Kerti kisgépei Tecumseh levegőszűrővel juthatnak tiszta levegőhöz
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. június 1. hétfő

Tünde ünnepli névnapját.
Holnap Anita, Kármen napja lesz.
Főoldal Gazdaság Kerti kisgépei Tecumseh levegőszűrővel juthatnak tiszta levegőhöz
Kerti kisgépei Tecumseh levegőszűrővel juthatnak tiszta levegőhöz PDF Nyomtat Email
2019 július 16., kedd 16:37

Igen, a légszűrő nagyon fontos része minden robbanómotoros kisgépnek, különösen, ha ezek a gépek poros környezetben működnek.


Ahhoz, hogy egy motor hibamentesen működjön, tiszta levegőre van szükség. Ezt a feladatot látja el a levegőszűrő, mely a port, pollent, bármilyen más, a levegőben lévő szennyező anyagot képes kiszűrni. Ezen kívül a levegő víztartalmát is megköti a párától a vízcseppig. Ezzel meg is akadályoztuk, hogy ezek a fizikai szemcsék a motorban kárt tegyenek.


Mit lehet tudni a Tecumseh-ről


Fűnyíró és kerti gépek motorjait gyártó cégről beszélünk. 120 országban kaphatóak a termékeik. Észak-Amerikában készítenek hajtóműveket, és 7-18 LE-vel rendelkező fűnyíró és traktor motorokat gyártanak, a kéthengeres 15-25 LE-vel bíró traktor motorok pedig  Budějovice-ben készülnek el. Hazánkban több mint 10 éve működik megfelelően a szervizhálózat, és az alkatrészek folyamatos értékesítése. Termékeik megbízhatóak és közkedveltek, ismert márkaként lehet említést tenni róluk.


Kisgépekkel a ház körül


Kertjeink ápolásában sokat segítenek a kisgépek. Azóta, hogy kézifűrésszel és baltával kellett fát aprítani, kaszával és sarlóval füvet, illetve takarmányt vágni, ma már nagyjából minden feladathoz megtalálhatóak a kisgépek.


Fúráshoz, faragáshoz, a növények és a talaj rendezéséhez, ápolásához, vetéshez, aratáshoz, takarításhoz, és még sokáig sorolhatnánk.


Fontos azonban, hogy ne csak használjuk, hanem gondozzuk is a gépeinket. Az időszakos általános karbantartás, a tárolás, a kopó alkatrészek cseréje, olajozás, zsírozás, mind-mind fontos feladat, és nagyban hozzájárul, hogy gépeink sokáig működőképesek legyenek, lehetőleg problémamentesen.


Alkatrészek, eszközök, kenőanyagok, szűrők, olajok, láncok, és sok minden más


Az Agrooroszi Kertigép Alkatrészek Webáruháza minden fajta általános és speciálisan kerti gépekhez szükséges alkatrészt értékesít, melyre szüksége lehet a rendszeres karbantartáshoz, alkatrészcsere során. Ezek között a Tecumseh levegőszűrőinek széles választékát is meg fogja találni, melyek különösen fontos részei egy-egy kisgépnek, hiszen használatuk általában poros körülmények között zajlik. A fűnyírás, vagy egy rotációs kapa használata, csak hogy két egyértelmű példát mondjunk, bizony verik fel a port, ezért fontos, hogy a szűrőket mindig ellenőrzés után használjuk. Az Agrooroszi online áruházban egyéb Tecumseh alkatrészeket is találunk, dugattyúgyűrűket, a gyújtáshoz kapcsolódó alkatrészeket, berántó és önindítókat, valamint ezek alkatrészeit is.


A cég viszonteladók jelentkezésére is számít, kedvező nagykereskedelmi áraikkal igazán jó választás mindenkinek.

/X/

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Legyen ausztriai munkád a Tiroli Álláskereső segítségével, akár 2 héten belül.

Facebook


imedia.logo

Friss pályázatok


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások