Gasztro
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. december 18. kedd

Auguszta ünnepli névnapját.
Holnap Viola napja lesz.
Főoldal Gasztro
Gasztro


Óriási érdeklődés a jubileumi Magyar Ízek Vására iránt PDF Nyomtat Email

A cudar idő ellenére 7 500 látogató volt kíváncsi a hétvégén megszervezett Magyar Ízek Tavaszi Vásárára, ahol több mint ezer hamisítatlan hazai élelmiszer termékből válogathattak az érdeklődők, emellett színes gasztronómiai és kulturális programok is várták őket. A helyszínen árusító kis- és őstermelők visszajelzése alapján mintegy 125 millió forint összegű vásárlás valósult meg a két nap alatt a kiváló minőségű magyar élelmiszer széles kínálatából.

Bővebben...
 
Tarolt a tarja! - Hazai ízek, hazai asztalokon 2018. szakiskolai szakácsverseny PDF Nyomtat Email

Lelkes szakácsnövendékek mérték össze erejüket az Agrármarketing Centrum (AMC) által szervezett, idei „Hazai ízek, hazai asztalokon 2018” elnevezésű szakiskolai szakácsverseny elődöntőjében, március 3-4. között.

Bővebben...
 
Brillíroztak a tatai versenyen az Avalon Ristorante kollégái! PDF Nyomtat Email

Rangos eredményekkel büszkélkedhetnek az Avalon Park olasz éttermének munkatársai, akik kiemelkedően jeleskedtek a szombaton 16. alkalommal megrendezésre kerülő Farsang Kupán. A csapattagok a tatai Güntner Arénában a gasztro-szakma kiválóságaival is harcba szállva, tehetségüket mennyei sütemények és koktélok formájában tárták a zsűri elé.

Bővebben...
 
Sikerrel szerepelt a tokaji aszú a Best Wine of the World versenyen PDF Nyomtat Email

A Patricius Borház 2007-es évjáratú, 6 puttonyos tokaji aszúját választották a világ negyedik legjobb édes borának a Best Wine of the World 2017 (A világ legjobb bora 2017) borversenyen - közölte a borászat az MTI-vel csütörtökön.

Bővebben...
 
Nosztalgikus gasztro trend hódít hazánkban PDF Nyomtat Email

2018-ban a hazai alapanyagok kerülnek előtérbe

Bővebben...
 
Furmint Február Miskolc: Kóstolj bele újra! PDF Nyomtat Email

Az idén majd negyven borászat képviselteti magát és a város nyolc nívós étterme kínál ínyencségeket a Furmint Február Miskolc rendezvényén.

Bővebben...
 
Szakértő: a felnőttek egyharmada nem fogyaszt, de vásárol bort PDF Nyomtat Email

A felnőttek egyharmada nem fogyaszt, de vásárol bort - mondta Hajdu Zoltán, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa szakmaközi részlegvezetője az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.

Bővebben...
 
Lelket melengető sör-étel párosítások a téli estékre PDF Nyomtat Email

A hosszú, zimankós téli estéket szívesebben töltjük a konyha melegében. Remek alkalom ez arra, hogy különleges menüket próbáljunk ki. Vásárhelyi István sörgasztronómus és a Sör mi több csapata most olyan sör-étel párosításokat állított össze, amelyek nem csak a testet, de a lelket is felmelegítik.

Bővebben...
 
Töltsük fel őszi vitaminraktárainkat friss zöldséggel és gyümölcsökkel PDF Nyomtat Email

Praktikák és tanácsok a dietetikustól

A trendek azt mutatják, hogy mindennapjainkban egyre nagyobb szerepet játszik az egészséges életmód, a helyes táplálkozás, és testsúlyunkra is jobban odafigyelünk, mint pár évvel ezelőtt
.

Bővebben...
 
Libalakoma kampányt indít a Magyar Turisztikai Ügynökség PDF Nyomtat Email

A Szent Márton-napi hagyományok újjáélesztésére, megismertetésére november 11-ig tartó libalakoma kampányt indít a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) - jelentette be Guller Zoltán, az MTÜ vezérigazgatója sajtótájékoztatón kedden Budapesten.

Bővebben...
 
Különleges vadreceptek az őszi estékre PDF Nyomtat Email

Ínycsiklandozó vadételek novembertől a Vadászok konyhájában

Bővebben...
 
Kiderült, melyik a legjobb 12 közétkeztetői szakács csapat PDF Nyomtat Email

Az október 6. és 8. között megrendezett budapesti versenyekkel lezárult a „Közétkeztetési Szakácsverseny 2017-2018” elődöntő szakasza. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH), valamint a Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége (KÖZSZÖV) által szervezett megmérettetés témája a „tavaszváró ételek a hagyomány és a megújulás jegyében” volt. Az elődöntő szakaszt követően az 52 indulóból a legjobb 12 közétkeztető konyha csapata jutott be a 2018. februári döntőbe.

Bővebben...
 
A verseny-barbecue megérkezett Magyarországra! PDF Nyomtat Email

TÁLLYA BBQ VERSENY & FESZTIVÁL
2017. október 13-15.
www.tallya-bbq.hu

Bővebben...
 
A 2017-es Gastro Designról sem hiányozhat az Avalon Park – ezúttal a hotel és wellness központ arculatát díjazták PDF Nyomtat Email

Hétfőn hirdették ki a Gastro Design Award 2017 győzteseit, vagyis hogy melyek lettek Magyarország legdizájnosabb éttermei és az ország legszebb szállodái.

Bővebben...
 
Zab minden mennyiségben PDF Nyomtat Email

„Reggel egyél úgy, mint egy király!” nem véletlenül szól így a mondás, hiszen a reggeli a napunk legfontosabb étkezése. Ilyenkor fontos, hogy vitaminokban, rostban és ásványi anyagokban gazdag ételeket fogyasszunk, hogy utána feltöltődve vessük bele magunkat az egész napos pörgésbe.

Bővebben...
 
A Balatoni habos mogyoró lett Magyarország tortája PDF Nyomtat Email

A Balatoni habos mogyoró lett idén Magyarország tortája, míg a Magyarország cukormentes tortája verseny nyertesének a Pöttyös Pannit választották - jelentették be csütörtökön Budapesten.

Bővebben...
 
Most először nyert magyar fagylalt az élelmiszeripari Oscaron! PDF Nyomtat Email

A magyar fagylaltok taroltak  a világ élelmiszeripari oscarjának számító Great Taste Awards-on: a zsűri összesen 4 csillaggal jutalmazta a Bonbonier Csokoládé Manufaktúra három különböző ízű fagylaltját, amelyek megkóstolhatóak a cég nemrégiben nyílt Király utca 38. szám alatti üzletében.

Bővebben...
 
A legboldogabb csirkék és az isteni nedűk nyomában – lyoni kiruccanás! PDF Nyomtat Email

Gasztrománoknak kötelező legalább egy hosszú hétvégére kiruccanni Lyonba, amely kis túlzással a világ legínyencebb városának is tekinthető. A Beaujolais és Chardonnay, Syrah bortúrák, az autentikus francia falatok végérvényesen átszabják az ízlésünket!

Bővebben...
 
Versengtek a pálinkák Sajóbábonyban PDF Nyomtat Email

Sajóbábony Város pálinkája az idén egy 2015-ös birs lett, amelyet Zelenák Ferenc, helyi fiatalember készített.

Bővebben...
 
Mivel és hogyan fogyasszuk kedvenc whiskynket? PDF Nyomtat Email

Magyarországon egyre ismertebbé válnak a prémium minőségű whiskyk, és mára már a bárokban sem olyan gyakran hallani az „Egy whisky-kólát, köszi!” mondatot. Mind többen vannak azok az ínyencek, akik tisztán akarják élvezni egy jó minőségű single malt, vagy blended whisky ízvilágát. Kevesen tudják azonban, hogy egy-egy jól megválasztott whisky az ételeknek is kiváló kísérője lehet.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kapcsolódó cikkek:

Karácsonyi Üdvözlet

Hírdetés

mail.google.com

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások