Egymillió eurós beruházás Szikszón
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. július 19. péntek

Emília ünnepli névnapját.
Holnap Illés napja lesz.
Főoldal Gazdaság Egymillió eurós beruházás Szikszón
Egymillió eurós beruházás Szikszón PDF Nyomtat Email
2018 december 03., hétfő 10:06

Ötven új munkahelyet teremt Szikszón a magyar tulajdonú REDO cég. A német kormány innovációs kitüntetésében részesített, vízfertőtlenítő technológiát fejlesztő és gyártó cég egymillió euróból épít gyárat 2019 végéig.


A REDO elsősorban Szikszóról, másodsorban a város környékéről szeretne 50 szellemi és fizikai szakembert alkalmazni a felépülő új gyárában – mondta Galambodi Attila, a magyar tulajdonú REDO Water Systems vezetője. Az egymillió eurós saját forrásból felépítendő új gyárat a tervek szerint 2019 végén veszik használatba.A cég nem csak a gyártást, hanem a kutatás-fejlesztési tevékenységet is a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei városban fogja végezni. „A gyártás során, ahogyan eddig, úgy ezt követően is sok magyar beszállítót alkalmazunk” – tette hozzá Galambodi Attila.

A REDO jelenleg a világ 32 országában van jelen technológiájával. Érdekesség, hogy az Arab-félszigetnél fekvő Omán lakosságának 20 százaléka fogyasztja a cég által tisztított vizet, ám a fejlesztés hazánkban is jelen van.Mindig öröm látni azt, hogy a Szikszóra települt gyárak újabb és újabb fejlesztéseket hajtanak végre a városban-  teszi hozzá  Füzesséri József Szikszó polgármestere.  A REDO Water Systems évekkel ezelőtt települt a Szikszói Ipari parkba, azóta is szép eredményeket ért el hazai és nemzetközi területeken.  Nagyon fontos számunkra az, hogy teljes kapacitása  a városban  lesz és ötven családnak ad majd megélhetést. Nagy megtiszteltetés számunkra az is, hogy kutatás fejlesztés is Szikszóra kerül,  ezzel is bizonyítva , hogy Szikszó  fejlődik az innováció terén is.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Legyen ausztriai munkád a Tiroli Álláskereső segítségével, akár 2 héten belül.

Facebook


imedia.logo

Friss pályázatok


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások