Telvill Party
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. július 15. szerda

Henrik ünnepli névnapját.
Holnap Valter napja lesz.
Főoldal Gazdaság Telvill Party
Telvill Party PDF Nyomtat Email
2007 október 06., szombat 10:01

Telvill PartyHa kultúráról, vagy ha sportról esik szó Miskolcon, a TELVILL Kft. nevét gyakran hallani a támogatók között. A teljesség igénye nélkül említsünk meg néhányat az utóbbi két esztendőben szponzorált eseményekből: A 2005-ös évtől gyémánt fokozatú támogatója a Miskolci Múzsa Díjnak, mely a miskolci kulturális élet kiválóságait segíti.A Diósgyőri Vár Térségének Fejlesztéséért Alapítvány támogatásával a Gyermekek örömére és szórakoztatására indított lillafüredi Mikulásvonat díszkivilágítását és a lillafüredi állomás díszítését végzik évről-évre.

Az elmúlt évben 14 ezer gyermek utazott a kisvonaton ebben az időszakban. Egy életmentő újraélesztő készüléket adományoztak a Miskolci Nemzeti Színháznak. Támogatják a Miskolci Vadaspark szoborparkjának létrehozását és fejlesztését, mely az emberi felelőtlenség miatt kipusztult állatoknak állít emléket. A Móra Ferenc Általános Iskola informatikai rendszerének technikai fejlesztését, karbantartását ebben az évben is díjmentesen végzik. Az Országos Inkubátor Alapítványt, a Kandó Kálmán Szakközépiskolát, a Borsodi Aero Clubot, a Speedway Miskolc SE-t rendszeresen segítik adományaikkal.

 
- No persze a cég élete ettől sokkal többről szól, hiszen ahhoz, hogy mindezt felelősséggel felvállalhassuk rendkívül kemény munka áll mögöttünk. – mondta Ágoston László igazgató, a kft. már hagyományosnak mondható idei céges gálavacsoráján, ahol a munkatársakat, az üzleti partnereket, s a város vezetését is vendégül látják. A Lillafüredi Hotel Palotában megrendezett estélyen azt is megtudhattuk, a cég vezetőjétől, hogy ebben az évben számításaik szerint 1,3 milliárd forint árbevétele lesz a cégnek, s már a jövő évi keretszerződések is megköttettek a távközlési cégekkel, ami véleménye szerint annak is köszönhető, hogy az elmúlt 17 évben a céget megbízhatóságáról, pontosságáról ismerték meg partnereik.
  Bihall Tamás, a BOKIK elnöke is köszöntötte a jelenlévőket, s azt hangsúlyozta, hogy milyen fontos lenne a térség számára, hogy sok ilyen kis és középvállalkozás, mint a TELVILL hasonlóan jól működjön, - ugyanis eredményeivel a cég benne van a megye TOP 100-as listájában - bár mint megjegyezte a felmérések szerint megállt a megye leszakadása, sőt bizonyos előrelépés is tapasztalható. Ez talán annak is betudható, hogy ugyan kissé késve, de lassacskán hozzáférhetővé válnak az EU források. Azt mindenesetre elengedhetetlennek tartja a fejlődés szempontjából, hogy a gazdaság véleményalkotóinak szava hallható legyen a politikusok számára, hiszen úgy szabályzókat, törvényeket módosítani, hogy nem kérdezik meg a leginkább érintetteket egyszerűen felelőtlenség.
 A partyn a kitűnő vacsora mellett táncos produkciók, Erdei Sándor humorista, koktélbár is várta a cég vendégeit.

 

Telvill Party Telvill Party
Telvill Party

 

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Legyen ausztriai munkád a Tiroli Álláskereső segítségével, akár 2 héten belül.

Facebook


imedia.logo

Friss pályázatok


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások