Gazdaság
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. június 17. hétfő

Laura ünnepli névnapját.
Holnap Levente napja lesz.
Főoldal Gazdaság
Gazdaság
Határtalan termelés a fenntarthatóság jegyében PDF Nyomtat Email
2019 június 14., péntek 17:24

Évi ötszázmillió korsó kiváló minőségű sör gyártása és regionális szinten is jelentős vállalattá válás. Ez az egyik magyarországi sörgyár célkitűzése az elkövetkezendő évekre – derült ki a sörgyártó eseményén, ahol átadták a bőcsi üzem új doboztöltősorát, valamint bemutatták az első Fenntarthatósági Jelentésüket is.

Bővebben...
 
Határozott fellépésre és piacvédelemre van szükség az európai acélipar érdekében PDF Nyomtat Email
2019 június 13., csütörtök 12:53

A Magyar Vas- és Acélipari Egyesülés mindenben támogatja az Euroferr kezdeményezését az uniós acélpiac hatékonyabb védelmének érdekében. Az európai gyártókat tömörítő érdekvédelmi szövetség a napokban felszólította az Európai Unió illetékes döntéshozóit, hogy lépjenek fel hatékonyabban az uniós acélipar védelmének érdekében.

Bővebben...
 
Helyes a közvélemény: közel azonos árban van egy horvát és egy balatoni vakáció PDF Nyomtat Email
2019 június 13., csütörtök 07:57

Influencerek hatására is választunk úti célt
Egy balatoni nyaralás átlagos hosszának felével nyújtjuk meg az üdülést, ha Horvátországba megyünk. Az átlagos foglalási érték 64 százalékkal több – derült ki a Szallas.hu adataiból. Mindkét úti cél választása esetén július közepe a legnépszerűbb időszak a magyarok körében. Ördög Nóra, Kasza Tibi és Viszkok Fruzsi közösségi média felületei is befolyásolhatják, inspirálhatják utazásainkat.

Bővebben...
 
Határozott fellépésre és piacvédelemre van szükség az európai acélipar érdekében PDF Nyomtat Email
2019 június 12., szerda 15:01

A Magyar Vas- és Acélipari Egyesülés mindenben támogatja az Euroferr kezdeményezését az uniós acélpiac hatékonyabb védelmének érdekében. Az európai gyártókat tömörítő érdekvédelmi szövetség a napokban felszólította az Európai Unió illetékes döntéshozóit, hogy lépjenek fel hatékonyabban az uniós acélipar védelmének érdekében.

Bővebben...
 
Közel félmillárdot kapott Tokaj térsége PDF Nyomtat Email
2019 június 12., szerda 11:40

A Sárospatak Város Önkormányzata által vezetett konzorcium 2017 márciusában nyújtotta be pályázatát az EFOP-3.9.2-16 „Humán kapacitások fejlesztése térségi szemléletben – kedvezményezett térségek” című felhívásra. A „Humán kapacitások fejlesztése a Sárospatak - Tokaj térségben” című támogatási kérelem bruttó 499 839 028 Ft támogatásban részesült, a támogatás formája 100 % vissza nem térítendő támogatás. A forrást az Európai Szociális Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosítja.

Bővebben...
 
Diákként dolgozni PDF Nyomtat Email
2019 június 07., péntek 07:41

A nyári munkát vállaló diákok a közteherviselés szempontjából felnőttnek számítanak. Bejelentésükre, adózásukra – a diákszövetkezeten keresztül vállalt munka kivételével – ugyanolyan szabályok vonatkoznak, mint más munkavállalók esetében.

Bővebben...
 
Több tízezer diák dolgozik a nyáron – erre érdemes odafigyelni a diákmunka során PDF Nyomtat Email
2019 június 07., péntek 06:23

Több tízezer diák dolgozik a nyáron – erre érdemes odafigyelni a diákmunka során

Mit várnak el a munkaadók a diákmunkásoktól 2019-ben? Mire kell figyelnie a diákoknak a nyári munka elvállalásánál? Hol van a legnagyobb kereslet és hol fizetnek a legjobban? A Prohuman és Prohuman Diákmunka az ország legjelentősebb munkaerő kölcsönzéssel foglalkozó vállalataiként szeretnék felhívni a figyelmet a diákmunkával kapcsolatos fontos tudnivalókra.

Bővebben...
 
Stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a Miskolci Egyetem és a TS Hungaria Kft. PDF Nyomtat Email
2019 június 03., hétfő 11:59

A Miskolci Egyetem és a TS Hungaria Kft. 2019. május 30-án ünnepélyes keretek között írt alá stratégiai megállapodást, amelynek célja az együttműködés szorosabbra fűzése, és a kapcsolódási pontok meghatározása volt.

Bővebben...
 
Magyar Levente: komoly és valós az érdeklődés Kanadában a magyar élelmiszeripari termékek iránt PDF Nyomtat Email
2019 június 02., vasárnap 11:09

Komoly és valós az érdeklődés Kanadában a magyar élelmiszeripari termékek iránt, és a magyar kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy sikeres legyen a partnerség a kanadai cégekkel - jelentette ki Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára az MTI-nek szombaton, háromnapos kanadai látogatása végeztével. Magyar Levente kanadai útjának elsősorban az volt a célja, hogy magyar élelmiszeripari termékeket népszerűsítse a kanadai beszállítók körében abban a reményben, hogy a jelenlegi csaknem 21 millió eurós értékű magyar élelmiszerexportot rövid távon akár nagyságrendekkel növelni lehessen.

Bővebben...
 
Hányszor húzhat hasznot az ingatlanközvetítő, egy ingatlan eladásából? PDF Nyomtat Email
2019 május 29., szerda 21:32

Jár-e kétszer a közvetítői díj?

 Ha ez az eset nem velem történik meg, talán el sem hiszem. A címbeli kérdések mondhatni költőiek, mert sem szabály, sem egységes álláspont, sem törvény nem szabályozza ezt, maximum csak a tisztességes üzleti magatartás, de történetem szereplői ennek bizony híján vannak.

Bővebben...
 
Szijjártó Péter: tartós növekedést ösztönöz az új gazdaságvédelmi akcióterv PDF Nyomtat Email
2019 május 29., szerda 20:49

Hosszú távon is magas, az EU átlagát legalább 2 százalékkal meghaladó gazdasági növekedést ösztönöz a kormány hamarosan elkészülő gazdaságvédelmi akcióterve - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter a Nemzeti Befektetési Ügynökség (Hungarian Investment Promotion Agency, HIPA) szerdai járműipari konferenciáján Budapesten.

Bővebben...
 
Ingyenes Content Marketing képzés először Miskolcon! PDF Nyomtat Email
2019 május 27., hétfő 17:06

A Mobilkor Alapítvány szervezésében először Miskolcon kerül megrendezésre a Content Marketing képzés 2019. június 1. és 9. között, ahol két hétvégén várják az érdeklődőket az online marketing képzésre. Csütörtökig adhatják le a jelentkezésüket az érdeklődök. És hogy miből is áll egy ilyen képzés? A cikk további részében kiderül.

Bővebben...
 
Péntekig még van idejük a civilszervezeteknek PDF Nyomtat Email
2019 május 27., hétfő 13:29

Hónap végéig kell elszámolniuk a 2017-ben 1 százalékos felajánlásokban részesült civilszervezeteknek. Csak azok a szervezetek kaphatnak jövőre szja 1 százalékos felajánlást, amelyek eljuttatják a NAV-hoz a ’KOZ közleményt május 31-ig. A NAV elektronikus levélben is felhívta a szervezetek figyelmét, nehogy valamely civilszervezet 2020-ban emiatt essen el a támogatástól.

Bővebben...
 
Közeleg az élelmiszerlánc-felügyeleti díj bevallásának határideje PDF Nyomtat Email
2019 május 27., hétfő 10:08

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) felhívja az érintettek figyelmét, hogy május 31-ig kell elkészíteniük a 2019. évi élelmiszerlánc-felügyeleti díjbevallást.

Bővebben...
 
Belépett a designágazat európai szakmai szervezetébe a Magyar Divat & Design Ügynökség PDF Nyomtat Email
2019 május 24., péntek 14:28

Mintegy 25 tagország 50 szakintézménye szerepel a brüsszeli székhelyű, 1969-ben alapított szervezet tagjai között

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Legyen ausztriai munkád a Tiroli Álláskereső segítségével, akár 2 héten belül.

Facebook


imedia.logo

Friss pályázatok


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások