Januártól jelentős árcsökkenés a Lidl-ben!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. október 21.

Orsolya ünnepli névnapját.
Holnap Előd napja lesz.
Főoldal Gazdaság Januártól jelentős árcsökkenés a Lidl-ben!
Januártól jelentős árcsökkenés a Lidl-ben! PDF Nyomtat Email
2017 december 27., szerda 08:07

 Teljes mértékben érvényesíti áraiban a Lidl Magyarország a 2018 januárjától érvénybe lépő, a hal- és sertéshús-termékekre vonatkozó áfacsökkentés hatását; sőt egyes haltermékek és a sertéshús-áruk esetében még az adóváltozás mértékénél is nagyobb arányban viszi lejjebb fogyasztói árait.

Kormányzati döntés értelmében 2018. január 1-jétől a sertéshús, valamint a hal áfája a korábbi 27 százalékról 5 százalékra csökken. A 22 százalékos élelmiszeráfa mérséklés eredményeként az érintett termékek fogyasztói ára mintegy 17 százalékkal csökkenhet.

A Lidl Magyarország együttműködik a kormányzati intézkedés végrehajtásában, az adóváltozással járó alacsonyabb áfát teljes mértékben érvényesíti áraiban, sőt egyes hal és sertéstermékek esetében még ennél is nagyobb mértékben, esetenként 22 százalékkal csökkenti az árakat. Ennek megfelelően januártól a haláruk 17-22 százalékkal kerülnek majd kevesebbe a Lidl Magyarország áruházaiban. A sertéshús-termékek árait szintén az áfacsökkentés mértékénél nagyobb arányban viszi lejjebb a vállalat, azok fogyasztói ára egységesen 22 százalékkal lesz alacsonyabb 2018 januárjától.

„A Lidl Magyarország elkötelezett amellett, hogy vásárlói mindig magas minőségű, ugyanakkor elérhető árú termékek közül választhassanak áruházaiban. Az áfa és a fogyasztói árak mérséklődésének hatására várhatóan egyre több vásárló számára lesznek könnyebben elérhetőek a kiváló minőségű halak és sertéshúsok. A megnövekedett kereslet pedig nagyban hozzájárulhat a hazai termelői szektor fejlődéséhez” – emelte ki Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Legyen ausztriai munkád a Tiroli Álláskereső segítségével, akár 2 héten belül.

Facebook


imedia.logo

Friss pályázatok


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások