Tőzsdére készül a CIG Pannónia
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. február 21. péntek

Eleonóra ünnepli névnapját.
Holnap Gerzson napja lesz.
Főoldal Gazdaság Tőzsdére készül a CIG Pannónia
Tőzsdére készül a CIG Pannónia PDF Nyomtat Email
2009 november 07., szombat 19:18

Tőzsdére készül a CIG PannóniaA menedzsment a vállalat dinamikus növekedésének és nemzetközi terjeszkedésének

hosszú távú finanszírozása érdekében -a Lehman Brothers bedőlését követően- 2008 vége óta folytat tárgyalásokat hazai és külföldi intézményi befektetőkkel. A november 4-re összehívott rendkívüli közgyűlés a vállalat hosszú távú finanszírozásának kérdésében volt hivatott döntést hozni, – mondta Járai Zsigmond a CIG sajtótájékoztatóján, amelyen a cég közgyűlési döntéseit ismertette.

Így többek között, hogy közgyűlés felhatalmazta az Igazgatóságot, hogy zártkörű tőkeemelés keretében 10 millió darab 40 forint névértékű, „A” sorozatú új részvényt bocsásson ki a társaság jelenlegi tulajdonosai és meghívott befektetők számára, hogy megkezdik a társaság részvényeinek esetleges tőzsdei bevezetéséhez szükséges előkészületeket és társaság NyRt-vé való átalakítását, és hogy Horváth Béla elnök-vezérigazgató 2010. január 1-től az Igazgatóság elnöke, az új vezérigazgató Gaál Csaba jelenlegi termékfejlesztési igazgató, igazgatósági tag lesz, és a vállalat neve 2010. január 1-től a CIG Pannónia Életbiztosító Zrt.-re változik.

A CIG ambíciózus tervekkel megy neki a következő időszaknak, az alapításkor ugyanis azt mondta a biztosító első embere, hogy a cég 5 éven belül piacvezető akar lenni Magyarországon.

A budapesti sajtótájékoztató után, pedig a cég miskolci munkatársai és vendégei hallhattak előadást Gyulavári Zsolt hálózati igazgatótól, Sallai Linda termékfejlesztési osztályvezetőtől, és a jövő januártól kinevezett Gaál Csaba vezérigazgatótól, aki a jelenlegi gazdasági helyzet elemzése mellett a CIG termékeiről is beszélt.

-obe-

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Legyen ausztriai munkád a Tiroli Álláskereső segítségével, akár 2 héten belül.

Facebook


imedia.logo

Friss pályázatok


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások