Gazdaság
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. március 8. hétfő

Zoltán ünnepli névnapját.
Holnap Franciska napja lesz.
Főoldal Gazdaság
Gazdaság
Ügyfélfogadás a NAV központi ügyfélszolgálatain PDF Nyomtat Email
2021 március 05., péntek 16:59

A veszélyhelyzet miatti kormányzati intézkedések betartására, a fertőzések megelőzésére a NAV központi ügyfélszolgálatain a személyesen megjelenő ügyfeleket előzetes időpontfoglalás alapján fogadjuk. Az egészségügyi szolgáltatási járulék ügyintézése, a csekkigénylés és a beadványok beadása időpontfoglalás nélkül is intézhető.

Bővebben...
 
Újranyitásra készül a turizmus szakma PDF Nyomtat Email
2021 március 04., csütörtök 10:08

 A szállodai értékesítés és marketing elvei című gyakorlati tanácsokat összefoglaló kiadványt készített a Szallas.hu, az Everguest, a MORGENS  és a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ). Az általánosságok mellett a koronavírus-járvány miatti rendkívüli helyzetre is adnak speciális mankókat, melyekkel a szálláshelyek túléléséhez és sikeres újraindulásához nyújtanak segítséget.

Bővebben...
 
Online tanfolyamok, ha érdekel az informatika világa PDF Nyomtat Email
2021 március 01., hétfő 16:08

Továbbra is hatalmas a kereslet az informatikusokra. Az elmúlt évben rendszeresen lehet értesülni a sajtóból, hogy Magyarországon mekkora hiány van az informatikai szakemberekből, még a rendkívüli kereseti lehetőség ellenére is több tízezer képzett fejlesztőt, rendszergazdát is elbírna a piac.

Bővebben...
 
Folytatódik a Nébih élelmiszerpazarlás elleni programja, a Maradék nélkül PDF Nyomtat Email
2021 március 01., hétfő 16:04

2021. február 25-én, online zárókonferencián összegezte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Maradék nélkül programjának legfontosabb eredményeit. Dr. Bognár Lajos országos főállatorvos megnyitó beszédében bejelentette, bár az EU-s társfinanszírozási időszak véget ért, az Agrárminisztérium (AM) és a Nébih továbbra is elkötelezett a 2020 óta hazánk nemzeti szintű élelmiszerhulladék-megelőzési programjának is számító Maradék nélkül folytatásával kapcsolatban.

Bővebben...
 
Kertszezonra fel! PDF Nyomtat Email
2021 február 28., vasárnap 18:10

Sajókeresztúr, Szendrő és Ricse közösségi programjai a legjobbak között

Bővebben...
 
Szijjártó Péter: végső fázisába érkezett Magyarország eddigi legnagyobb külföldi fejlesztési programja Ugandában PDF Nyomtat Email
2021 február 28., vasárnap 13:59

Végső fázisába érkezett Magyarország eddigi legnagyobb külföldi fejlesztési programja Ugandában - közölte a külgazdasági és külügyminiszter vasárnap, a Facebookon.

Bővebben...
 
Mélypontra kerültek az albérletárak PDF Nyomtat Email
2021 február 27., szombat 17:36

Bár éves szinten még bő 10 százalékkal csökkent a januári KSH-ingatlan.com lakbérindex, havi szinten már alig változtak a bérleti díjak, ami pedig arra utal, hogy elérhették a mélypontot.

Bővebben...
 
KSH: Megkezdődött a munkaerő-felmérés adatainak új módszertan szerinti közlése PDF Nyomtat Email
2021 február 26., péntek 21:13

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a nemzetközi szabályozás változásával összhangban a 2021. januári tárgyidőszak publikálásával megkezdte a munkaerő-felmérés adatainak új módszertan szerinti közlését.

Bővebben...
 
NAV KÖFOP-projekt – a 2. mérföldkövön túl PDF Nyomtat Email
2021 február 26., péntek 21:09

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 9,331 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével és 5,250 milliárd forint intézményi forrás felhasználásával fejleszti szolgáltatásait.

Bővebben...
 
100 emberből maximum 5 lesz hosszú távú dolgozó PDF Nyomtat Email
2021 február 26., péntek 21:07

Sokan meg sem jelennek az előre megbeszélt állásinterjún, vagy az utolsó pillanatban gondolják meg magukat és mondják le a munkát. A HR-szakértő szerint 100 interjúalanyból csupán maximum 5 az, aki úgy áll be dolgozni, hogy hosszabb távon ott is marad a munkahelyén.

Bővebben...
 
Online minden egyszerűbb PDF Nyomtat Email
2021 február 25., csütörtök 12:12

Már több mint két éve működik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) saját fejlesztésű online nyomtatványkitöltője, az ONYA (Online Nyomtatványkitöltő Alkalmazás), amivel mindenféle keretprogram nélkül egyszerűen, interneten keresztül, akár okoseszközről is, pár lépésben számos bejelentés és bevallás elintézhető. Az online beküldött bejelentések garantáltan hiba nélkül kerülnek a NAV-hoz.

Bővebben...
 
Újabb egység bukott meg a Nébih vágóhíd ellenőrzés sorozatán PDF Nyomtat Email
2021 február 25., csütörtök 08:20

A központi vágóhídellenőrzés-sorozaton ismét súlyos higiéniai-, valamint élelmiszerbiztonsági jogsértéseket tártak fel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei egy Pest megyei egység vizsgálatakor. Az üzemben tapasztaltak miatt a hatóság azonnali hatállyal felfüggesztette a létesítmény tevékenységét, valamint több mint 12 tonna jelöletlen, nem nyomon követhető élelmiszer tételt vont ki a forgalomból.

Bővebben...
 
Érkeznek a gépjárműadós határozatok PDF Nyomtat Email
2021 február 24., szerda 12:02

A gépjárműadóval kapcsolatos adóztatási feladatokat idén már a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) látja el. A NAV megbízása alapján február közepétől kezdi kézbesíteni a Magyar Posta az idei gépjárműadóról szóló határozatokat. Az adó első részletét 2021. április 15-éig, a második részletét szeptember 15-éig kell befizetni.

Bővebben...
 
Brády Márton: Amikor igazán komoly a helyzet, csak magadra számíthatsz PDF Nyomtat Email
2021 február 24., szerda 10:57

A járvány miatt a lefolyóban végzik a prémium német sörök

Következetlenek voltak a járvány idején bevezetett korlátozások, a rendezvénypiacon pedig szükség lesz a bizalomépítésre az intézkedések feloldását követően Brády Márton szerint
.

Bővebben...
 
Barackpálinkák a Szupermenta poharában PDF Nyomtat Email
2021 február 23., kedd 08:30

Ez alkalommal 23 barackpálinkát vizsgáltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei a Szupermenta termékteszten.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Legyen ausztriai munkád a Tiroli Álláskereső segítségével, akár 2 héten belül.

Facebook


imedia.logo

Friss pályázatok


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások