• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2017. április 25. kedd

Márk ünnepli névnapját.
Holnap Ervin napja lesz.
Főoldal Gasztro
Gasztro


Versengtek a pálinkák Sajóbábonyban PDF Nyomtat Email

Sajóbábony Város pálinkája az idén egy 2015-ös birs lett, amelyet Zelenák Ferenc, helyi fiatalember készített.

Bővebben...
 
Mivel és hogyan fogyasszuk kedvenc whiskynket? PDF Nyomtat Email

Magyarországon egyre ismertebbé válnak a prémium minőségű whiskyk, és mára már a bárokban sem olyan gyakran hallani az „Egy whisky-kólát, köszi!” mondatot. Mind többen vannak azok az ínyencek, akik tisztán akarják élvezni egy jó minőségű single malt, vagy blended whisky ízvilágát. Kevesen tudják azonban, hogy egy-egy jól megválasztott whisky az ételeknek is kiváló kísérője lehet.

Bővebben...
 
Császármorzsa: a hütték sztárja PDF Nyomtat Email

Ferenc József kedvenc édességével ma már főleg az osztrák sípályák hüttéiben találkozunk, pedig az otthonunkban is pillanatok alatt elkészíthető. Az alábbi autentikus receptje segít, hogy valódi császári desszertet varázsoljunk az asztalra.

Bővebben...
 
Szakács Tankonyha nyílt a City Hotel Miskolc alatt PDF Nyomtat Email

A DRÓT Bisztró a Miskolci Szakképzési Centrum szakmai közreműködésével, létrehozta az Észak-Magyarországi Régió első szakács tankonyháját.

Bővebben...
 
Miskolc tortája 2017-ben: mézes mogyorós PDF Nyomtat Email

A miskolci TDM, a MIDMAR Miskolci Idegenforgalmi Marketing Nonprofit Közhasznú Kft. a „Becherovka Miskolci Kocsonya Farsang” rendezvényeihez kapcsolódóan immár 4. alkalommal hirdetett pályázatot Miskolc járásban működő cukrászüzemek, szállodák és éttermek körében „Miskolc torta 2017” címmel.

Bővebben...
 
Hejőcsabán is áldozatul esett a röfi... PDF Nyomtat Email

...a IV. Csabai disznótoroson a  Gárdonyi Géza Művelődési Ház szombati rendezvényén, ahol kulturális programban sem volt hiány. Az idő is kedvezett a csabaiaknak, bár azt nem lehet mondani, hogy olyan sokan voltak a településrész lakó közül a rendezvényen, inkább folyamatosan érkeztek a meghívottak egy-egy programra. Mindenkinek jutott hely és disznóság.

Bővebben...
 
Tepertőfesztivál Görömbölyön PDF Nyomtat Email

Hideg ide vagy oda, a görömbölyi tepertőfesztiválnak minden évben nagy sikere van. Kép - összeállításunk azt bizonyítja, hogy kitűnő hangulatba  telt az idei is.

Bővebben...
 
Szirmabesenyőn is töltötték a kolbászt PDF Nyomtat Email

A III. Besenyői Röfi Nap a metsző hideg ellenére is sokakat vonzott a hétvégén. Tíz csapat indult a kolbásztöltő versenyen, akik már kora reggeltől azon igyekeztek, hogy a darált húsba megfelelő arányban kerüljön a piros paprika, a fokhagyma és a fűszerek. A szigorú zsűri elnöke Fazekas József, a Sajó-Hús Kft. tulajdonosa volt, aki több évtizedes múlttal rendelkezik a kolbásztöltés terén.

Bővebben...
 
Ezekkel a kokTÉLokkal forrósítsd fel a hangulatot télen! PDF Nyomtat Email

Három alternatív lehetőség, ha már eleged van a forralt borból

Bővebben...
 
Márton-napi jó tanács: Szellőztesd a bort! PDF Nyomtat Email

Kifejezetten jó évjáratnak ígérkezik a 2016-os a magyar borok választékában. A szokásosnál erősebb savak és magasabb alkoholtartalom jellemzően a nagy testű vörösboroknak tesz majd jót. Jó hír, hogy a Márton-napi libavacsorához passzoló újborok némi szellőztetés után jó társai lesznek a vörös húsú madaraknak.

Bővebben...
 
A mádi Gusteau lett az év étterme PDF Nyomtat Email

Kiosztották az idei Gault&Millau díjakat, idén az Év Étterme elismerést a mádi Gusteau Kulináris Élményműhely kapta.

Bővebben...
 
Edd magad egészségesre! PDF Nyomtat Email

Étel-fa = egészséges táplálkozás, jó ízek, változatos ételek

Délelőtt 10 óra, és ragyog a konyha, nyoma sincs annak, hogy itt hajnaltól 100 adag ebédet főztek. No, de milyen ebédet? Olyat, amelyet bárki elfogyaszthat, mert nincsenek benne tartósítószerek, színezékek, aromák, mesterséges anyagok, térfogatnövelők, cukrok, tejtermékek, szója, növényi eredetű zsiradékok, ételízesítők,és glutén.

Bővebben...
 
A miskolctapolcai Avalon Park most már a gastro design terén is felkerült a térképre PDF Nyomtat Email

A miskolctapolcai Avalon Parkban található Avalon Ristorante tegnap két megtiszteltető díjat is átvehetett a Gastro Design 2016 díjátadón Budapesten. A verseny döntőjébe harminc vendéglátóhely került. A borsodi étterem a Vendéglátóipari Berendezés és Belsőépítészet – Zárt tér Hotel kategóriájában arany fokozatú elismerésben részesült.

Bővebben...
 
6 ok, amiért érdemes cukrásznak lenni! PDF Nyomtat Email

Nem szereted, ha mások osztják be az idődet? Szeretsz kísérletezni és alkotni, és legszívesebben több időt töltenél a konyhában, mint a munkahelyeden? Itt az ideje, hogy elgondolkozz egy karrierváltáson, és a munkádat egy olyan hivatásra cseréld, amiben igazán kiteljesedhetsz - és amiért még korán kelni is megéri!

Bővebben...
 
Márton napi libaságok Nyékládházán PDF Nyomtat Email

IMG 4157Kép összeállításunk az I. Márton Napi libabulin készült Nyékládházán. Bár az időjárás nem kedvezett a rendezvénynek, és libát sem ettek a résztvevők, a rendezők feltalálták magukat, hiszen beköltöztették a Művelődési házba. Meglehetősen nagy volt az érdeklődés a programok íránt, és a helyi termékek is sikert arattak.

Bővebben...
 
Kettős rekordot döntött Kazincbarcika a 4. Kolorfesztivál második napján PDF Nyomtat Email

A Tekerj bele Te is akció keretén belül augusztus 2-án 16 órától 375 ember egyszerre gyúrta össze saját kezűleg az ország leghosszabb, daráltkeksz alapú, színes, egybefüggő süteményét Kovács Lázár (Lázár Chéf) irányításával a színes város Fő terén.

Bővebben...
 
BORkulTÚRA a nyár derekán PDF Nyomtat Email

Gasztro-tárlatvezetések és borkóstoló Majkon, Ozorán és Tiszadobon

Bővebben...
 
Pálinkák, párlatok és sütemények versenye PDF Nyomtat Email

Immár hetedik alkalommal hirdették meg a Mezőkövesdi Pálinkamustrát, ahol a házi fogyasztásra főzetett pálinkák, a házi készítésű sós sütemények mérettetnek meg. Emellett I. alkalommal rendezik meg a Pálinkafőzdék Pálinkamustráját.

Bővebben...
 
Áttörés jöhet a borfogyasztásban PDF Nyomtat Email

Meglepetés érik a borszakmában: a borvásárlási és borfogyasztási szokásokat felmérő Nagy Bor Teszt első eredményei szerint sokkal többet költenek otthoni fogyasztásra szánt borokra a magyar fogyasztók, mint 2012-ben. „Ez komoly előrelépés a borkultúrában, ahogyan az is, hogy sokkal többen vásárolják a bort szaküzletekben, mint négy évvel ezelőtt” – mondja Kathona Krisztián, az ismert borkereskedés beszerzési igazgatója.

Bővebben...
 
Ezért éri meg otthon sajtot készíteni PDF Nyomtat Email

Hogyan lehetünk profi sajtkészítők?

Imádod a friss sajt illatát és ízét? Ha legszívesebben végigkóstolnád a termelői piacok teljes sajtkínálatát és szívesen megtanulnád, hogyan készítheted el a legfinomabb sajtokat, akkor érdemes lenne professzionális szintre emelni  a tudásod!

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

A hét kérdése

Ön szerint a CEU ellehetetlenítése volt a kormány célja, vagy ez csak figyelemelterelés az egyéb súlyos gondokról?
 

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások