• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. április 21. szombat

Konrád ünnepli névnapját.
Holnap Csilla napja lesz.
Heti horoszkóp PDF Nyomtat Email
2018 január 20., szombat 00:00

Érvényes: 2018. Január 20-től Január 26-ig

Minél jobban sikerül megválogatnia maga körül az embereket, annál jobban eltávolodik a problémák keszekusza, áttekinthetetlen gyökerétõl. És így valahogy tisztábban is láthatja azokat. Amennyiben van lehetõsége, jó lenne, ha néhány napra elutazna partnerével, kicsit kimozdulna a megszokott mókuskerékbõl. Amennyiben új kapcsolat van kialakulóban, hogy ez a vonzódás hosszabb távon is tartósnak bizonyul, az csak jó pár hét / hónap múlva fog kiderülni. Munkában idegesítõnek tartja mások nyavalygását, úgy gondolja éppen elég a saját nyûgje, baja.
 
Végre ki tudja mondani azt, amit eddig csak önmagának fogalmazott meg, hogy mennyire szereti partnerét és, hogy mennyire fontos neki. Az új év tempója nemcsak mesterséges, hanem szívbõl jövõ tüzeivel melegíti a családi tûzhelyet. Minden oka megvan arra, hogy boldog legyen és ragyogjon. Ha új partner van a láthatáron, mindig tudja, mire vágyik, és mi az, amit szívesen kihagyna ezután az életébõl. Fontos: a napokban kerüljön mindenféle pénzügyi hitelfelvételt! A pénzintézetek kapzsisága határtalan, kiforgatják önt az utolsó fillérjébõl is.
 
Két opció közül kellene választania, ám komoly döntést hozni önnek soha nem könnyû. Hallgasson a szívére és az ösztöneire! A túlzott kritikusság és hûvös tárgyilagosság biztosan árthat az emberi kapcsolatainak. Kedvesével várható ugyan egy apróbb vita, ami jó kis edzés lesz a kapcsolati kommunikációjukban. Ha nincs párja, egy kis félreértés sodorja össze egy férfival/nõvel, akivel az elsõ perctõl egy hullámhosszon lesznek.
 
Hosszabb távon az is javára válik, ha a kínálkozó körülmények között talál egy új tanfolyamot, vagy továbbképzést. A most kapott tudás új ajtókat nyithat a távlatokban. Ha nehéz tisztán megítélni egy helyzetet, ne legyen rest segítséget kérni olyantól, akiben maximálisan megbízik! Munkában most csak az okos, hosszú távú tervezés segíthet. Szerelmi élete javulóban van, akkor is, ha valamit helyreállít és akkor is, ha új kapcsolatba szándékozik kezdeni.  
 
A Vénusznak köszönhetõen végre a harmóniáé lesz a fõszerep a párkapcsolatai terén. Amíg elõszeretettel keveredett rengeteg konfliktusba, és többnyire ön provokálta ki a párjánál a veszekedést, végre ön lesz az, aki elõször lobogtatja majd a fehér zászlót. 2018 pedig ugyanúgy fog kedvezni a tartós párkapcsolatban élõ Kosok számára, mint azoknak, akik csak egy röpke flörtre vágynak. A csábereje ugyanis észrevehetetlen lesz az ellenkezõ nem számára. Csak vigyázzon, nehogy a kelleténél több vasat tartson majd a tûzben!
 
Intenzív élményekre, óriási lendületre számíthat, ezek elsõsorban lelki és érzelmi életét gyarapítják. Akik még magányosok, vessék latba az erõteljes és szexi kisugárzásukat, a külvilágra gyakorolt kivételes hatásukat! Önbizalma is a helyén van, ami tovább segíthet abban, hogy fejlõdjön, különösen munka területén. Szûz jegyû nõ kerülje az olyan „férfiakat”, akik még a vécépapír használatához is segítségére tartanak igényt!
 
Jókedvvel, önbizalommal és kezdeményezõkészséggel telve indul ez a hét önnek, amikor sokak segítségére, támogatására számíthat. Hétfõtõl csütörtökig érdemes új lehetõségekbe, tanulmányokba kezdeni. Valószínûleg minden sikerrel végzõdik, ugyanis szellemileg is igen kiváló formában lesz. Figyeljen arra, hogy ne legyen rugalmatlan, ne vesszen el a részletekben, inkább kérje ki a bölcsek tanácsát. Mérleg nõnek ideje lerázni magáról a maradék koloncokat is, különben a szabad szárnyalásból semmi sem lesz!
 
Új célt tûzhet ki maga elé, melynek megvalósítása izgalommal töltheti el. Munkahelyén flottul mennek a dolgok, nem ütközik nagyobb problémákba. Párjától sok dicsérõ szót, sok figyelmet kaphat, valószínûleg ki sem bírná, hogy azt ne viszonozza. Egyedülállóként vonzó kisugárzása a legváratlanabb pillanatban babonázhatja meg a másik nemet. Fontos: intim dolgait lehetõleg tartsa meg magának, mert igen sok a farizeus, képmutató, s ezzel együtt igencsak fecsegõ embertársa!
 
Elõfordulhat, hogy anyagi, vagy tárgyi veszteség éri valamiféle figyelmetlenség miatt. Most fontos, hogy összpontosítson, és fokozottan ügyeljen a dolgaira! Párjával a humor lehet kapcsolatukban a fõszereplõ, és persze a buja érzelmek. Ha nincs párja, mosolyával elvarázsolhat egy férfit / hölgyeményt, akit újonnan ismerhet meg a következõ napokban. Fontos: legyen ápolt, s a szépítõ, és illatosító szereket csak módjával használja! A vakolatot hagyja a házak falára, ne tegye az arcára!
 
Ön is kulcsember a munkahelyén. A napokban nemcsak számos alkalommal segíthet másoknak, de egy komolyabb helyzetet is megoldhat jó ötleteinek köszönhetõen. Pénzügyeiben is váratlan szerencse érheti. Kedvesével egy kisebb kiruccanás lehetõsége merülhet fel. Szingliként titkos hódolója csak az alkalmat várja, mikor valljon színt. Ha elsõ pillantásra antipatikusnak tûnik, azért gondolja át, ne mondjon kapásból nemet!
 
Egy szép szerelmi kalandba csöppenhet, de csak akkor ugorjon fejest, ha még nincs elkötelezõdve. Ellenkezõ esetben igen kellemetlen következményeknek teheti ki saját magát, vagy egész családját. Bármennyire is tõlük függetlennek képzeli a saját egóját, valójában nagyon is függnek egymástól. Vízöntõ férfi a választékos beszédével, meleg, simogató hangjával dobogtathatja meg a nõk szívét. Vízöntõ nõ kecses, hullámzó mozdulataival varázsolhatja el a férfinépet.
 
Nem kényszerítheti magát olyasmire, amiben nem hisz igazán. Bárkivel képes bármit elhitetni, de saját magát még ön sem képes becsapni. Ha valódi álmai már messze vannak öntõl, amilyen most a társkapcsolata, eljött az ideje, hogy tiszta és nyílt lapokkal játsszon. Halak nõ konfliktusforrása jó ideje egy intim téma. Bebeszélte magának, hogy a saját neméhez vonzódik. Pedig csak a körülményei alakultak úgy, hogy erre a következtetésre jutott.

Forrás:http://gil.hu
Melitta 20/922-52-92

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

A hét kérdése

Ön szerint a közpénz felhasználásáról van-e joga minden megkötés nélkül beszámolni a sajtónak?
 

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások