• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2017. december 17.

Lázár ünnepli névnapját.
Holnap Auguszta napja lesz.
Főoldal Gazdaság Színes ötletek filcbe álmodva
Színes ötletek filcbe álmodva PDF Nyomtat Email
2017 december 02., szombat 22:51

Hogy mi visz rá egy mikrobiológust és egy vegyész laboránst arra, hogy felhagyjanak minden korábbi foglalatosságukkal és kézimunkából éljenek, kézimunka üzletet nyissanak, arra Zitától kaptam választ egy Goethe idézettel:"Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.”


- Virág Zita vagyok, sokan csak Filces Zita-ként ismernek. Filcből és textilből készült ajándéktárgyakat találsz nálam, melyeket egyedivé tudok tenni névhímzéssel, általad kiválasztott textil összeállítással. Színes kínálatomat igyekeztem úgy polcokba rendezni, hogy könnyebben megtaláld a szívednek legkedvesebb darabot - mondja, s írja a web-oldalukon magáról.Férje, Laci veszi át szót, a kis gödöllői üzletben, amely a belvárosban a Bajcsy -Zsilinszky út 17 szám alatt található, színes színfoltként a forgalmas utcában.  - Öt évvel ezelőtt karácsonyra készített ajándékokat Zita filcből, s ez mindenkinek nagyon tetszett. Elkezdett  a tervezéssel, készítéssel foglalkozni, s mára már nagyon sok egyedi tervezésű darab kerül ki a keze alól. Ma már nem csupán filc, hanem amerikai pamut az alapanyag.-Annyi lett a feladat, hogy be kellett Lacit is vonnunk a munkába, s egy idő óta már csak kézimunkával foglalkozunk a vállalkozásban mind a ketten, - mondja Zita. No meg a két fiunkkal, akik a koruknál fogva nagy odafigyelést igényelnek. Egyszóval ma már közös az alkotás öröme is. A késztermékek mellet varráshoz szükséges patchwork pamut anyagokat és rövidárut is találnak a vevők a boltban.
Alkotóműhelyünkben lehetőség van egyedi, hímzett termékek megrendelésre is amit rövid határidővel vállalunk. Most a karácsonyra fókuszálunk, de azért mindenki talál ajándékba sokféle mintával, fazonnal készült táskát, neszeszert, tolltartót, receptes könyvet, párnát, s megszámolni sem tudjuk már hányféle ötletes apróságot. 

-Ha már az ünnepeket emlegettük, hadd ragadjuk meg az alkalmat, s kívánjunk minden vevőnknek, partnerünknek, békés,boldog karácsonyt! - fejezik be a beszélgetést, szinte egyszerre.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Karácsonyi Üdvözlet


sajtokozlemeny Bobita-1

Hírdetés

mail.google.com
33 650x488

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

A hét kérdése

Ön szerint a közpénz felhasználásáról van-e joga minden megkötés nélkül beszámolni a sajtónak?
 

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Legyen ausztriai munkád a Tiroli Álláskereső segítségével, akár 2 héten belül.

Facebook


imedia.logo

Friss pályázatok


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások