Gazdaság
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. július 14. kedd

&Őrs ünnepli névnapját.
Holnap Henrik napja lesz.
Főoldal Gazdaság
Gazdaság
Összevont ellenőrzés a miskolci belvárosi szórakozóhelyek környékén PDF Nyomtat Email
2020 július 13., hétfő 18:38

Összevont hatósági ellenőrzést tartottak július 10-én, pénteken, az esti órákban a Szinva teraszon és környékén működő vendéglátóhelyeknél - az ellenőrzésben a polgármesteri hivatal, az önkormányzati rendészet, a rendőrség, a fogyasztóvédelem, és a Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény munkatársai vettek részt.

Bővebben...
 
Bútortisztítás a maximumon PDF Nyomtat Email
2020 július 13., hétfő 10:30

Te is megálmodtad már a legszebb nappali bútort, ami éke lesz otthonodnak? Esetleg a hálóba találtad meg azt, amire vágytál?

Bővebben...
 
Kiknek éri meg leginkább az elektromos fűtés alkalmazása? PDF Nyomtat Email
2020 július 13., hétfő 10:21

Mikor éri meg leginkább, illetve mikor számít kevésbé optimális megoldásnak az elektromos fűtési eszközök alkalmazása? Ezek a kérdések bizony meglehetősen gyakran merülnek fel azoknál, akik az otthonuk fűtési megoldásait szeretnék modernizálni.

Bővebben...
 
Így számold ki a regisztrációs adó összegét! PDF Nyomtat Email
2020 július 13., hétfő 09:59

Szeretnéd tudni, hogy körülbelül mekkora költséggel számolj, ha forgalomba szeretnél helyeztetni egy autót? Mik azok a paraméterek, amik nagyban befolyásolják az összeg mértékét, és hogyan lehet olcsóbban megúszni a procedúrát? Összefoglaljuk röviden a legfontosabb tudnivalókat.

Bővebben...
 
A GVH 892 milliós bírságot szabott ki az Alza.hu webáruházra PDF Nyomtat Email
2020 július 11., szombat 06:18

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 892 millió forint bírságot szabott ki az Alza.hu webáruház üzemeltetőjére és cseh anyavállalatára Black Friday akciók tisztességtelen reklámozása miatt - közölte a GVH pénteken az MTI-vel.

Bővebben...
 
A veszélyhelyzet után is maradnak az élelmiszerbeszállítók számára kedvező szabályok PDF Nyomtat Email
2020 július 09., csütörtök 14:19

A veszélyhelyzet után is érvényben maradnak az ártárgyalások során alkalmazandó, a beszállítók érdekeit védő élelmiszerforgalmazási szabályok – hívja fel a figyelmet a Baker McKenzie nemzetközi ügyvédi iroda. Egyes esetekben a kereskedőnek kell igazolni, hogy nem tisztességtelen, fenyegető befolyásolással érte el a beszerzési ár csökkentését.

Bővebben...
 
Szijjártó Péter: Somogy megyében 39 vállalat 16,5 milliárd forintos fejlesztést hajt végre PDF Nyomtat Email
2020 július 08., szerda 16:48

Somogy megyében 39 vállalat 16,5 milliárd forintnyi fejlesztést hajt végre, 8 milliárd forintnyi kormányzati támogatással, amellyel 6600 munkahelyet védenek meg - mondta a külgazdasági és külügyminiszter Csurgón, a Topesa Kft. szerdai szerződésátadási ünnepségén.

Bővebben...
 
A nyári aratás időszakában különösen fontos az ASP elleni védekezés PDF Nyomtat Email
2020 július 08., szerda 15:32

A nyári mezőgazdasági munkálatok indulása fokozott körültekintést követel a sertéstartóktól is.  A vírus ugyanis akár közvetett érintkezéssel, így a földekről betakarított terményekkel és eszközök közvetítésével is bekerülhet a telepekre. A házisertés-állományok védelme az egyik legfontosabb feladatunk az ASP elleni küzdelemben, ezért a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) felhívja az állattartók figyelmét a járványvédelmi előírások betartásának fontosságára.

Bővebben...
 
Visszaéltek egy magyar ökotermelő adataival PDF Nyomtat Email
2020 július 08., szerda 10:00

Egy magyar termelő nevével visszaélve értékesítettek nagy mennyiségű napraforgót, melynek származása dokumentumokkal nem volt igazolható. Az esetről a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. tett bejelentést a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalnál (Nébih). A kifogásolt iratokkal ellátott terményt, a termelő nevével, de egy magyar cég számlaszámával kiállított számlával értékesítették egy holland felvásárlónak, aki azt Olaszországba adta tovább. Eddig csaknem 250 tonna napraforgó esetében bizonyosodott be a jogsértés.

Bővebben...
 
A vírusjárvány felerősíti a foglalkoztatási trendeket PDF Nyomtat Email
2020 július 07., kedd 11:22

A humántőke fejlesztése soha nem volt olyan időszerű, mint most, hiszen a vírusjárvány katalizátorként hat a XXI. század leginkább meghatározó foglalkoztatási folyamataira. Az Adecco Csoport Inovantage kiadványában a kelet-európai régióra fókuszálva vizsgálta azokat a területeket, amelyek fejlesztését most leginkább érdemes erősíteni.

Bővebben...
 
Sikeres volt és tovább folytatódik az elkobzott fatermékek ingyenes átadása PDF Nyomtat Email
2020 július 07., kedd 10:11

Az elkobzott fatermékek közérdekű célú felhasználására meghirdetett pályázat első fordulója véget ért, de már indul az újabb pályázati lehetőség.

Bővebben...
 
Csaknem 236 tonna terméket kellett kivonni a forgalomból egy szabolcsi élelmiszer-vállalkozásnál PDF Nyomtat Email
2020 július 06., hétfő 08:45

Mintegy 236 tonna, élelmiszerbiztonsági szempontból problémás terméket és élő rágcsálókat is találtak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei élelmiszer-vállalkozás fagyasztó tárolóiban. A bértárolást végző cégnél az élelmiszerek tételes átvizsgálása több napot vett igénybe, a problémás termékeket a szakemberek kivonták a forgalomból és megsemmisítésre utalták. A termékekért felelős, bértároltató vállalkozás milliós bírságra számíthat.

Bővebben...
 
Szijjártó Péter: új program indul a magyar vállalatok támogatásáért PDF Nyomtat Email
2020 július 05., vasárnap 12:26

Új program indul azoknak a magyar vállalatoknak a támogatásáért, amelyek hajlandóak legalább 560 millió forint beruházást végrehajtani a koronavírus-járvány miatt veszélybe került munkahelyek megvédéséért - közölte a külgazdasági és külügyminiszter szombaton a Facebook-oldalán. Szijjártó Péter a közzétett videóban elmondta: Magyarország megállapodott az Európai Bizottsággal abban, hogy felső korlát nélkül adhat állami támogatást azoknak a vállalatoknak, amelyek beruházásokat vállalnak a munkahelyek megvédéséért.

Bővebben...
 
Szijjártó Péter: 28 Heves megyei vállalat kötelezte el magát beruházás mellett PDF Nyomtat Email
2020 július 05., vasárnap 09:16

Heves megyében 28 vállalat kötelezte el magát  a versenyképesség-növelő támogatási programban, 13,5 milliárd forint értékben hajtanak végre beruházásokat, amelyhez a kormánytól 6,4 milliárd forint támogatásban részesülnek - mondta a külgazdasági és külügyminiszter pénteken a Magyar Gomba Kertész Kft. szerződésátadási ünnepségén, Demjénben. 

Bővebben...
 
Magyar start-up jutott a Headstart egészségügyi innovációkat támogató verseny elődöntősei közé PDF Nyomtat Email
2020 július 05., vasárnap 07:50
Kihirdették az egyik legfontosabb egészségügyi start-upokat célzó verseny, a Headstart elődöntőseit
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Legyen ausztriai munkád a Tiroli Álláskereső segítségével, akár 2 héten belül.

Facebook


imedia.logo

Friss pályázatok


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások