A szerencsi diákok a MOL Helyi Érték pályázatán nyertek támogatást környezetvédelmi akciójukhoz

A szerencsi Bocskai István Katolikus Gimnázium diákjai, pedagógusai és a szülők közösen tisztítják meg a Bodrogzug természetvédelmi terület egy részét és a Szerencs-patak egy szakaszát a műanyaghulladékoktól.

Bővebben...
 
Felhasználói elégedettség felmérést végez a MIVÍZ Kft.

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal előírásai szerint a MIVÍZ Kft. lakossági felhasználói körében, Felhasználói Elégedettség Felmérést végeztet 2020. szeptember 21. és 2020. október 15. között.

Bővebben...
 
Hétvégenként meghosszabbított útvonalon közlekedik a 82-es trolibusz

 Folytatódik a trolihálózat fejlesztése: tesztjelleggel a 82-es trolibusz hétvégente felsővezeték használata nélkül, a járművek önjáró képességét kihasználva meghosszabbított útvonalon, a Mexikói úti kisföldalatti végállomásig közlekedik, ezáltal már az M1-es metróra is átszállási lehetőséget kínál az utasoknak.

Bővebben...
 
Szijjártó Péter: Magyarország támogatja az Egyesült Államok közel-keleti politikáját az Európai Unióban

Magyarország támogatni fogja az Egyesült Államok közel-keleti politikáját az Európai Unióban - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a közösségi oldalán azt követően, hogy kedden Washingtonban találkozott Jared Kushnerrel, Donald Trump amerikai elnök vejével és főtanácsadójával, aki jelentős szerepet játszott az új közel-keleti békemegállapodás kidolgozásában.

Bővebben...
 
DK:Hatalmas győzelem Magyarországnak és Európának, minden fronton vereség Orbánnak – a DK értékelése az Európai Tanács döntéséről

Több szempontból is történelmi döntés született az Európai Tanácsban. Egyrészt most először egy gazdasági válság következményeire közösen adott választ az európai közösség, hiszen a válságot közös hitelfelvétellel finanszírozzák. Másrészt ezzel a döntéssel nagy lépést tettek előre az Európai Egyesült Államok felé.

Bővebben...
 
Mihályi Győző a Sztárportréban

https://www.youtube.com/watch?v=X3THGFh187E&t=13s

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo

Friss pályázatok


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások