Ismerjük meg a Mobil Broker nevű online kereskedési felületet
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. január 25. hétfő

Pál ünnepli névnapját.
Holnap Vanda napja lesz.
Főoldal Gazdaság Tudomány/Technika Ismerjük meg a Mobil Broker nevű online kereskedési felületet
Ismerjük meg a Mobil Broker nevű online kereskedési felületet PDF Nyomtat Email
2020 június 15., hétfő 10:40

A Mobil Broker ingyenes letöltésével és rendszeres használatával mostantól okostelefonról is zavartalanul intézhetjük az online kereskedéssel kapcsolatos tranzakciókat. Ez pedig annak fényében még inkább hasznos lehet, hogy manapság egyre több időt töltünk az okostelefonunkon.

A cikkben a Mobil Broker előnyeinek a részletezése mellett részletesen is kitérünk az alkalmazáson belül elérhető egyes funkciókra, megemlítve természetesen azok hasznosságát is.

Ma már az online töltött időnk nagy részét mobilon keresztül intézzük

Ha globálisan nézzük, akkor az okostelefonon töltött idő napi átlaga bőven meghaladja a három órát. Ráadásul ebből az időből az átlag felhasználó mindössze tizenhárom percet tölt internetes böngészéssel.

Elképesztően megnőtt tehát a jelentősége az olyan internetalapú mobilalkalmazásoknak, amilyen a Mobil Broker. Gyakorlatilag lokációtól függetlenül bárhol elérhető, egyszerű a használata, ennek megfelelően komoly hozzáadott értékkel bír felhasználói szempontból.

Annál is inkább, mivel az online kereskedéseinkből tudjuk kihozni a legtöbbet a rendszeres használatán keresztül.

Elsősorban miért hasznos a Mobil Broker rendszeres alkalmazása?

Főként azért, mivel nem kell folyton laptopot cipelnünk magunkkal ahhoz, hogy élni tudjunk a legjobb vételi és eladási opciókkal. A Mobil Broker használatát zavartalanul tudjuk kivitelezni a tömegközlekedésen várakozva, amikor van tíz percünk egy fontos tárgyalás előtt, vagy épp két ügyintézés között akadt pár szabad percünk.

Annál is inkább előnyös a Mobil Broker ingyenes letöltése, mivel a program minden olyan funkcióval rendelkezik, amit egy online kereskedési felületnek tudnia kell. Gyakorlatilag másodpercek alatt sajátíthatjuk el a használatát, néhány óra gyakorlást követően pedig már abszolút otthonosan mozoghatunk benne.

Ezáltal nem fog gondot okozni az sem, hogy kihasználjuk a benne rejlő potenciált. A következő pontban részletesen is kifejtjük, hogy pontosan milyen szolgáltatások érhetők el a Mobil Brokeren belül.

Milyen funkciókat érhetünk el a Mobil Broker alkalmazáson keresztül?

Az egyik népszerű szolgáltatás az applikáción belül az úgynevezett villámkötés opció, aminek a segítségével a vétel és az eladás is egyetlen kattintással történhet meg, másodpercek alatt. Szintén sokak által kedvelt opciónak számít a programon belül a valós idejű árfolyamok monitorozása, amivel remekül elő tudjuk készíteni a döntéseinket.

Ezenkívül hasznos lehet még a számunkra az ajánlati könyv és grafikon, a szerkeszthető értékpapírlista használata, továbbá a legfrissebb tőzsdei hírekről szóló hírfolyam nyomon követése./X/

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo

Friss pályázatok


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások