Miskolci Termelői Nap – Advent harmadik vasárnapján
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. április 20. szombat

Konrád, Tivadar ünnepli névnapját.
Holnap Konrád napja lesz.
Főoldal Gazdaság Miskolci Termelői Nap – Advent harmadik vasárnapján
Miskolci Termelői Nap – Advent harmadik vasárnapján PDF Nyomtat Email
2018 december 14., péntek 19:32

„Ezüstvasárnap” címmel kerül megrendezésre az év utolsó termelői napja, amelyen az egész Erzsébet teret karácsonyi hangulat fogja betölteni. Mind az árusok, mind pedig a programok tekintetében elkezdődhet a ráhangolódás a szent ünnepre.
Karácsonyi dísz, zserbó, méz, bor és mézeskalács – csak egy pár termék az óriási kínálatból, amely közül december 16-án válogathatnak a belvárosban. Aki azonban csak szeretné beszerezni kedvenc termelőjétől a megszokott portékákat, természetesen azt is megteheti.
Kellemes kikapcsolódásban lehet részük a családoknak, hiszen az ünnep közeledtével az együttlét a legfontosabb. A nézelődés mellett remek programokkal várnak. 11 órától a Classic Brass Quintet ad adventi koncertet, vendégük Nahaj Péter, a Sky Fanatic zenekar énekese, aki népszerű karácsonyi dalokkal fogja szórakoztatni a kilátogatókat.
A Fügedi Márta Népművészeti Egyesülettel együtt készülődhetnek az ünnepekre a kicsik és a nagyok egyaránt. Kézműves foglalkozáson hozzáértő kezek segítségével készíthetnek saját karácsonyfadíszt, angyalkát és ünnepi dekorációt.
A Baptista Szeretetszolgálat standjánál karácsonyi adományokat várnak a rászoruló gyermekek részére az „I cipősdoboz” akció keretein belül. Minden adományozónak kedveskednek egy kis meglepetéssel.


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Legyen ausztriai munkád a Tiroli Álláskereső segítségével, akár 2 héten belül.

Facebook


imedia.logo

Friss pályázatok


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások