• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2017. november 20. hétfő

Jolán ünnepli névnapját.
Holnap Olivér napja lesz.
Heti horoszkóp PDF Nyomtat Email
2017 november 11., szombat 00:00

Érvényes: 2017. November 11-től Oktober 17-ig

Szerelmi kapcsolatban feszültséget okozhat prûd, vaskalapos elképzelése, illetve az is, hogy egyik pillanatról a másikra változtatgatja véleményét a sokszínûség szükségességérõl. Továbbá ezen a héten bár barátként hûséges, a párkapcsolatok terén kissé megbízhatatlan és gyakran önzõ, aki a legtöbb esetben inkább a maga élvezetét hajtja, a párjáé helyett. Munkahelyén szintén elfogultság jellemezheti, ezen a héten ne hozzon fontos döntéseket! Kiválóak az elkövetkezõ napok utazásra, nézelõdésre, lazításra. Egy olyan személlyel, akivel korábban összekülönbözött, most békét köthet. Egyébként észrevette már, hogy jelenlegi munkája egyfajta vezeklésnek is tekinthetõ?
 
Az ismerkedésnél jól teszi, ha nem lejáratott frázisokkal próbálkozik, mert azzal nem jut kiszemeltjénél semmire. Sõt, kifejezetten utálja az ilyen megnyilvánulásokat. Szerelmi életére legrosszabb hatással a hazugság, a csalódás van. Ha egyszer is átverik, rendkívül nehezen felejt, és hosszútávon kiábrándulttá, bizalmatlanná válik. Hátrányai közé éles nyelve és néha indulatos személyisége sorolható, melyekbõl kifolyólag gyakran bánthat meg másokat, anélkül, hogy észrevenné. Ez a hét alkalmas szabadságra, ami biztos, hogy aktívan telik majd, mert pl. eléggé romokban áll a lakás. Semmit ne dobjon ki, találja meg a módját, hogy eljuttassa, ami nem kell a rászorulóknak! Bátran élje meg azokat a dolgokat, melyeket felkínál a sors! Legyen laza, és tudjon örülni a jónak!
 
AEgy kapcsolat kialakításához és elmélyítéséhez hosszú idõre van szüksége. Olyannyira igaz ez, hogy sokszor még a már kialakult kapcsolat elsõ szakaszában is gyakran nehézkesen, túlságosan visszafogottan viselkedik. Annak ellenére, hogy idõnként gyengének, néha meg szerencsétlennek érzi magát, erõs is tud lenni. Ez legjobban akkor derül ki, amikor beteg, vagy gyámoltalan embereket kell istápolnia. Olyankor ön az, akire mindig lehet számítani. Ez a hét az önnel kapcsolatban állók értékelésének is ideje. Szép dolog a segítõkészség, de ne hagyja magát használni és kihasználni! Szükség esetén tudjon nemet mondani!
 
A szerelmi életében is mindig hosszútávon tervez, és igyekszik mindent megadni szíve választottjának, ráadásul, ösztönösen tudja is, mi a jó partnerének. Szíve most ösztönösen megérzi, hogy a dolgok helyesen mûködnek-e vagy sem. Ez jó dolog, de így a felelõsség alól sem tud sehogy kibújni. Félresikerült tetteiért le kell róni tartozásait, ugyanis ahányszor valaki ellen vétett, mindannyiszor kibillent az egyensúly mérlege. Közlekedés közben óvakodjon a vad, öntelt, agresszív alakoktól, a csillagok szerint komoly károkat okozhatnak önben és autójában A lehetõ legnagyobb ívben kerülje ki õket!
 
Rendkívül erotikus beállítottságú jegy, túlfûtött és heves, ráadásul lelkesedését a párja iránt hosszú évek múltán is megtartja. Szinte állandóan udvarol és kényeztet, mikor ideje engedi, a hûség azonban nem minden körülmények között erõs oldala. Ne sajnálja a pénzt azokra a dolgokra, eseményekre, amelyek maradandóvá teszik az életét! Utazzon, tanuljon és nyisson mindenfelé, ha megteheti! Ezzel együtt közlekedjen óvatosan, mert eléggé balesetveszélyes ez a hét. Ha bármilyen orvosi beavatkozásra van szükség, ne izguljon, minden a legnagyobb rendben lesz! Álmokban, történésekben figyeljen minden apró kis jelre! Közlendõjük lehet önnek.
 
Ne engedje, hogy környezetében valaki folyamatosan szapulja, teljesen megmérgezve hangulatát! Üljön le és beszéljen az illetõvel, aztán egy életre kerülje el õt! A napokban elõzõ életbéli rendezetlen ügy végére tesz pontot, ami érdekes emocionális megnyilvánulásokkal járhat (sírás, szorongás, étvágytalanság és hasonlók). Kapcsolat: az örök harmóniát és idilli állapotot keresi. Nagyon fontos e jegy szülötte számára az egyensúly és a stabilitás egy hosszú távú kapcsolathoz, s, ha ez meginog, hajlamos engedni a csábításnak, és egy kellemes éjszaka ígérete miatt bajba sodorni magát. Szerelme sosem volt, és nem is lesz könnyû eset. Mégis Ön ismeri legjobban a használati utasítást hozzá, ezért ne parázzon szüntelen!
 
Az élet túl rövid ahhoz, hogy feláldozza magát bárkiért. Zárkózzon el a vérszívóktól, vonja ki magát minden olyan eseménybõl, ahol nem érzi jól magát! Ezen a héten idegesebb, érzékenyebb, ezért jól teszi, ha kibeszéli magából, ami bántja. Ha nem is társa, de valami új kapcsolata segíteni fogja abban, hogy visszataláljon önmagához. Amennyiben van párja elvárásai, mind maga, mind pedig partnere szexuális teljesítményre vonatkozólag is igen magasak, így nem egy egyszerû eset. Pénzügyeit illetõen: a kiadásoknál szabjon egy egészséges határt, a hitelfelvételt pedig nagy ívben kerülje!
 
Ezen a héten több ideje, lehetõsége lesz nyíltan elbeszélgetni partnerével, elvárásaikról, érzelmeikrõl, reményeikrõl. Hevesen és fáradhatatlanul udvarol, kiszemeltjének szinte egy perc nyugta sem lesz tõle a kapcsolat alakulási szakaszában. Ha már stabil párkapcsolatban él, erotikában gazdag és érzelmes kapcsolatra lehet vele számítani. Egyetlen nagy hátránya, hogy egyszerûen képtelen elviselni a vetélytársakat. A tornyosuló akadályok valójában csak az ön fejében léteznek. Munkahelyén a tervezett program jól sikerül, de az alkohollal, annak mennyiségével és minõségével, bánjon óvatosan!
 
Ha elege van abból, hogy mindig másoknak feleljen meg, eljött az ideje a változtatásoknak. Olyan ez, mintha eddig mások életét élte volna, fõleg mások szabályai szerint, egy olyan tartalmi tiltakozással, ami megbetegítette. Legyen önmaga, lehetõség szerint tegye azt, ami jól esik! A szerelem mestere, szenvedélyes és gyengéd egyszerre. Ösztönösen tudja, mi a jó az ágyban, s ezt nem is fél kamatoztatni lépten-nyomon. A hûséggel azonban néha hadilábon áll Törõdjön többet érzelmi életével, párkapcsolati kommunikációval, a külsejével! Már most érezni lehet a változás friss szelét, de az igazi átalakulás még jóval odébb van.
 
Az évek során eltûnt ismerõsei, barátai csak úgy a semmibõl szépen lassan felbukkannak. Ha olyan érzése van, hogy a múlt már lezárta ezeket a kapcsolatokat, nem kell folytatni semmit, erõltetve pláne nem. Elkezdi már jóval elõbb az ünnepi készülõdést, megtervezi az adventi koszorút, amikor ideje engedi, nekilát a takarításnak. Az alapvetõen gondoskodó Bak ugyanis az egyik percben még kényeztet, míg a másikban, ki tudja miért, már el is húzódott, s hallani sem akar enyelgésrõl. Idõnként ráadásul túlságosan is anyáskodóvá válhat, ami egyes jegyek szülöttei számára szintén nehezen kezelhetõvé teszik.
 
Többen tartják varázserõvel bírónak. Nem véletlen, hogy ha kigondol, kimond valamit, az rövid idõn belül meg is történik. A napokban, csak úgy hirtelen betoppan valaki az életébe, aki feledteti az elmúlt nehéz idõszakot. Kapcsolatban igen megfontolt, pontosan tudja, mit keres, s, ha éppen nem talál a magas elvárásainak megfelelõt, remekül elvan magában is. Meglehetõsen lassan alakít ki tartós kapcsolatot, de, ha egyszer ez sikerült, nincs nála kitartóbb, értelmesebb, odaadóbb és elõzékenyebb társ. Amennyiben szülõ, gyermekét rövidebb pórázra kéne fogni, ha azt akarja, hogy az életben vigye valamire. Gyakran szõnyeg alá söpri a vele kapcsolatosan felmerült problémákat, elfogultan mentegeti õt, de ezzel csak kárt okoz neki.
 
Ez a hét anyagiakban feladja önnek a nagy leckét. Muszáj kiadásait kordában tartani, ha nem akar év végére teljesen lenullázódni. Munkájában aprólékos és precíz, szívesen bíbelõdik olyan feladatok megoldásával, amitõl mások frászt kapnak, és türelmetlenségük miatt feladják. A Halak a szerelemben és barátságban is a biztonságot és a minõséget keresi, így általában csak kevés, párja, barátja van/lesz egész életében. A hozzá nem illõket kiszelektálja. Figyelmes és gyengéd társ, nagyon érzékeny. Szüksége van egy szövetségesre, akivel meg tudja beszélni a dolgait, kielemezgetheti azokat. Mindig kész segíteni másokon, legyen bármekkora is a baj, önre mindig lehet számítani.

Forrás:http://gil.hu
Melitta 20/922-52-92

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

A hét kérdése

Ön szerint a közpénz felhasználásáról van-e joga minden megkötés nélkül beszámolni a sajtónak?
 

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások