Gasztro
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. november 27. péntek

Virgil ünnepli névnapját.
Holnap Stefánia napja lesz.
Főoldal Gasztro
Gasztro


Hogyan válassz asztalterítőt? PDF Nyomtat Email

Az ebédlőasztal az otthon egyik központi helye, hiszen itt ül össze a család étkezések alkalmával, és az érkező vendégeket is e mellé ültetjük le, amikor megkínáljuk őket valamivel. Persze egyáltalán nem mindegy, hogy is néz ki ez a bizonyos asztal, egy szép abrosszal azonban szinte a végletekig variálhatjuk a megjelenését, és kedvünk szerint “öltöztethetjük”. Cikkünkben a megfelelő asztalterítő kiválasztásához adunk pár tippet.

Bővebben...
 
Egészségesen a Sencor légkeveréses sütőjével PDF Nyomtat Email

Ha a hivatalos leírást olvassuk: az ételek elkészítése 3-szor gyorsabb, mint rendes sütőben, 60%-kal kisebb energiafogyasztás, az ételek egészséges, minimum zsírral történő elkészítését teszi lehetővé, nem szárítja ki az ételt és az belül lédús marad, a forró levegő keringése az ételek egyenletes átsülését biztosítja.

Bővebben...
 
Egészségesre ihatjuk magunkat! PDF Nyomtat Email

Kipróbáltam s Sencor új turmixgépét


Az egész család imádja nálunk a turmix italokat, smoothie - kat. Minden préselünk, keverünk, aprítunk és rendkívül izgalmas, újszerű ízeket is kipróbálunk. Ezért is örültem meg a gyártó cég felkérésének, amikor azt kérte teszteljem a Sencor Nutri Blender gépét.

Bővebben...
 
Új kompakt kávéfőzőt vezet be idehaza a Sencor PDF Nyomtat Email

Megérkezett a szuper keskeny automata kávéfőzők csúcsa

Új, csúcskategóriás automata kávéfőzővel kedveskedik a Sencor a hazai kávérajongóknak. „Az új modellnél megtartottunk mindent, amit eddig a felhasználók szerettek, de még modernebbé és korszerűbbé tettük a kávézás lehető legteljesebb élménye érdekében” – hangsúlyozta Lucza András, a Sencor termékmenedzsere. A SES 9200CH érintőpaneles automata kávéfőző, amely továbbra is 18 cm széles.

Bővebben...
 
Ha ősz, akkor sütőtök – ezúttal Szupermenta módra PDF Nyomtat Email

A Szupermenta program szezonális tesztjében összesen 11 hazai termesztésű tököt vizsgáltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei. A ma már „klasszikusnak” számító hét kanadai sütőtök mellett négy eltérő fajtájú, de szintén étkezési célra szánt tök kedveltségét is tesztelték. Összességében elmondható: amellett, hogy finomak, biztonságosak is a magyar termesztésű sütnivaló tökök.

Bővebben...
 
Így ébredhetünk minden reggel friss kenyérillatra PDF Nyomtat Email

A Sencor új kenyérsütő gépeket mutatott be idehaza

Bővebben...
 
Nyitott Főzdék Napja Borsodban PDF Nyomtat Email

Korábban soha nem látott összefogással, közös programra hívják Magyarország kisüzemi sörfőzdéi a sörök világa iránt érdeklődőket.

Bővebben...
 
A járőrök ittas vezetőket szűrtek ki a forgalomból PDF Nyomtat Email

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonkét ittas, valamint két bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év harminckilencedik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

Bővebben...
 
Kávé Világnapja: Európában egyre több kávét fogyasztanak PDF Nyomtat Email

A világon a finnek az abszolút csúcstartók

 Van, aki sok tejjel van, aki feketén, cukor és tej nélkül és olyan is van, aki feketén, kis tejszínhabbal a tetején szereti fogyasztani. Ma van a Kávé Világnapja, ami kifejezetten ünnepnap azok számára, akik kedvelik ezt a karakteres ízű és élénkítő hatású italt.

Bővebben...
 
Miskolcon lesz idén az ország legnagyobb pálinkaversenye PDF Nyomtat Email

Rekord mennyiségű pálinkát neveztek idén a pálinkafőzdék

Miskolc ad otthont idén az Országos pálinka- és törkölypálinkaversenynek, amelyre rekord mennyiségű, több mint 400 féle pálinkát neveztek a főzdék. A bírálatot szeptember 28. és 30. között tartják a miskolci Polgármesteri Hivatal épületében, ahol 32 pálinkaszakértő kóstolja és értékeli a nevezett tételeket. A verseny további különlegessége, hogy külső rendezvények is kísérik: a pálinkakedvelők számára kóstólókurzusokat szerveznek helyi éttermekben.

Bővebben...
 
A Mrs. Millicent Speakeasy gin bűvöletében PDF Nyomtat Email

A Mrs. Millicent gin bizony nem akármilyen ízélménnyel ajándékozhat meg bennünket akár önmagában, akár koktélként fogyasztva. Kétség sem férhetett hozzá, hogy ennek a folyékony csodának külön cikket kell szentelnünk.

Bővebben...
 
Bosch kézi mixer, a finomabb süteményekért! PDF Nyomtat Email

Amennyiben a sütés a mindene, valamint szeret komplikáltabb ételeket készíteni, akkor mindenképpen kell, hogy konyhája rendelkezzen kézi mixerrel.

Bővebben...
 
Házhoz rendelt a Szupermenta PDF Nyomtat Email

Öt termékkategóriában összesen 26 készételt rendelt a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) termékteszt programja.

Bővebben...
 
Így aszalhatunk gyümölcsöket gyorsan és egyszerűen PDF Nyomtat Email

Aszalással megőrizhetők az értékes vitaminok és enzimek

Bővebben...
 
Tudod, mi a valóság? 3+1 városi legenda a margarinról PDF Nyomtat Email

Miért választják a hangyák a vajat a margarin helyett? Érdemes a zsírokat száműzni a táplálkozásunkból, hogy ne hízzunk el? Tényleg csak egy hajszál különbözteti meg a margarint a műanyagtól? Rengeteg mítosz terjeng a gyakran démonnak kikiáltott margarin kapcsán, de most segítünk megfejteni a városi legendák hátterében álló magyarázatokat.

Bővebben...
 
350 éves tokaji a legöregebb magyar bor, 3000 éves a világ legrégebbi sajtja PDF Nyomtat Email

Több évtizede felbontatlan élelmiszereket kóstolgatnak a HISTORY szakértői

A legrégebbi tésztát Kínában, a legrégebbi vajat Írországban a legrégebbi magyar bort Németországban találták meg. A HISTORY Minőségét megőrzi: ehető történelem című sorozatának főszereplői nem ennyire régi, de több évtizede bontatlan élelmiszereket bontanak fel csütörtök esténként.

Bővebben...
 
A tartósítás módjai: aszalás vagy kandírozás PDF Nyomtat Email

A gyümölcsök tartósításának számos módja akad, ami éghajlatonként változik, így ismerhetjük az aszalást és a kandírozást. Lássuk, hogy mi a különbség a kettő között, azaz hogyan készülnek az aszalt és milyen technikával a kandírozott finomságok!

Bővebben...
 
5 dolog, amit nem tudtunk a margarinokról PDF Nyomtat Email

Hidrogénezéssel készül a margarin és tele van transzzsírsavakkal? Esetleg műanyag, így egyáltalán nincs tápértéke? Bár Magyarországon közkedvelt élelmiszernek számítanak a margarinok, számos városi legenda és tévhit övezi ezeket a termékeket. Most összeszedtük azt az öt tényt, amelyről talán még a legnagyobb margarinfogyasztók sem tudtak.

Bővebben...
 
Zöld levelecskék a tányéron PDF Nyomtat Email

Sokan furcsának tartják a saláta fogyasztását, különösen a főétkezések során. A hagyományos saláták úgy élnek a köztudatban, mint amelyek néhány “zöld fűből” és pár szem bogyóból állnak.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások