Gasztro
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. augusztus 13. csütörtök

Ipoly ünnepli névnapját.
Holnap Marcell napja lesz.
Főoldal Gasztro
Gasztro


Milyen a jó konyhakés? PDF Nyomtat Email

Szakácsként valószínűleg jól tudhatod, hogy a pontos konyhai munkához elengedhetetlen a megfelelő kés kiválasztása.

Bővebben...
 
A legszuperebb kiegészítők grillezéshez PDF Nyomtat Email

A grillezés legfontosabb kelléke kétségtelenül a grillsütő. Azonban vannak olyan nagyszerű kiegészítők, melyekkel a grillezés profi szintre emelhető.

Bővebben...
 
A Kolumbiából származó fenséges párlat, a Dictador rum PDF Nyomtat Email

Ellenállhatatlan latin temperamentum, magas minőségű alapanyagok, és az évszázadok során finomra csiszolt előállítási mechanizmus. Többek között ennek is köszönhető a Dictador rum különleges státusza.

Bővebben...
 
Jók a sütőmargarinok, de vajon melyik a legjobb? PDF Nyomtat Email

Élelmiszerbiztonsági szempontból megfelelőek a sütőmargarinok, viszont jelölési hiányosságok előfordultak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a Szupermenta programjának idei záró tesztjén - közölte a Nébih kedden az MTI-vel.

Bővebben...
 
Szakácsként önmagadról tanulsz a legtöbbet PDF Nyomtat Email

Kezdetben mosogatóként vállalt munkát, nem sokkal később pedig a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara segítségével már a szakmai versenyeket is meghódította szakács tudásával. Szemendrey Zsuzsannát kérdeztük hivatásáról, a tökéletes karácsonyi menüről és arról, hogy mennyire szívesen tölti szabadidejét a konyhában.

Bővebben...
 
A datolya a karácsonyi menü új alapanyaga PDF Nyomtat Email

51201-51400/51375_jpg A datolya pálmáját, a gyümölcs magas vitamin- és tápanyagtartalma miatt, az élet fájának nevezik az arab világban. Nálunk inkább csak az alternatív alapanyagokat használók konyhájában szokott előfordulni a datolya. A karácsonyi készülődés azonban jó alkalmat teremt arra, hogy közelebbről is megismerjük és megszeressük ezt az egzotikus finomságot.

Bővebben...
 
Jó munkához jó kávé kell! PDF Nyomtat Email

Ön is járt már úgy, hogy semmi sem esett volna jobban egy finom, gőzölgő feketénél a munkahelyi pár perces szünetben, két feladat intézése között? Az irodában lévő kávégép viszont csak egy híg, kávét csak nyomokban tartalmazó barna levet csurgatott az alá helyezett műanyag pohárba

Bővebben...
 
Több mint 50 mentes kiállító, 22 előadás PDF Nyomtat Email

Akár az első mentes karácsonyodra készülsz, akár már rutinos Csak a Mentes vásárló vagy, várunk Téged a III. Csak a Mentes Karácsonyi Vásárán, ahol levesszük az ünnepi készülődés terhét a válladról! Igen, jól olvastad! :)

Bővebben...
 
A Sörszövetség különleges ünnepi receptjei magyar gyártású prémium sörökkel kiegészítve PDF Nyomtat Email

Adventi rendezvényén a Magyar Sörgyártók Szövetsége a 2019-es tendenciák mellett olyan különleges étel – sör párosításokat mutatott be, amelyek új színt visznek az ünnepi szezon menüibe.

Bővebben...
 
Csak a mentes karácsonyi vásár PDF Nyomtat Email

Akár az első mentes karácsonyodra készülsz, akár már rutinos Csak a Mentes vásárló vagy, várunk Téged a III. Csak a Mentes Karácsonyi Vásárán, ahol levesszük az ünnepi készülődés terhét a válladról! Igen, jól olvastad! :)

Bővebben...
 
Ha karácsony, akkor biztosan hal is kerül az asztalra PDF Nyomtat Email

Sok családnál generációkra visszatekintős hagyománya van annak, hogy a karácsonyi ünnepi asztalra hal is kerül valamilyen formában. Leggyakrabban halászléként, azonban nem ritka az sem, hogy szenteste az ünnepi főfogás is valamilyen halas étel.

Bővebben...
 
A kevés húst tartalmazó étrend karbonlábnyoma kisebb, mint a hagyományos vegetáriánusé PDF Nyomtat Email

A kevés húst tartalmazó étrend karbonlábnyoma kisebb, mint a hagyományos tejet-tojást fogyasztó vegetáriánusé egy új amerikai tanulmány szerint.

Bővebben...
 
A hétvégén indulnak a Közétkeztetési Szakácsverseny elődöntői PDF Nyomtat Email

39 csapat részvételével október 12-én, 13-án, valamint november 9-én és 10-én zajlanak Budaörsön a Közétkeztetési Szakácsverseny (KÖSZ) 2019-2020 elődöntői. A verseny témája ezúttal „a nyári ételek”. A rendezvény nem titkolt célja a résztvevők segítése, fejlesztése, így a csapatok felkészülését mentorként idén is neves szakemberek segítik.

Bővebben...
 
Újabb Érték és Minőség Nagydíj elismerést kaptak a COOP sajátmárkás termékei PDF Nyomtat Email

Tavaly után újabb két termékkörben is Érték és Minőség Nagydíjjal ismerték el a COOP sajátmárkás termékeit. Az idén második alkalommal kiosztott díjakat a COOP húskészítmények, illetve bor termékkörökben kapta meg.

Bővebben...
 
Hogyan kezdődött? A smoothie története PDF Nyomtat Email

Már lassan 80 éves népszerűségnek örvend


Az általános meghatározás szerint a smoothie olyan gyümölcs, vagy zöldség koktél, amelyet víz, jég, vagy tej hozzáadásával készítenek turmixgépben, vagy kifejezetten smoothie készítésre fejlesztett nutri mixerben.  Gyakran más tejtermékeket, így tejfölt, vagy joghurtot adnak hozzá, édesítésére pedig édesítőszereket, vagy mézet használnak.

Bővebben...
 
Tortacsodák Szikszón PDF Nyomtat Email

50577-4_jpgCake de la Cake torta design verseny

Mi szemnek, szájnak ingere annyi édes falatot láthatott, kóstolhatott a nagyérdemű szombaton, az első magyarországi Cake de la Cake versenyen.

Bővebben...
 
CSAK A MENTES ŐSZI VÁSÁR – 2019.09.21 – 22. Dürer Rendezvényház PDF Nyomtat Email

Fekete öves címke olvasó vagy, akit nem lehet holmi „free” felirattal csőbe húzni?

Bővebben...
 
8. Vegan Food Fest a város felett PDF Nyomtat Email

Növényi ételek, és 3 napos előadássorozat A Vegan Food Fest immár 8. alkalommal hívja bűntudatmentes ünneplésre a vegán és vegetáriánus életmód iránt érdeklődőket. A négynapos rendezvény során nemcsak street food ételek, de az életmóddal kapcsolatos előadásokkal, élményvacsorákkal és főzőworkshopokkal is készülnek a szervezők a Westend Millennium Tetőteraszán szeptember 12. és 15. között.

Bővebben...
 
Csak a Mentes Év Séfje 2019 PDF Nyomtat Email

_kepek-2012/50201-50400/50313_jpg

Csak a Mentes Év Séfje 2019 – A nagy mentes megmérettetésre, hagyományos receptek allergének nélkül

Bővebben...
 
Cake de la Cake, nemzetközi tortaverseny Szikszón PDF Nyomtat Email

Cake de la Cake elnevezéssel az első magyarországi  nemzetközi torta desing versenyt  rendezik meg Szikszón szeptember 14-én. Szikszó Önkormányzata támogatásával és Szylvia Alba és dr. Lenkei Ferencné szervezésben megrendezendő eseményről pénteken tartottak sajtótájékoztatót.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások