Gasztro
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. október 22. hétfő

Előd ünnepli névnapját.
Holnap Gyöngyi napja lesz.
Főoldal Gasztro
Gasztro


Így készül Hosszú Katinka kedvenc halászleve PDF Nyomtat Email

Az embernek a halászlé miatt van öt ujja? - az eredeti bajai halászlé titka

Bővebben...
 
Magyar világsiker: Kurkó Zsolt 2018 legjobb “külföldi japán” chéfje Európában PDF Nyomtat Email

A budapesti Sushi Sei étterem Sous chéfje nyerte a Washoku World Challenge európai versenyét Párizsban, így ő képviseli majd kontinensünket a tokiói döntőn 2019 elején.

Bővebben...
 
Egészségesre ihatjuk magunkat! PDF Nyomtat Email

Kipróbáltam s Sencor új turmixgépét


Az egész család imádja nálunk a turmix italokat, smoothie - kat. Minden préselünk, keverünk, aprítunk és rendkívül izgalmas, újszerű ízeket is kipróbálunk. Ezért is örültem meg a gyártó cég felkérésének, amikor azt kérte teszteljem a Sencor Nutri Blender gépét.

Bővebben...
 
Megnyitott Budapest első fűszerbárja PDF Nyomtat Email

Szeptember közepétől várja vendégeit a főváros szívében a gyógy- és fűszernövények, az illatok és ízek kicsiny világa, a herBar. 

Bővebben...
 
Tejszínes sütőtökleves gyorsan és egyszerűen PDF Nyomtat Email

Általában szeptember végén kezdődik a sütőtök szezon, de a nyár második felében jelentkező hosszú hőhullám miatt hamarabb beérett ez a finom, édes zöldség. Kevesen gondolnánk, hogy sütőtök mennyi féle jótékony hatással bír szervezetünk számára. A Sencor receptjének segítségével most bárki könnyen és gyorsan készíthet ízletes krémlevest belőle.

Bővebben...
 
Újabb rekord született Tokaj-hegyalján PDF Nyomtat Email

A Csík Zenekar megtáncoltatta, Pokorny Lia megsiratta és megnevettette a tállyai Kerekdomb Fesztivál közönségét

Bővebben...
 
Kajakocsival gurult be a Nosalty is a VIII. Food Truck Show-ra PDF Nyomtat Email

Hétvégén lezajlott a nyolcadik Food Truck Show a Kincsem Parkban, a Nosalty pedig ígéretéhez híven főzött, jótékonykodott, végigette a kínálatot, zsűrizett, és szakavatott segítséggel győztest hirdetett.

Bővebben...
 
Mire elég 42 másodperc? PDF Nyomtat Email

Rajthoz áll a magyar piacon a Sencor új kávéfőzője

Bővebben...
 
Gasztronagyikat keres a Nosalty PDF Nyomtat Email

A Nagyiprojekt következő sztárjainak jelentkezését várja a piacvezető receptoldal

Bővebben...
 
A Nemzeti Regattán is győzedelmeskedett a miskolctapolcai Avalon Ristorante csapata! PDF Nyomtat Email

 Június 9-10-én immáron harmadik alkalommal került megrendezésre Siófokon a Nemzeti Regatta vitorlásverseny, ahol a résztvevők két napon át saját településüket képviselhették a gazdaság, a kultúra, a művészet, a politika, a sport vagy gasztronómia világából. Az Avalon Ristorante csapata Miskolc város gasztro-kultúráját prezentálta a versenyen. A csapattagok örömmel fogadták a megtisztelő felkérést, lelkesen készültek az újabb kihívásra, amit eredményesen is teljesítettek a hétvégén.

Bővebben...
 
„Camembertológia” avagy június 4-én ünneplik a sajt napját! PDF Nyomtat Email

A sajt napját június 4-én ünnepeljük, ez a nap 2018-ban a sajtok királynőjéről, a camembert-ről szól. Ez az a sajtfajta amely összetett ízeivel, különleges textúrájával még Salvador Dalit is megihlette, és amelyet a francia elnökök nyomán kereszteltek el, manapság pedig a szendvicsek elengedhetetlen összetevője.

Bővebben...
 
Fogyasztási trendekről vallottak a konyhaművészet hazai nagyágyúi PDF Nyomtat Email

Óriási siker volt a Central Médiacsoport első gasztrokonferenciája

Bővebben...
 
Harapj bele az édes életbe Epres Panni tippjeivel! PDF Nyomtat Email

Íme, a tökéletes mediterrán nyáreste kellékei

Bővebben...
 
I. Kézműves GasztroWorkshop Fesztivál / március 15-17. PDF Nyomtat Email

Két nap múlva, március 15-én kezdődik az I. Kézműves GasztroWorkshop Fesztivál, Tokaj-Hegyalja helyi termelőinek, kézműves mestereinek, manufaktúráinak és gasztronómiai szereplőinek seregszemléje. 

Bővebben...
 
Óriási érdeklődés a jubileumi Magyar Ízek Vására iránt PDF Nyomtat Email

A cudar idő ellenére 7 500 látogató volt kíváncsi a hétvégén megszervezett Magyar Ízek Tavaszi Vásárára, ahol több mint ezer hamisítatlan hazai élelmiszer termékből válogathattak az érdeklődők, emellett színes gasztronómiai és kulturális programok is várták őket. A helyszínen árusító kis- és őstermelők visszajelzése alapján mintegy 125 millió forint összegű vásárlás valósult meg a két nap alatt a kiváló minőségű magyar élelmiszer széles kínálatából.

Bővebben...
 
Tarolt a tarja! - Hazai ízek, hazai asztalokon 2018. szakiskolai szakácsverseny PDF Nyomtat Email

Lelkes szakácsnövendékek mérték össze erejüket az Agrármarketing Centrum (AMC) által szervezett, idei „Hazai ízek, hazai asztalokon 2018” elnevezésű szakiskolai szakácsverseny elődöntőjében, március 3-4. között.

Bővebben...
 
Brillíroztak a tatai versenyen az Avalon Ristorante kollégái! PDF Nyomtat Email

Rangos eredményekkel büszkélkedhetnek az Avalon Park olasz éttermének munkatársai, akik kiemelkedően jeleskedtek a szombaton 16. alkalommal megrendezésre kerülő Farsang Kupán. A csapattagok a tatai Güntner Arénában a gasztro-szakma kiválóságaival is harcba szállva, tehetségüket mennyei sütemények és koktélok formájában tárták a zsűri elé.

Bővebben...
 
Sikerrel szerepelt a tokaji aszú a Best Wine of the World versenyen PDF Nyomtat Email

A Patricius Borház 2007-es évjáratú, 6 puttonyos tokaji aszúját választották a világ negyedik legjobb édes borának a Best Wine of the World 2017 (A világ legjobb bora 2017) borversenyen - közölte a borászat az MTI-vel csütörtökön.

Bővebben...
 
Nosztalgikus gasztro trend hódít hazánkban PDF Nyomtat Email

2018-ban a hazai alapanyagok kerülnek előtérbe

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások