Az év ipariingatlan-fejlesztőjévé választották a NIPÜF Zrt.-t
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. október 21.

Orsolya ünnepli névnapját.
Holnap Előd napja lesz.
Főoldal Gazdaság Az év ipariingatlan-fejlesztőjévé választották a NIPÜF Zrt.-t
Az év ipariingatlan-fejlesztőjévé választották a NIPÜF Zrt.-t PDF Nyomtat Email
2017 november 24., péntek 10:21

Legelső fejlesztésével azonnal nemzetközi ingatlanszakmai díjat nyert a NIPÜF Zrt. A piacon Inpark néven működő állami tulajdonú vállalat kapta Az Év legjobb raktárfejlesztésének és fejlesztőjének járó elismerést a CIJ Awards Hungary 2017 gálán.

A díjazott projekt a pátyi ipari parkban októberben megnyitott logisztikai központ, ahonnan a Kühne + Nagel szolgálja ki a világ egyik legnagyobb autóipari beszállítóját. Ez a létesítmény a nemzeti ipari park hálózat első tagja, amelyet országszerte újabb nagyszabású beruházások követnek.

A Budapesten legrégebb óta rendszeresen átadott ingatlanszakmai díjat a Construction & Investment Journal, a közép-, kelet- és dél-európai térség vezető ingatlanfejlesztői szaklapja hívta életre. A díjátadót 2001 óta minden év végén megrendezik a szektor adott évben legjobban teljesítő vállalatainak elismerésére. Az idei megmérettetésen is számos kategóriában nevezhettek a cégek, amelyek közül a „Best Warehouse Development & Developer” kategóriában az Inpark bizonyult a legjobbnak a 14 tagú szakmai zsűri értékelése alapján. A díjat Kibédi Varga Lóránt, a CBRE ügyvezetője adta át Török Zsombornak, a NIPÜF Nemzeti Ipari Park Üzemeltető és Fejlesztő Zrt. vezérigazgatójának.

A hazai és nemzetközi szakemberekből álló grémium a pátyi logisztikai központ minőségén és piaci jelentőségén felül többek között azt is értékelte, hogy a NIPÜF több közép-kelet-európai versenytársat megelőzve kötött megállapodást a neves bérlővel. A díj odaítélésénél szerepet játszott továbbá, hogy a komplexum a nehéz időjárási körülmények ellenére is határidőre, az ügyfél elvárásainak mindenben megfelelve, magas színvonalon valósult meg, gyors és rugalmas megoldást nyújtva az egyedi igényekre.

Török Zsombor, a NIPÜF Zrt. vezérigazgatója elmondta: „Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el bennünket, hogy rögtön a legelső beruházásunkkal ilyen jelentős sikert értünk el. Úgy vélem, a közönség és a zsűri szavazatai alapján odaítélt díj azt jelzi, hogy a piac elismeri eddigi munkánkat, egyben igazolja a NIPÜF mint új piaci szereplő létjogosultságát.”

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Legyen ausztriai munkád a Tiroli Álláskereső segítségével, akár 2 héten belül.

Facebook


imedia.logo

Friss pályázatok


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások