Ismét Kutatók Éjszakája a Miskolci Egyetemen!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. szeptember 23. szerda

Tekla ünnepli névnapját.
Holnap Gellért napja lesz.
Főoldal Gazdaság Tudomány/Technika Ismét Kutatók Éjszakája a Miskolci Egyetemen!
Ismét Kutatók Éjszakája a Miskolci Egyetemen! PDF Nyomtat Email
2019 szeptember 26., csütörtök 11:00

me-uj_jpg2019. szeptember 27-én, pénteken délután 5-től éjjel 11-ig fergeteges programokkal, izgalmas bemutatókkal és kísérletekkel várja a Miskolci Egyetem mindazokat, akik a tudomány világába szeretnének bepillantani, és érdekes, közérthető módon szeretnének új ismereteket és élményeket szerezni.

 A Miskolci Egyetemen művelt minden tudományterület képviselteti magát, műszaki, természet-, társadalom-, egészség- és bölcsészettudományok szakavatott művelői teremtik meg a szórakozva tanulás lehetőségét.

 Az ide látogatók találkozhatnak a Star Wars legendás hőseivel, készíthetnek zselészörnyeket, de láthatnak látványos kémiai és fizikai kísérleteket; részt vehetnek látványcsapoláson és alumíniumöntésen; betekinthetnek a bitcoin és a kriptovaluták világába, vagy akár azt is megtudhatják, hogy milyen rögös út vezet a joghallgatói léttől a gyakorló jogászságig, még akkor is, ha az illetőt Kossuth Lajosnak hívják – csak hogy néhányat említsünk a sok-sok program közül. Mintegy százféle, máskor nem látható és ki nem próbálható különlegesség, érdekesség, játékok kicsiknek és nagyoknak.

A rendezvényt 16. 45-kor nyitja meg az egyetem rektorhelyettese, Prof. Dr. Czap László, majd 17 órától elindulnak a kari programok, amelyekről részletesen tájékozódhatnak a csatolt programból.

Akik nem tudnak részt venni a rendezvényen, azok élőben követhetik az eseményeket 19.30 és 21 óra között az egyetem honlapján.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo

Friss pályázatok


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások