Heti horoszkóp
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. május 25. szombat

Orbán ünnepli névnapját.
Holnap Fülöp napja lesz.
Főoldal Életmód Horoszkóp Heti horoszkóp
Heti horoszkóp PDF Nyomtat Email

Érvényes: 2019. április 13-tól 20-ig

(03.21.- 04.20.): Szenvedélyes hét áll előtted. Nálad mindig a Mars pozíciója a legfontosabb. Jelenleg a szerelem a szépség, külső átalakulás jegyében jár. Számodra ez felpezsdülést ígér nemcsak magánéleti, hanem anyagi vonalon is. Minden, amihez nyúlsz, szinte lángra kap a benned izzó szenvedélytől. Valósítsd meg valamennyi ötletedet!
Üzenet: "Senki sem kérheti számon tőlünk, hogy miért nem vagyunk olyanok, mint egy idealizált regényhős, vagy egy angyal. De azt igen, hogy miért nem vagyunk önmagunk."
(Popper Péter)
 
(04.21.- 05.20.): A Hold a jegyedben ténykedik, néhány napig megzavarhatja az ítélőképességedet. Mivel a Vénusznak is dolga van veled, elsősorban a szerelmi kérdések okozhatnak neked elmélkedést. Olyan kapcsolatokban, ahol már korábban is feszült volt a hangulat, most viharfelhők gyülekeznek, és hamarosan nagy robajjal leszakad az ég. Használd a nyugalmadat és szellemi képességeidet!
Üzenet: "Ha hidegen tudsz célozni, szavaid pontosabban fognak találni, mintha őrjöngve üvöltözöl. Az őrjöngő, önuralmát elvesztett ember rövid idő alatt nevetségessé válik."
(Popper Péter)
 
(05.21.- 06.21.): Elsősorban a társasági élet területén tűnsz ki. Stílusosan, egyedien viseled a ruháidat, de tudd, hogy az igazi vonzerőd onnan belülről sugárzik. Párkapcsolatban mutasd meg az akaratodat is! Baráti körben sokan állnak melletted. Gondolataid a helyes irányba visznek. Önbizalmad is egyre jobban alakul.
Üzenet: "Nem lehet nevelni félelem és követelés nélkül, nem lehet együtt élni valakivel, ha nincs benne kapcsolatban az a motívum is, hogy elveszíthetem a másikat. Feltételek kellenek. Ezt pedig nagyon nem szeretik az emberek, mert bennük van az infantilis vágy, hogy feltétel nélkül fogadják el őket. Ez azonban irreális. Nincs ilyen."
(Popper Péter)
 
(06.22.- 07.22.):

A születési jegyedben időző szerencsebolygó, a Jupiter kitűnő kapcsolatba kerül a Merkúrral. Nemcsak elbűvölő leszel, hanem okos is. Igazán kellemes hét lesz ez a mostani, hiszen a külcsín és a belbecs harmóniába kerül egymással. Ehhez a bolygókapcsolathoz csatlakozik az energiát adó Mars bolygó is. Egyre jobban fogod érezni magad.
Üzenet: "Ne félj a csendtől. Minden fontos dolog a csendben történik. Csendben sarjadnak a növények, csendben fejlődik a magzat, csendben cikáznak a gondolatok, csendben borít el a szerelem."
(Popper Péter)

 
(07.23.- 08.23.): 

A világ dolgait most már szelektíven szűrő szemüvegen keresztül nézed. Korábbi óvatosságodat, aggodalmaidat félredobod, de azért az eszed a helyén marad. Jól akarod, és jól is fogod magad érezni. Ez a túlzott lazaság a hét elején a hivatásodban, munkahelyeden kisebb káoszhoz vezethet, de külföldi kapcsolatok, esetleg távoli lehetőségek felfedezése, fantasztikusan jó eredményeket hozhat. Járj mindig nyitott szemmel!
Üzenet: "Sötétben és hidegben nem lehet élni. Meg kell őriznünk önmagunk és kapcsolataink fényét és melegét. A kapcsolatok fő anyaga a törődés."
(Popper Péter)


 
(08.24.- 09.23.): Egy kis visszavonulás, a sebek nyalogatása most bizony naponta előfordulhat. Ez is lehet egyfajta megoldás. Nem érdemes mindenről vitázni. Szeretnél tiszta lapokkal játszani, de ez szinte lehetetlen, mert nem találsz fogadókészségre. Barátok, barátnők, bulik akadnak szép számmal. Kedved szerint élj a lehetőségekkel! Vigyázz, a kavargó társasági élet sok mindenről elvonhatja figyelmedet!
Üzenet: "Minden embernek joga van egy-két ajtót zárva tartania a lelkében, s ezt a jogát tisztelni kell az emberi méltóság nevében."
(Popper Péter)
 
(09.24.- 10. 23.):A Hold és a Vénusz változatos kapcsolatrendszert és óriási forgalmat ígér a társasági élet területén. Stabil párkapcsolatodban felkavarodik az állóvíz. Szükség van a Mérleg optimizmusára és intelligenciájára, hogy a valódi és fontos dolgokat elkülönítse a valódit csak állítóktól. Lesz feladatod bőven. Az biztos, hogy bölcsebben zárod a hetet, mint ahogyan nyitod.
Üzenet: "Nincsen harang, aminek a nyelve csak az egyik oldalra leng ki. Kis öröm, kis bánat, nagy öröm, nagy szomorúság mindig együtt jár."
(Popper Péter)
 
(10.24.- 11.22.): Szerelem, szerelem, szerelem. Most már csak el kell tudnod fogadni a lehetőségeket. Ne gubózz be, bár most a legelszántabb akaratoddal sem tudsz tenni a rád törő érzelmek ellen! Fantasztikus a vonzerőd és olyan a kisugárzásod, hogy akárkit magadba bolondítasz. Fontos: a szerelem nem jár egyedül, vele érkezik a szenvedély is.
Üzenet: "Pénzzel és tárgyakkal nem lehet megváltani azt az időt, amit két ember adhat egymásnak az életéből."
(Popper Péter)


 
(11.23.- 12.21.): Érzelmileg nem állsz biztos lábakon. Szerencsére ez az érzés csak néhány napig tart. Mielőtt felfújnád a dolgokat, és önsajnálatba kezdenél, mélyedj el magadban! Utazgathatsz, sok szép és jót tapasztalhatsz. Vonzerőd is megnő, bevonzhatod magadnak a legjobb társat, ha nem kortyolgatsz egész nap. A sors lehet, hogy nem volt mindig kegyes hozzád, de mostantól rajtad áll vagy bukik minden.
Üzenet: "Soha ne sakkozzatok az Istennel! Az Isten mindig tud új figurákat teremteni a táblára, amikor azt hiszitek, hogy már megnyertétek a játszmát."

(Popper Péter)
 
(12.22.- 01.20.): Rendkívül jóindulatú vagy, így előfordulhat, hogy néhányan becsapnak, kihasználnak. Hasznot akarnak húzni a tudásodból, nehezen megkeresett pénzedből. Mindezek ellenére kedved nem vész el. Úgy gondolod, ha megőrzöd a függetlenségedet, valós probléma, vagy bánat nem gördít eléd akadályt. Sokat foglalkoztat az otthonod szépsége, jó időszak, ha most rendezgeted át.
Üzenet: „A beszédem akkor lesz egy velem, ha jóakarattal igazat és fontosat mondok annak, akit megillet."
(Popper Péter)


 
(01.21.- 02.19.): Fontos a csapatmunka. A Merkúr és a Mars jó esélyt ad, hogy megízleld milyen, ha nem csak magadra hagyatkozol. Sok döntést megkönnyít, ha megbeszéled partnereiddel a lehetőségeket. Nem kell azonnal elfogadni mások véleményét, főleg ha nem értesz azokkal egyet. Elképzelhető az is, hogy egy barátokkal tervezett utazás többe kerül, mint amit mondtak, esetleg amire számítottál, de csőd azért nem fenyeget.
Üzenet: "A delphoicától jóslást kértek az emberek, a jövőjükre, a sorsukra voltak kíváncsiak. A jós azt felelte: ismerd meg önmagadat, és tudni fogod a sorsodat. Mert a sorsod te vagy. Nem külső erők uralkodnak rajtad, az istenek benned vannak, és jellemed, személyiséged alakítja, formálja jövődet. Változtass magadon, és változni fog a sorsod is.”
(Popper Péter)


 
(02.20.- 03.20.): Nem csak a Nap, hanem a Merkúr is segít abban, hogy szebb legyen a heted. Elsősorban arra lehetsz büszke, hogy amit kimondasz, azt komolyan is gondolod. A megvalósításhoz pedig kellő lelki és fizikai energia is a rendelkezésedre áll. Fontos párkapcsolati kérdés is felszínre kerülhet. Most már nem halogathatod a nagy beszélgetést, a döntést.
Üzenet: „Nem kell olyan hülyének lenni, hogy egy halálos ítélet kelljen ahhoz, hogy valaki merjen szíve és a saját törvényei szerint élni”
(Popper Péter)

Forrás:http://gil.hu
Melitta 20/922-52-92


blog comments powered by Disqus
 

Egészségturizmus konferencia a Miskolci Egyetemen

2019 május 24., péntek 06:52

A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kara Egészségturizmus és egészségfejlesztés az Észak-Magyarországi régióban címmel konferenciát szervez június 5-én a Miskolci Egyetem Stefánia épületében.
Bővebben...

Az AVON idén is keresi a Mellrák Elleni Küzdelem Hőseit

2019 május 23., csütörtök 12:37

Az AVON idén is keresi a Mellrák Elleni Küzdelem Hőseit -        Itt a lehetőség jót tenni egy jótevővel!

  A mellrák leküzdése kőkemény lelki és testi harcot jelen...


Bővebben...

Ideje még nagyobb figyelmet fordítanunk a stroke megelőzésére

2019 május 23., csütörtök 07:57

- május a stroke tudatosság hónapja blog comments powered by Disqus
Bővebben...

Sugárterápiás kongresszus Miskolcon

2019 május 15., szerda 08:45

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház számos rendezvényt tartott az elmúlt időszakban. blog comments powe...
Bővebben...

Parazitológus: a kullancsot minél hamarabb el kell távolítani

2019 május 13., hétfő 16:15

A testben talált kullancsot minél hamarabb el kell távolítani, mert a betegségek kialakulásában nagy jelentősége van annak, hogy mennyi idő telik el a csípés és az eltávolítás között - közölte Földvár...
Bővebben...

Tedd meg most! Másokért, magadért!

2019 május 06., hétfő 13:06
Tedd meg most! Másokért, magadért!

Béres Alexandra, Oláh Gergő és az Alma Zenekar tagjai is összefogtak egy jó ügyért

Májusban a vérplazma adás duplán segítség. A Vascular Plazma országos plazmaferezis hálózata 7 helyszínen várja az önk...


Bővebben...

A kullancsfertőzés egyik gyakori kiváltó oka a szakszerűtlen kullancs eltávolítás!

2019 április 26., péntek 10:22

Áprilist írunk így már rég „felébredtek téli álmukból” a kullancsok, akik vétlen két- és négylábú áldozataikra lesnek az erdőkben, réteken, és már a városi kertekben-, parkokban-, illetve az óvodák, i...
Bővebben...

újabb 7,5 millió forint a gyermekegészségügynek

2019 április 26., péntek 06:56
újabb 7,5 millió forint a gyermekegészségügynek

a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház is korszerű műszerekkel gazdagodott a K&H gyógyvarázs területi pályázatán


Bővebben...

Mérgezés a pszichiátrián

2019 április 23., kedd 19:25
blog comments powered by Disqus
Bővebben...

Többet mozgunk, egészségesebben eszünk, tudatosabban fogyasztunk alkoholt

2019 április 17., szerda 07:41

Az egészségtudatosság lassan, de nő, és a cégek egy része is határozottan igyekszik a fogyasztói kultúra tudatos alakítására. A statisztikai adatok szerint egyre többet mozgunk, egészségesebben táplál...
Bővebben...

Itt mindent megkóstolhatsz, megkérdezhetsz: jön az ország legnagyobb mentes vására!

2019 április 09., kedd 21:06
Itt mindent megkóstolhatsz, megkérdezhetsz: jön az ország legnagyobb mentes vására!

Inzulinrezisztencia, II-es típusú cukorbetegség, elhízás, emésztési panaszok, autoimmun betegségek, tápanyagfelszívódási zavarok. Néhány egészségügyi kihívás, ahol a mentes táplálkozás szükségessége m...


Bővebben...

5 tévhit az edzésről és a fogyásról

2019 április 02., kedd 09:50

Nem biztos, hogy mindig a szóbeszédre érdemes hallgatni

  Egyre több ember sportol hazánkban is, legyen szó csapatsportról vagy egyéni tréningről. Ráadásul a nyár közeledtével még többen kezdenek a...
Bővebben...

Cél a cél, mint mindig!

2019 március 26., kedd 12:02
Cél a cél, mint mindig!

Interjú Parkánszki Balázs autóversenyzővel, - akit idén a Rallye2 mezőnyében láthatunk - az Eger Rali előtt.

blog comments powered by Disqu...
Bővebben...

testi-lelki megújulást hoz a tavasz

2019 március 26., kedd 07:49

a K&H gyógyvarázs mesedoktorok újra gyógyítanak
 Az influenzajárvány miatt január közepétől a kórházak nagyrésze látogatási tilalmat rendelt el. A tél után lassan a járványnak is búcsút inthet...


Bővebben...

Kórházak éjszakája

2019 március 20., szerda 07:31

Bach Mindenkinek koncertprogrammal fűszerezve

Egyedülálló programot szervez a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház.
Bővebben...

Cikkek:

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások