• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. június 20. szerda

Rafael ünnepli névnapját.
Holnap Alajos napja lesz.
Főoldal Gasztro
Gasztro


A Nemzeti Regattán is győzedelmeskedett a miskolctapolcai Avalon Ristorante csapata! PDF Nyomtat Email

 Június 9-10-én immáron harmadik alkalommal került megrendezésre Siófokon a Nemzeti Regatta vitorlásverseny, ahol a résztvevők két napon át saját településüket képviselhették a gazdaság, a kultúra, a művészet, a politika, a sport vagy gasztronómia világából. Az Avalon Ristorante csapata Miskolc város gasztro-kultúráját prezentálta a versenyen. A csapattagok örömmel fogadták a megtisztelő felkérést, lelkesen készültek az újabb kihívásra, amit eredményesen is teljesítettek a hétvégén.

Bővebben...
 
„Camembertológia” avagy június 4-én ünneplik a sajt napját! PDF Nyomtat Email

A sajt napját június 4-én ünnepeljük, ez a nap 2018-ban a sajtok királynőjéről, a camembert-ről szól. Ez az a sajtfajta amely összetett ízeivel, különleges textúrájával még Salvador Dalit is megihlette, és amelyet a francia elnökök nyomán kereszteltek el, manapság pedig a szendvicsek elengedhetetlen összetevője.

Bővebben...
 
Egészségesre ihatjuk magunkat! PDF Nyomtat Email

Kipróbáltam s Sencor új turmixgépét


Az egész család imádja nálunk a turmix italokat, smoothie - kat. Minden préselünk, keverünk, aprítunk és rendkívül izgalmas, újszerű ízeket is kipróbálunk. Ezért is örültem meg a gyártó cég felkérésének, amikor azt kérte teszteljem a Sencor Nutri Blender gépét.

Bővebben...
 
Fogyasztási trendekről vallottak a konyhaművészet hazai nagyágyúi PDF Nyomtat Email

Óriási siker volt a Central Médiacsoport első gasztrokonferenciája

Bővebben...
 
Harapj bele az édes életbe Epres Panni tippjeivel! PDF Nyomtat Email

Íme, a tökéletes mediterrán nyáreste kellékei

Bővebben...
 
I. Kézműves GasztroWorkshop Fesztivál / március 15-17. PDF Nyomtat Email

Két nap múlva, március 15-én kezdődik az I. Kézműves GasztroWorkshop Fesztivál, Tokaj-Hegyalja helyi termelőinek, kézműves mestereinek, manufaktúráinak és gasztronómiai szereplőinek seregszemléje. 

Bővebben...
 
Óriási érdeklődés a jubileumi Magyar Ízek Vására iránt PDF Nyomtat Email

A cudar idő ellenére 7 500 látogató volt kíváncsi a hétvégén megszervezett Magyar Ízek Tavaszi Vásárára, ahol több mint ezer hamisítatlan hazai élelmiszer termékből válogathattak az érdeklődők, emellett színes gasztronómiai és kulturális programok is várták őket. A helyszínen árusító kis- és őstermelők visszajelzése alapján mintegy 125 millió forint összegű vásárlás valósult meg a két nap alatt a kiváló minőségű magyar élelmiszer széles kínálatából.

Bővebben...
 
Tarolt a tarja! - Hazai ízek, hazai asztalokon 2018. szakiskolai szakácsverseny PDF Nyomtat Email

Lelkes szakácsnövendékek mérték össze erejüket az Agrármarketing Centrum (AMC) által szervezett, idei „Hazai ízek, hazai asztalokon 2018” elnevezésű szakiskolai szakácsverseny elődöntőjében, március 3-4. között.

Bővebben...
 
Brillíroztak a tatai versenyen az Avalon Ristorante kollégái! PDF Nyomtat Email

Rangos eredményekkel büszkélkedhetnek az Avalon Park olasz éttermének munkatársai, akik kiemelkedően jeleskedtek a szombaton 16. alkalommal megrendezésre kerülő Farsang Kupán. A csapattagok a tatai Güntner Arénában a gasztro-szakma kiválóságaival is harcba szállva, tehetségüket mennyei sütemények és koktélok formájában tárták a zsűri elé.

Bővebben...
 
Sikerrel szerepelt a tokaji aszú a Best Wine of the World versenyen PDF Nyomtat Email

A Patricius Borház 2007-es évjáratú, 6 puttonyos tokaji aszúját választották a világ negyedik legjobb édes borának a Best Wine of the World 2017 (A világ legjobb bora 2017) borversenyen - közölte a borászat az MTI-vel csütörtökön.

Bővebben...
 
Nosztalgikus gasztro trend hódít hazánkban PDF Nyomtat Email

2018-ban a hazai alapanyagok kerülnek előtérbe

Bővebben...
 
Furmint Február Miskolc: Kóstolj bele újra! PDF Nyomtat Email

Az idén majd negyven borászat képviselteti magát és a város nyolc nívós étterme kínál ínyencségeket a Furmint Február Miskolc rendezvényén.

Bővebben...
 
Szakértő: a felnőttek egyharmada nem fogyaszt, de vásárol bort PDF Nyomtat Email

A felnőttek egyharmada nem fogyaszt, de vásárol bort - mondta Hajdu Zoltán, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa szakmaközi részlegvezetője az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.

Bővebben...
 
Lelket melengető sör-étel párosítások a téli estékre PDF Nyomtat Email

A hosszú, zimankós téli estéket szívesebben töltjük a konyha melegében. Remek alkalom ez arra, hogy különleges menüket próbáljunk ki. Vásárhelyi István sörgasztronómus és a Sör mi több csapata most olyan sör-étel párosításokat állított össze, amelyek nem csak a testet, de a lelket is felmelegítik.

Bővebben...
 
Töltsük fel őszi vitaminraktárainkat friss zöldséggel és gyümölcsökkel PDF Nyomtat Email

Praktikák és tanácsok a dietetikustól

A trendek azt mutatják, hogy mindennapjainkban egyre nagyobb szerepet játszik az egészséges életmód, a helyes táplálkozás, és testsúlyunkra is jobban odafigyelünk, mint pár évvel ezelőtt
.

Bővebben...
 
Libalakoma kampányt indít a Magyar Turisztikai Ügynökség PDF Nyomtat Email

A Szent Márton-napi hagyományok újjáélesztésére, megismertetésére november 11-ig tartó libalakoma kampányt indít a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) - jelentette be Guller Zoltán, az MTÜ vezérigazgatója sajtótájékoztatón kedden Budapesten.

Bővebben...
 
Különleges vadreceptek az őszi estékre PDF Nyomtat Email

Ínycsiklandozó vadételek novembertől a Vadászok konyhájában

Bővebben...
 
Kiderült, melyik a legjobb 12 közétkeztetői szakács csapat PDF Nyomtat Email

Az október 6. és 8. között megrendezett budapesti versenyekkel lezárult a „Közétkeztetési Szakácsverseny 2017-2018” elődöntő szakasza. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH), valamint a Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége (KÖZSZÖV) által szervezett megmérettetés témája a „tavaszváró ételek a hagyomány és a megújulás jegyében” volt. Az elődöntő szakaszt követően az 52 indulóból a legjobb 12 közétkeztető konyha csapata jutott be a 2018. februári döntőbe.

Bővebben...
 
A verseny-barbecue megérkezett Magyarországra! PDF Nyomtat Email

TÁLLYA BBQ VERSENY & FESZTIVÁL
2017. október 13-15.
www.tallya-bbq.hu

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások