Fiókot nyitott az Oberbank Miskolcon
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. december 14. péntek

Szilárda ünnepli névnapját.
Holnap Valér napja lesz.
Főoldal Gazdaság Fiókot nyitott az Oberbank Miskolcon
Fiókot nyitott az Oberbank Miskolcon PDF Nyomtat Email
2018 február 21., szerda 17:52

Bankfiókot nyitott az ausztriai székhelyű Oberbank AG Miskolcon, a Mindszent tér 3. alatt. A bank tizenkettedik magyarországi fiókja az Észak-Magyarországon működő vállalkozásoknak és lakossági ügyfeleknek kínál teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat.

Az Oberbank nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a legalkalmasabb pénzügyi megoldás megtalálásában személyes tanácsadással segítse ügyfeleit, akik személyre szabott, egyedi kiszolgálásra és széles körű tanácsadásra számíthatnak – hangsúlyozta a fióknyitás alkalmából tartott ünnepélyes találkozón Szabó Zoltán, a miskolci bankfiók vezetője 2018. február 20-án, kedden este az Avalon Parkban.

A cég igazgatóságának tagja arról beszélt a megnyitón, hogy az Oberbankot 1869-ben alapították Felső-Ausztria tartomány székhelyén, Linz városában. Független, a bécsi tőzsdére bevezetett pénzintézet, amelynek nincsenek nagyrészvényesei. Jelenleg összesen 160 bankfiókkal van jelen Ausztriában, Németországban, Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában.

A Magyarországon tíz éve szerepet vállaló Oberbank elsősorban a 3-Banken-Bankcsoport és a saját stabil részvényesi struktúra által garantált függetlenséget, és a kockázatkerülő, megfontolt növekedésre építő fenntarthatóságot tekinti alapértékeinek.


A megnyitón Dr. Kriza Ákos, Miskolc polgármestere kiemelte: Miskolc gazdasága 2010 után kezdett feléledni és erősödni. Gazdasági szempontból a 2018-as év kiemeli Miskolcot a térség városai közül: Magyarországon a harmadik legnagyobb adóbevétellel rendelkező város lett – jelentette ki. Majd hozzátette: az ipar és a turizmus közösen olyan erőt tudnak adni a városnak, amely a következő években meghatározzák a város fejlődését. A gazdaság motorjai, a kis-, közép- és nagyvállalatok további fejlődéséhez pedig elengedhetetlen a pénzügyi háttér.

A rendezvényen köszöntőt mondó Bihall Tamás, a B.-A.-Z. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke az osztrák-magyar kapcsolódási pontok fontosságát hangsúlyozva kiemelte: a vállalkozások hatékonyságának javításához forrásokra van szükség, amelyre egy újonnan betelepülő bank megoldást tud nyújtani.


A rendezvényt a népszerű miskolci Holdviola koncertje zárta.


Fotó:OLblog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Karácsonyi Üdvözlet


sajtokozlemeny Bobita-1

Hírdetés

mail.google.com

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Legyen ausztriai munkád a Tiroli Álláskereső segítségével, akár 2 héten belül.

Facebook


imedia.logo

Friss pályázatok


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások