• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2017. szeptember 20. szerda

Friderika ünnepli névnapját.
Holnap Máté napja lesz.
Főoldal Gasztro
Gasztro


Borvarázs torta viselheti a Miskolc torta 2015 címet PDF Nyomtat Email

Miskolc torta 2015 – a Diósgyőri Party Kft. ”Borvarázs tortája” nyerte a második alkalommal meghirdetett verseny díját.

Bővebben...
 
XI. Sajóbábonyi Pálinka és Pogácsasütő Verseny PDF Nyomtat Email

11. alkalommal kerül megrendezésre Sajóbábonyban a helyi pálinka és pogácsasütő verseny.

Bővebben...
 
A Quintessence Competition, korábbi nevén Ongai Pálinkaversenyre 1021 nevezett minta érkezett hat országból PDF Nyomtat Email

Kínából is neveztek
Egy civil szervezet, az Ongai Kulturális Egyesület által szervezett pálinkaverseny már VI. alkalommal került megrendezésre Ongán, Abaúj legdélibb csücskében, melynek története 2010-ig nyúlik vissza.

Bővebben...
 
Mennyi szaloncukrot eszünk? PDF Nyomtat Email

Elfogyasztott szaloncukrok száma a legutóbbi (2013-as) karácsonyi időszakban. A kutatást az NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. készítette 500 fő (18-59 éves) online megkérdezésével 2014 októberében.

 
Nincs többé élőhal-vásárlás PDF Nyomtat Email

December közepétől nem vásárolható élő hal a boltokban, halat csak kábítást követően lehet eladni.

Bővebben...
 
Nyilvánosságra hozták a Borászok Borásza díj 2015-ös jelöltjeit PDF Nyomtat Email

Tokaj-hegyaljai termelők képviseltetik magukat a legnagyobb számban a Borászok Borásza díj pénteken közzétett, 2015-ös jelöltlistáján.

Bővebben...
 
Friss, helyi termésből nagyon nehéz főzni PDF Nyomtat Email

Nehezen találnak egymásra az éttermek és a helyi termelők

Egyre több olyan étterem van ma Magyarországon, amelyek számára fontos cél, hogy friss, szezonális és lehetőleg helyi termelőktől származó alapanyagokból főzzenek. Számos akadály hárul azonban eléjük, melyek miatt ezt nem tudják maradéktalanul érvényesíteni.

Bővebben...
 
A magyarok kétharmadának több kedvenc bora van egy felmérés szerint PDF Nyomtat Email

A válaszadók 65,5 százalékának vannak kedvenc borai, azok aránya viszont, akik mindig ugyanazoktól a termelőktől vásárolnak, ettől elmarad, csak 35,8 százalék - derül ki az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) legfrissebb kutatásából.

Bővebben...
 
Fradi Energiaitallal támad az FTC PDF Nyomtat Email

Tovább bővül az FTC saját márkás termékeinek köre, mostantól kapható a Fradi Energiaital. Magyar sportklubok közül elsőként a Ferencvárosi Torna Club alaposan áldoz a marketingre és komoly reklámfilmmel, valamint kampánnyal vezeti be az energiaitalt, amelyet a Hell állít elő. A Nincs kegyelem reklámfilmet és a hozzá készült werkfilmet a Pécs elleni labdarúgó bajnoki előtt mutatták be a sajtónak.

Bővebben...
 
Az iromba lett a legszebb a tardi Kakas Fesztiválon PDF Nyomtat Email

Az ország minden részéről érkeztek a csapatok, s a tájegységnek megfelelő ízesítésű kakaspörkölttel, kakaslevessel versenyeztek. 32 csapat mérette meg magát a versenyben és 47 féle süteményt is meg kellett kóstolnia a neves zsűrinek, amelynek elnöke Németh József mesterszakács, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Vendéglős és Hagyományőrző Bizottság elnöke volt.

Bővebben...
 
Pálinka a nyerő Borsodban PDF Nyomtat Email

Az első pohár pálinka a barátságé, a második a vidámságé, a harmadik pohár a gyalázaté!

Bővebben...
 
arttér-találkozások pálinkaügyben PDF Nyomtat Email

Miskolci jelenségeket bont ki a következő, 2014-es őszi évadban az arttér közösségépítő sorozat a Lézerpont Látványárban.  A program nyitott – bárki részt vehet kéthetente szerdánként a társalgásban, melynek lényege egy-egy téma szerteágazó megközelítése a legérdekesebb szempontok figyelembevételével kulturális és gasztronómiai csemegékkel fűszerezve. A szezon következő találkozója témája

Bővebben...
 
Szezonnyitó arttér-találkozások PDF Nyomtat Email

A bükki borok becsülete
A bükki borvidék felélesztésének lehetséges útjait vázolták arttérben borászok és borkedvelők az évad első beszélgetésén. A szőlőművelésről a bükk lejtőin és völgyeiben már a 14-ik század elejéről vannak írásos feljegyzések Miskolc borszabadalmát pedig 1503-ban II.Ulászló erősítette meg. A 18. században az Avason hatalmas pincerendszer alakult ki, ahol híres bort érleltek és a miskolci bornak országhatárokon kívül is híre volt.

Bővebben...
 
I. Hejőkeresztúri Főzőverseny Pro Lecsó zöldségekből PDF Nyomtat Email

A hejőkeresztúri bio-ünnep legfontosabb részének szántuk a Pro Lecsó kertben termett vegyszermentes zöldségek felhasználásával készülő receptek versenyét.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

A hét kérdése

Ön szerint a közpénz felhasználásáról van-e joga minden megkötés nélkül beszámolni a sajtónak?
 

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások