Gasztro
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. december 18. kedd

Auguszta ünnepli névnapját.
Holnap Viola napja lesz.
Főoldal Gasztro
Gasztro


A magyarok kétharmadának több kedvenc bora van egy felmérés szerint PDF Nyomtat Email

A válaszadók 65,5 százalékának vannak kedvenc borai, azok aránya viszont, akik mindig ugyanazoktól a termelőktől vásárolnak, ettől elmarad, csak 35,8 százalék - derül ki az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) legfrissebb kutatásából.

Bővebben...
 
Fradi Energiaitallal támad az FTC PDF Nyomtat Email

Tovább bővül az FTC saját márkás termékeinek köre, mostantól kapható a Fradi Energiaital. Magyar sportklubok közül elsőként a Ferencvárosi Torna Club alaposan áldoz a marketingre és komoly reklámfilmmel, valamint kampánnyal vezeti be az energiaitalt, amelyet a Hell állít elő. A Nincs kegyelem reklámfilmet és a hozzá készült werkfilmet a Pécs elleni labdarúgó bajnoki előtt mutatták be a sajtónak.

Bővebben...
 
Az iromba lett a legszebb a tardi Kakas Fesztiválon PDF Nyomtat Email

Az ország minden részéről érkeztek a csapatok, s a tájegységnek megfelelő ízesítésű kakaspörkölttel, kakaslevessel versenyeztek. 32 csapat mérette meg magát a versenyben és 47 féle süteményt is meg kellett kóstolnia a neves zsűrinek, amelynek elnöke Németh József mesterszakács, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Vendéglős és Hagyományőrző Bizottság elnöke volt.

Bővebben...
 
Pálinka a nyerő Borsodban PDF Nyomtat Email

Az első pohár pálinka a barátságé, a második a vidámságé, a harmadik pohár a gyalázaté!

Bővebben...
 
arttér-találkozások pálinkaügyben PDF Nyomtat Email

Miskolci jelenségeket bont ki a következő, 2014-es őszi évadban az arttér közösségépítő sorozat a Lézerpont Látványárban.  A program nyitott – bárki részt vehet kéthetente szerdánként a társalgásban, melynek lényege egy-egy téma szerteágazó megközelítése a legérdekesebb szempontok figyelembevételével kulturális és gasztronómiai csemegékkel fűszerezve. A szezon következő találkozója témája

Bővebben...
 
Szezonnyitó arttér-találkozások PDF Nyomtat Email

A bükki borok becsülete
A bükki borvidék felélesztésének lehetséges útjait vázolták arttérben borászok és borkedvelők az évad első beszélgetésén. A szőlőművelésről a bükk lejtőin és völgyeiben már a 14-ik század elejéről vannak írásos feljegyzések Miskolc borszabadalmát pedig 1503-ban II.Ulászló erősítette meg. A 18. században az Avason hatalmas pincerendszer alakult ki, ahol híres bort érleltek és a miskolci bornak országhatárokon kívül is híre volt.

Bővebben...
 
I. Hejőkeresztúri Főzőverseny Pro Lecsó zöldségekből PDF Nyomtat Email

A hejőkeresztúri bio-ünnep legfontosabb részének szántuk a Pro Lecsó kertben termett vegyszermentes zöldségek felhasználásával készülő receptek versenyét.

Bővebben...
 
A krumpli és a közösség ünnepe Sajószögeden PDF Nyomtat Email

Sajószögeden a burgonya több, mint élelmiszer, részévé vált a hagyományápolásnak, a közösségmegtartásnak és teremtésnek – utalt az összefüggésekre a 10. Krumpli Fesztivál szombat délelőtti megnyitóján dr. Mengyi Roland, a megyei közgyűlés elnöke, országgyűlési képviselő.

Bővebben...
 
Új fesztivál született Mezőzomboron PDF Nyomtat Email

Hagyományteremtő céllal három napos csülökfesztivált rendeztek Mezőzomboron. A főzőversenyen szombat délelőtt húsz csapat mérte össze tudását, emellett színvonalas programok és neves fellépők színesítették az eseményt.

Bővebben...
 
Magyarország tortája PDF Nyomtat Email

Az augusztus 20-i nemzeti ünnep alkalmából a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete 2007 óta évről évre meghirdeti a „Magyarország Tortája” elnevezésű pályázatot. A Magyarország Kormányának megbízásából életre hívott pályázaton, az Ipartestület minden évben innovatív, kreatív ötleteket, főleg a magyaros ízvilágot tükröző recepteket és tortákat vár a „versenyzőktől”.

Bővebben...
 
Legalább hétezren kóstoltak Harsányban a szürkemarhából készült ínyencségeket PDF Nyomtat Email

Olyan jól sikerült a II. Szürkemarha Fesztivál Harsányban, hogy 157 főzőcsapat volt, s 170 fajta pörkölt, gulyás, tokány rotyogott a bográcsokban, és legalább hétezren látogattak ki a rendezvényre szombaton.

Bővebben...
 
Hagyománnyá vált a Monoki Babfesztivál PDF Nyomtat Email

A tavalyi sikeren felbuzdulva a hétvégén második alkalommal rendezték meg a Monoki Babfesztivált, amelynek középpontjában természetesen a főzőverseny állt. A finomabbnál finomabb ételek zsűrizésében részt vett dr. Mengyi Roland, a megyei közgyűlés elnöke, országgyűlési képviselő is.

Bővebben...
 
Mezőnyárádon pirultak a békák, sültek a halak PDF Nyomtat Email

Hatvanötféle béka és hal, 38 féle pálinka és 13 féle pogácsa versengett a két napos fesztiválon a kies környezetű kastélyparkban megtartott fesztiválon.

Bővebben...
 
Ismét főzőkanállal „bizonyítottak” az erdészek PDF Nyomtat Email

Eredményesen szerepeltek az ÉSZAKERDŐ Zrt. csapatai az elmúlt hétvégén, a XII. Nemzetközi Vad- és Halételfőző Versenyen, Széphalmon.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kapcsolódó cikkek:

Karácsonyi Üdvözlet

Hírdetés

mail.google.com

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások