A Radici Film egyike a világ legnagyobb csoportjainak
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. július 15. szerda

Henrik ünnepli névnapját.
Holnap Valter napja lesz.
Főoldal Gazdaság A Radici Film egyike a világ legnagyobb csoportjainak
A Radici Film egyike a világ legnagyobb csoportjainak PDF Nyomtat Email
2007 október 06., szombat 10:18

A Radici Film egyike a világ legnagyobb csoportjainakA tiszaújvárosi gyáregység éves forgalma 18 milliárd forint.
A Radici Film egy dinamikus, innovatív cég, amely a sokoldalúan felhasználható Radil  márkanév alatt futó, legmagasabb minőségi elvárásoknak eleget tevő BOPP fóliák kifejlesztését és gyártását tűzte ki célul. A tiszaújvárosi gyáregység 2001-ben került az olasz anyavállalat, a Radici Film SpA tulajdonába. Folyamatos fejlődésének következő állomása, a 2005-ben átadott fémgőzölő üzem volt. A magyarországi cég sikereiről, jövőbeni terveiről kérdezte tudósítónk Bazsó Antalt, a Radici Film Hungary Kft ügyvezető igazgatóját.

 /A gyártósorokról évente 40 ezer tonna termék kerül a piacra/

- Társaságunk a rugalmas csomagolóanyagok piacán, a kiemelkedő helyet elfoglaló biaxiálisan orientált polipropilén (BOPP) fólia egyedüli gyártója olasz anyacégével együtt, s piacvezetőként Nyugat Európába 60, Kelet Európába 32, míg tengeren túlra 8 százalékos értékesítést ért el, - mondja bevezetésként az ügyvezető igazgató. A cégcsoport közel negyven féle terméket állít elő, amelyek - élelmiszeripari csomagolóanyagok, a műanyag címkefóliák és ragasztószalagok, valamint virágcsomagolóként - kerülnek felhasználásra, s így ebben a szegmensben egyike a világ legnagyobb csoportjainak. Összességében az anyavállalattal együtt 110 kilótonna termék kerül évente a piacra, amelyből a tiszaújvárosi üzemben 40 ezer tonnát gyártanak, s amelynek forgalma, eléri a 18 milliárd forintot.
- A cégcsoport alapfilozófiájának része a megújulás, a kutatás és a fejlesztés. A korszerű felhasználás és a vevői elvárások folyamatosan új megoldásokat igényelnek a flexibilis csomagolás területén – folytatja a tájékoztatást Bazsó Antal. Ennek érdekében a folyamatosan kutató, fejlesztő tevékenység mellett elköteleztük magunkat olyan innovatív termékek kifejlesztésében, amelyek hozzáadott értéke a vevők megelégedését szolgálják. Ennek a filozófiának köszönhetően az utóbbi években a Radici Film számos olyan új terméket jelentetett meg, amelyek irányadó megoldást jelentettek a korszerű csomagolás területén. A piac által eddig ismert és elismert Radil fóliák mellett mint – az élelmiszer csomagolás területén – a fűszerezett snackek, édességek, pékárúk és kekszek, jégkrémek, a virág és ajándék csomagolás és ragasztószalag, a címkefólia, mint a tekercses adagolású, ívrevágott, öntapadós, „In-Mould”,  az új generációs termékek mint a magas záróképességű metalizált fóliák, „Easy-opening”- a könnyen nyitható „Antifog” a tudatos fejlesztések eredménye. A Radici Film Hungary Kft 210 alkalmazottat foglalkoztat, és vonzáskörzetében az egyik legvonzóbb munkalehetőséget kínálja folyamatosan a pályakezdő fiataloknak s ez is jelentősen hozzájárul a társaság sikertörténetéhez.
                                                                    

Fekete Béla
 

A Radici Film egyike a világ legnagyobb csoportjainak

Bazsó Antal: A cégcsoport alapfilozófiájának része a folyamatos megújulás

A Radici Film egyike a világ legnagyobb csoportjainak
Az anyavállalattal együtt társaságunk egyike a világ legnagyobb csoportjainak

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Legyen ausztriai munkád a Tiroli Álláskereső segítségével, akár 2 héten belül.

Facebook


imedia.logo

Friss pályázatok


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások