• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2017. június 27. kedd

László ünnepli névnapját.
Holnap Levente, Irén napja lesz.
Főoldal Hírek
Kiszűrve; mielőtt még balesetet okozhattak volna…

A rendőrök a nyári hónapokban is kiemelt figyelmet fordítanak az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére. De minden évszakban fontos intelem a közlekedőknek, hogy soha ne üljenek ittasan a volán mögé és tartsák be a KRESZ szabályait.

Bővebben...
 
Edőcs és Pataki a bajnoki-dobogón

Edőcs FanniA közelmúltban Budapesten, az Ikarus BSE pályáján rendezték meg az atléták junior és utánpótlás korcsoportos országos bajnokságát. A helyenként viharos széllel kísért eseményen a Miskolc Városi Sportiskola (MVSI) három sportolóval képviseltette magát. Tigyi József, Papp János és Pecsét Tibor tanítványai egyaránt pontszerző helyen végeztek. Edőcs Fanni a junioroknál ezüstérmes lett 100 méter gáton, és teljesítményével bekerült a magyar U20-as válogatottba.Az utánpótlás korúaknál mindkét nap dobogóra léphetett Pataki Anna, aki 1500 és 5000 m-en is bronzérmet szerzett.

Eredmények

Leányok:

Junior kcs., 100 méter gát: 2. Edőcs Fanni, 14,32 mp

Utánpótlás kcs., 1500 m: 3. Pataki Anna, 4:56,14 perc. 5000 m: 3. Pataki Anna,18:22,30

Fiúk:

Utánpótlás kcs., gerelyhajítás: 5. Csontos Máté, 48,25 méter.

KÉPALÁ:

Edőcs Fanni a dobogó második fokán.

(Fotó: Magánarchívum)

 
Játszóeszköz a fogyatékossággal élő gyermekeknek

Egy mozgássérült gyermekek számára is használható játszótéri eszközt ajándékozott Miskolc város Önkormányzatának a Kincs-Ő Alapítvány, amelyet az Emberi Erőforrások Minisztériumának pályázatán nyert pénzből vásároltak meg. A csaknem fél millió Ft értékű játszóeszközt a Kassai utca 50-54 sz. alatti játszótéren helyezte ki az önkormányzat. A Pillangó fantázianevű libikóka bővíti a fogyatékossággal élő gyerekek játéklehetőségeit és integrálódását, amelyet a már birtokba is vehették a környéken élő gyermekek.

 
Menczer Tamás: senki sem veszélyezteti a tanszabadságot

A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) sajtófőnöke szerint nem kell a New York állam kormányzójával a Közép-Európai Egyetemről (CEU) folytatott tárgyalásokon megvédeni a magyarországi tanszabadságot, mert azt senki nem veszélyezteti.

Bővebben...
 
Horváth Éva a Balatonon castingolt

csoportkep 2Nyári forróság és gyönyörű lányok. Balatonfüred adott otthont a Miss Balaton 2017 első castingjának, ahol a top 60 lány állhatott a zsűri elé. Idén Epres Panni, Iszak Eszti és Seres Attila foglalt helyet a bírák székeiben, akik nem csak a külső adottságokat, de a lányok személyiségét és kisugárzását is figyelték. A castingon Horváth Éva versenykoordinátor is ott volt, hogy segítse a lányok felkészítését.

Bővebben...
 
Növényekkel szépítették lakókörnyezetüket az avasi lakóközösségek

A Dialóg a Közösségekért Közhasznú Egyesület újra zöldesítő akciót szervezett az Avason. A városrész kettes ütemének három lépcsőháza előtt ültettek a lakóközösségek növényeket 2017. június 14-én és 18-án.

Bővebben...
 
Caramel nagykoncertjével, futóversennyel és családi programokkal várják az érdeklődőket az uniós csatlakozás évfordulóján

Európa-napi fesztivál és futóverseny május 7-én Budapesten a Szabadság téren

Bővebben...
 
Tour de Hongrie miskolci befutó - forgalomkorlátozások

Tour de Hongrie miskolci befutó - forgalomkorlátozások, változások a parkolási rendben és a közösségi közlekedésben július 1-jén

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

A hét kérdése

Ön szerint a CEU ellehetetlenítése volt a kormány célja, vagy ez csak figyelemelterelés az egyéb súlyos gondokról?
 

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo

Friss pályázatok


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások