• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2017. május 29. hétfő

Magdolna ünnepli névnapját.
Holnap Zsanett, Janka napja lesz.
Főoldal Életmód Tészták Milánói makaróni
Milánói makaróni PDF Nyomtat Email
2009 szeptember 14., hétfő 19:52

Hozzávalók:
25 dkg makaróni,
10 dkg sampinyon gomba,
35 dkg darált hús,
1 nagy doboz paradicsompüré,
10 dkg reszelt sajt
7 dkg vaj,

1 kis fej vöröshagyma,
1 marhahúsleves-kocka,
1 teáskanál cukor,
1-1 púpozott mokkáskanál oregáno
1 mokkáskanál törött fekete bors,
ízlés szerint só.


Elkészítés:
A makarónit a szokásos módon megfõzzük. Mindig tegyünk a főzővízbe a só mellé egy kanál olajat, hogy ne tapadjon össze tálaláskor a tészta. A vöröshagymát tisztítás után nagyon finomra aprítom, a megmosott és letisztított gombát a  hússal együtt ledarálom. A vajat felforrósítom, ráteszem a hagymát, és fedõ alatt megfonnyasztom, majd hozzáteszem a darált gombát, húst. Megsózom, megborsozom, és ismét fedõ alatt, saját levében, puhára párolom. Ha már zsírjára sült, hozzáadom a paradicsompürét, ezután együtt pirítom tovább még néhány percig. Rászórom az összes fűszert, és másfél dl vízzel felengedem. Kevergetve összeforralom. A reszelt sajtot rászórom és jól összekeverem. A kitálalt milánói makarónit ki-ki még külön is megszórja a megmaradt reszelt sajttal.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

A hét kérdése

Ön szerint a CEU ellehetetlenítése volt a kormány célja, vagy ez csak figyelemelterelés az egyéb súlyos gondokról?
 

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások