Előtérbe kerülnek a környezetbarát termékek
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. augusztus 25.

Lajos ünnepli névnapját.
Holnap Izsó napja lesz.
Főoldal Gazdaság Előtérbe kerülnek a környezetbarát termékek
Előtérbe kerülnek a környezetbarát termékek PDF Nyomtat Email
2008 november 06., csütörtök 12:45

Előtérbe kerülnek a környezetbarát termékek- Ma már a nálunk gyártott csomagolóanyagok 16 százaléka környezetbarát termék, de ez úgy tűnik, a megrendelők előjelzése szerint, hogy évről –évre emelkedik majd. Természetesen ez számunkra azt jelenti, hogy folyamatosan fejlesztenünk kell, hogy a legmagasabb, legfejlettebb technológiát bevezetve kell dolgoznunk. - mondja beszélgetésünk elején, s mutatja is a környezetbarát szemeteszsákot az üzemben, Heves Ádám, a tiszalúcon működő Sydnex Kft. kereskedelmi vezetője, amely egy igazi családi vállalkozás, hiszen apa és két fia irányítja, ki-ki a szakképzettségének megfelelő poszton.

 

A társaság 1990-ben alakult és azóta is polietilén termékek gyártásával foglalkozik. Az üzem ma már közel 2000 m²-es alapterületen dolgozik, de most is folyik a bővítés, egy nagy raktárépülettel. A cég közel 100 főt foglalkozat, ami ebben a munkanélküliséggel sújtott térségben nagyon nagydolog, és ebből 60 csökkent munkaképességű dolgozó. Korszerű technológiával közel, évi 2000 tonna  polietilén fólia feldolgozását, valamint 250 tonna a gyártásból keletkezett hulladék újrahasznosítását végzik. A cég elmúlt évi árbevétele több mint egy milliárd forint volt, s ez a háromnegyed éves számok alapján az idén 10 százalékkal növekszik.
- A KFT 2000. májusában megkapta az ISO 9002 minőségügyi szabvány követelményeinek megfelelő tanúsítványt, melyet 2003-ban megújítottunk, és az ISO 9001 szabvány követelményeinek is eleget tettünk. Melynek elengedhetetlen feltétele az általunk gyártott termékek jó minőségének folyamatos ellenőrzése és betartása. A bevezetett vállalatirányítási rendszer eredményeképpen a most épülő raktárunkban már mindent a számítógépes nyilvántartás szerint működik majd.
A cég  2004-ben fejezte be a  kapacitás illetve gyártóterületi bővítést, s 3 új konfekcionálót egy 6 színű központi nyomóműves nyomdagépet illetve egy extrudert állítottak be. Ezt jórészt pályázati pénzből valósították meg.
- Ebben az évben is nyertünk három pályázatot. Ebben van munkahelyteremtő, - ebből új gépek lesznek a szemeteszsák-gyártáshoz - területfejlesztési – ebből épül a raktár- és gazdasági minisztériumi, pályázat közel 300 millió forintos értékben. Most érkezik majd egy új nyolc színnyomásos nyomdagépünk, amely az igényes csomagolóanyagok gyártásában jelent előrelépést. Folyamatosan fejlesztünk, de nem törekszünk a termékskála bővítésre, hanem inkább arra, hogy amit gyártunk az a legjobb minőségű, a legmagasabb technológiával gyártott szinten szolgálja ki vevőinket.

Előtérbe kerülnek a környezetbarát termékek

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Legyen ausztriai munkád a Tiroli Álláskereső segítségével, akár 2 héten belül.

Facebook


imedia.logo

Friss pályázatok


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások