Gasztro
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. február 17.

Donát ünnepli névnapját.
Holnap Bernadett napja lesz.
Főoldal Gasztro
Gasztro


Mentes gasztrofesztivált rendeznek Budapesten PDF Nyomtat Email

Minden ételallergiás szabadon és bátran kóstolhatja meg a számára legizgalmasabb gasztronómiai újításokat és kedvenc ételeit egy különleges kétnapos fesztiválon 2019. február 23-án és 24-én Budapesten. Az 1200 négyzetméteres területen megszervezett Mentes Feszt a glutén-, laktóz- és hozzáadott cukormentes, egészségtudatos, tartósítószer-, íz-és állagjavítót nem tartalmazó termékek és szolgáltatások fesztiválja, ahol több mint 40 kiállító mutatkozik be.

Bővebben...
 
Folytatódhat a sikertörténet: Kurkó Zsolt Európa legjobb “külföldi japán” séf címe után a világ legjobbja címre tör! PDF Nyomtat Email

A budapesti Sushi Sei étterem séfhelyettese az európai verseny után a tokiói döntőn már az egészt kontinenst képviseli a Washoku World Challenge versenyen!

Bővebben...
 
Egészségesre ihatjuk magunkat! PDF Nyomtat Email

Kipróbáltam s Sencor új turmixgépét


Az egész család imádja nálunk a turmix italokat, smoothie - kat. Minden préselünk, keverünk, aprítunk és rendkívül izgalmas, újszerű ízeket is kipróbálunk. Ezért is örültem meg a gyártó cég felkérésének, amikor azt kérte teszteljem a Sencor Nutri Blender gépét.

Bővebben...
 
Rekordot döntött az ünnepi receptkeresés PDF Nyomtat Email

A piacvezető gasztroportálhoz decemberben közel három millióan fordultak inspirációért

Bővebben...
 
A magyar tulajdonú Creppy Franchise System a világ 20 legígéretesebb franchise koncepciója között PDF Nyomtat Email

A több száz jelentkező közül a miskolci Creppy franchise koncepciója is helyet kapott a világ legjobb 20 feltörekvő, innovatív franchise vállalkozása között!

Bővebben...
 
5+1 tipp a tökéletes karácsonyi menühöz PDF Nyomtat Email

Minden családban nagy fejtörést okoz az ünnepi menü. A főzés és az előkészítés meghitt hangulata csak a reklámokban köszön vissza, a valóságban a háziasszonyok sokszor túlvásárolják magukat, nem hagynak elég időt a főzésre, és teljesen kimerülve tálalják a végeredményt. Sztana Ferenc, séf ezúttal 5+1 tippel, valamint egy gondosan összeállított menüsorral segít megkönnyíteni a karácsonyi készülődést.

Bővebben...
 
Világbajnoki címért küzd a magyar válogatottal az Avalon Ristorante cukrásza, Nagy Csaba! PDF Nyomtat Email

 A miskolctapolcai Avalon Ristorante csapata már számos versenyen bizonyította kiválóságát. Messze földön híres vendégszeretetük mellett, konyhaművészetük és tehetségük is egyre szélesebb körben lát napvilágot. Ezúttal Nagy Csaba cukrászra várnak világszintű kihívások, aki a luxembourgi Culinary World Cup világbajnokságon 50 nemzet versenyzőjével szállhat ringbe a magyar válogatottal!

Bővebben...
 
A karácsonyi menünk már többszáz éves PDF Nyomtat Email

Tudta-e, hogy melyik fogás miért kerül az asztalra karácsonykor? Az ünnepi menü titkai és babonái a múlt századból erednek! – derült ki a Városliget Café összeállításából, amely egyébként szintén autentikus fogással készül az ünnepekre.

Bővebben...
 
Mit eszünk meg a magyar halakkal? PDF Nyomtat Email

Átfogó felmérés készült arról, hogy milyen növényvédőszerek és gyógyszermaradványok találhatók meg a magyarországi halastavakban és az ott nevelt halak húsában. Egészségügyi kockázatokat nem fedett fel a HappyFish projekt keretében végzett vizsgálat.

Bővebben...
 
Így készül Hosszú Katinka kedvenc halászleve PDF Nyomtat Email

Az embernek a halászlé miatt van öt ujja? - az eredeti bajai halászlé titka

Bővebben...
 
Magyar világsiker: Kurkó Zsolt 2018 legjobb “külföldi japán” chéfje Európában PDF Nyomtat Email

A budapesti Sushi Sei étterem Sous chéfje nyerte a Washoku World Challenge európai versenyét Párizsban, így ő képviseli majd kontinensünket a tokiói döntőn 2019 elején.

Bővebben...
 
Megnyitott Budapest első fűszerbárja PDF Nyomtat Email

Szeptember közepétől várja vendégeit a főváros szívében a gyógy- és fűszernövények, az illatok és ízek kicsiny világa, a herBar. 

Bővebben...
 
Tejszínes sütőtökleves gyorsan és egyszerűen PDF Nyomtat Email

Általában szeptember végén kezdődik a sütőtök szezon, de a nyár második felében jelentkező hosszú hőhullám miatt hamarabb beérett ez a finom, édes zöldség. Kevesen gondolnánk, hogy sütőtök mennyi féle jótékony hatással bír szervezetünk számára. A Sencor receptjének segítségével most bárki könnyen és gyorsan készíthet ízletes krémlevest belőle.

Bővebben...
 
Újabb rekord született Tokaj-hegyalján PDF Nyomtat Email

A Csík Zenekar megtáncoltatta, Pokorny Lia megsiratta és megnevettette a tállyai Kerekdomb Fesztivál közönségét

Bővebben...
 
Kajakocsival gurult be a Nosalty is a VIII. Food Truck Show-ra PDF Nyomtat Email

Hétvégén lezajlott a nyolcadik Food Truck Show a Kincsem Parkban, a Nosalty pedig ígéretéhez híven főzött, jótékonykodott, végigette a kínálatot, zsűrizett, és szakavatott segítséggel győztest hirdetett.

Bővebben...
 
Mire elég 42 másodperc? PDF Nyomtat Email

Rajthoz áll a magyar piacon a Sencor új kávéfőzője

Bővebben...
 
Gasztronagyikat keres a Nosalty PDF Nyomtat Email

A Nagyiprojekt következő sztárjainak jelentkezését várja a piacvezető receptoldal

Bővebben...
 
A Nemzeti Regattán is győzedelmeskedett a miskolctapolcai Avalon Ristorante csapata! PDF Nyomtat Email

 Június 9-10-én immáron harmadik alkalommal került megrendezésre Siófokon a Nemzeti Regatta vitorlásverseny, ahol a résztvevők két napon át saját településüket képviselhették a gazdaság, a kultúra, a művészet, a politika, a sport vagy gasztronómia világából. Az Avalon Ristorante csapata Miskolc város gasztro-kultúráját prezentálta a versenyen. A csapattagok örömmel fogadták a megtisztelő felkérést, lelkesen készültek az újabb kihívásra, amit eredményesen is teljesítettek a hétvégén.

Bővebben...
 
„Camembertológia” avagy június 4-én ünneplik a sajt napját! PDF Nyomtat Email

A sajt napját június 4-én ünnepeljük, ez a nap 2018-ban a sajtok királynőjéről, a camembert-ről szól. Ez az a sajtfajta amely összetett ízeivel, különleges textúrájával még Salvador Dalit is megihlette, és amelyet a francia elnökök nyomán kereszteltek el, manapság pedig a szendvicsek elengedhetetlen összetevője.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások