• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. június 24.

Iván ünnepli névnapját.
Holnap Vilmos napja lesz.
Heti horoszkóp PDF Nyomtat Email
2018 május 26., szombat 00:00

Érvényes: 2018. június 9-tõl 15-ig.

(03.21.- 04.20.): Munkatársa sokat zsörtölõdik, ne figyeljen folyton rá, koncentráljon feladataira! Most új kapcsolatra vannak inkább pozitív hatással a csillagok, ami lehet barátság, de a késõbbiekben szerelem is. Ne bûnbakokat keressen csak azért, hogy valakin levezethesse a feszültségét! A valódi elégedettség csak az jelentheti, ha megoldásokat talál a felmerült problémára. Legyen több javaslata, ugyanis a környezetében élõk is gyakran fenntartással fogadhatják az utat, amely még az Ön számára sem elég meggyõzõ. Ha azonban beszélnek arról, talán sikeresen találhatnak egy végül mindenki számára elfogadható lehetõséget. Erre a hétre rúnád üzenete: új kezdetek, új tervezés. Dagaz, a bõség elõhírnöke nem a hirtelen lottószerû meggazdagodásra utal, annál inkább a kemény munkával kiérdemelt, fokozatosan kiteljesedõ bõséget segíti elõ.
 
(04.21.- 05.20.): A célok eléréséhez a türelem gyakorlására van szüksége. A rosszkedve el fog múlni, ez csupán átmeneti állapot. Munkáját nehezen végzi, koncentrációhiányos. Szerdától az aratás idõszaka közeledik, amikor az eddigi tevékenységünk révén megszerzett babérokat aratjuk le. Gyakran elõfordul, hogy az emberek e napokban egyfajta belsõ krízist élnek meg, vagy úgy érzik, hogy valami elromlott. Ettõl az érzéstõl azonban nem szabad megijedniük, hiszen csupán azt jelzi, hogy lassan befejezi a mostani ciklusra tervezett feladatait. Rúnád üzeni erre a hétre: fordított Ansuz, szövevényes hazugságokra és megtévesztések hálójára figyelmeztet. Figyelmeztetõ tábla az élet útján, az élet maga pedig a vizsga.
 
(05.21.- 06.21.): Sokat számít önnek, hogy mit gondolnak, hogyan vélekednek haladásával, életével kapcsolatosan. Az Ikrek jegy nem könnyû saját magának sem, de a környezetének is gyakran kell tolerálni hullámzásait. Kedvesével, házastársával ingerülten beszélhet. Ha hibázott ismerje el, sose szégyelljen bocsánatot kérni! A függõben lévõ ügyek intézését alaposan gondolja át! Készítsen egy ütemtervet! Tanulja meg elengedni azokat a dolgokat, amelyek már nem szolgálják a fejlõdését! Amennyiben munkát kéne keresni, ne csak mondogassa, hanem nézzen körül, milyen lehetõségei vannak! A nagy szavak tartalom nélkül, nem jelentenek semmit. Kidobott rúnája erre a hétre, Mannaz, ami támogatásra és jó tanácsra egyáltalán utalhat. Ott van ön mellett a közelében egy segítõ, ha nem is fogadja meg a tanácsát, de legalább gondolkodjon el rajta!
 
(06.22.- 07.22.): Az elkövetkezõ napok helyes hozzáállása a felelõsségvállalás lesz. Érdemes most minden helyzetben feltenni magában a kérdést, mennyi múlik rajtam, mivel járultam én hozzá a dolgok alakulásához? Csak ha vállalja saját felelõsségét, ha képes szembenézni saját esetleges gyengeségeivel, akkor fejlõdhet. Érdemes valamennyi jártasságra szert tennie abban a témában, amellyel új szerelme akár hivatásszerûen, akár csak hobbiként foglalkozik. Nem jó az, amikor az ember meglepetésszerûen érik olyan dolgok, melyekkel addig nem találkozott, nem volt számára ismert. Szerelme elõtt nem igazán szeretne leégni. Erre a hétre a Jera rúna jött ki önnek. A gazdának türelemmel kell kivárni, amíg a terményei beérnek. Önnek is meg kell bízni az idõben, pontosabban abban, hogy nem telik hiába.
 
(07.23.- 08.23.): Bármihez kapcsolódnak is tennivalói – utazáshoz, költözéshez, munkához, személyes átalakuláshoz, alig várja, hogy belekezdhessen. Járjon nyitott szemmel, hiszen olyan lehetõségekkel találkozhat, melyek megkönnyítik majdani életét. Nem is számított arra, hogy bizonyos kérdésekre válaszokat kaphat, úgy érezte legtöbb olyan téma, ami majd a távoli jövõben lehet érdekes. Éljen azonban a kínálkozó alkalommal, és lehetõsége szerint haladjon, lépjen egy nagyot elõre! Ezáltal új emberek is jönnek az életébe, legyen irányukban nyitott és érdeklõdõ, hogy biztos alapokra építhessék a kapcsolatukat! Rúnaként a fagy jelképe, azaz az Isa jött ki önnek. A fagy megítélése mindig csak attól függ, honnan nézed. Isa a késleltetés rúnája, ami azt is jelntheti, lehet, hogy egy idõre fagyasztani kell a terveidet (találkozás egy régi nagy szerelemmel, telek átalakítás, fogyás) majd újra elõvenni azokat.
 
(08.24.- 09.23.): Csalódást okozhat valaki, ami újra felhívja a figyelmet arra, hogy csak önmagában bízhat. Támaszkodjon végtelen erejére, terveit nem kell feladnia! A párban élõk nem egészen õszinték a partnerükkel és lehetséges, hogy elhallgatják az érzéseiket. Jobban tennék, ha õszintén megnyílnának és kimondanák mi az, amit szeretnének, mire vágynak? A bolygók alakulása miatt szerdától nehezebben fejezi ki érzelmeit, spontaneitása is alábbhagyhat. Ne aggódjon emiatt, ez csak átmeneti állapot! Kedvezõ ez a visszavonult idõszak arra, hogy némi távolságból, jobb rálátással szemlélje a történéseket. Erre a hétre az Othala rúna lesz meghatározó önnek. Utalhat pénzre, aminek a megszerzésében nem árt az óvatosság. De utalhat olyanfajta örökségre, ami tulajdonságokban számít. Akad most min dolgozni, bõven.
 
(09.24.- 10. 23.): Munkahelyén dekoncentrált, csak akkor fogja feladatait elvégezni, ha sikerül nyugodt körülmények közé kerülne. A feszültséget nem tudja kezelni. Nehezen indul a hét, és a feladatai sem várhatnak. Át kell lendülnie a holtponton, ehhez pedig több erõre, érvényesülésre van szüksége. Indítson könnyebb dolgok intézésével, majd szépen lassan növelje a nehézségi fokokat! Ha kihûlt a szerelem a kapcsolatában, nem érdemes tovább erõltetnie, a kapcsolat foltozgatása helyett inkább el kellene engednie a kedvesét. Ugyanakkor, ha úgy látja, egyedül Ön tehet a gondjaikról, akkor talán még nem késõ, próbálja megmenteni! Erre a hétre a Wyrd azaz a karmikus sors jelképe mutat utat. A karma lényege az ok-okozaton alapul. Amit a múltban tett, azért vagy jutalmat, de lehet, ledolgozást kap. A jelent azonban irányítja, befolyásolhatja.
 
(10.24.- 11.22.): A kellemes külsõ megjelenés erõs hatást gyakorolhat karrierjére. Nem minden a teljesítõképességen múlik, helyezkedjen okosabban, beszélgessen sokat munkatársaival! Átalakulóban vannak a kapcsolatai és némelyikre sajnos nincs semmilyen befolyása. Talán jobb is, ha elengedi azokat, akik menni akarnak. Ugyanakkor ez a helyzet lelkileg komolyan megérintheti, már csak azért is, mert lesz olyan, akivel haragban válik el, méghozzá az Ön hibája miatt. Hosszabb idõbe is beletelhet, amíg sikerül helyrehoznia pénzügyi helyzetét, ne adja fel tehát, ha nem rendezõdik minden azonnal! Útmutató rúnája erre a hétre a Mannaz álló helyzetben. Támogatásra, jótanácsra utalhat. Az is lehetséges, hogy önnek kell segíteni valakit, de ezt úgy is megérzi. Számos módot kínál arra, hogy felismerje a lényeget.
 
(11.23.- 12.21.): A hét feszülten indul, csak lassan fog felszabadulni, és ellazulni. Önkontroll gyakorlása, pontos idõbeosztás írása mindenféle rohanás elkerülése javasolt. A szinglik életében egy új szerelem lehetõsége van kilátásban. Ha nem esnek abba a hibába, hogy másnak mutatják magukat, mint amilyenek valójában, akkor nem lehet komplikáció belõle. A párban élõk élete viszont nem alakul felhõtlenül, mert a jegy szülöttei olyan hibát véthetnek, olyat mondhatnak, amivel magukra haragíthatják a kedvesüket. Sajnos, ha ez megtörténik, hosszú ideig tarthat a mosolyszünet. Erre a hétre önnek útmutatót a Berkana rúna jelez. Növeli a siker esélyét. A termékenység nemcsak egy új élet megteremtésében nyilvánulhat meg, hanem új ötletét, üzleti terveit válthatja valóra.
 
(12.22.- 01.20.): Imád vásárolni, elégedett, ha tele a pénztárcája. Régi ismerõssel beszélgethet kellemeset. Érzéseket tisztázhatnak, ami a szerelem újjászületését is eredményezheti. Minden, amibe a héten belekezd, hosszútávra szól, legyen a kapcsolat, új munka vagy bármilyen hobbi. Több lehetõsége is nyílik arra, hogy változtasson az életén. Nem árt, ha külsejét is kezelésbe veszi. Maximálisan alkalmas ez a hét az új frizuraválasztáshoz, vagy ahhoz, hogy belefogjon egy fogyókúrába, valamilyen sportba, Minden, amit most elkezd, kitartással eléri a kívánt hatást! Erre a hétre a Sowilo rúnája mutatja az utat. Mindig legyen tekintettel önmagára, ne sajnálja magától a törõdést, a gondoskodást! A stressz feloldásának hatékony módja lehet az, ha a Nap fényében sütkérezve, relaxál egy kicsit.
 
(01.21.- 02.19.): A legjobb kibeszélni magából a kétségeket, melyek emésztik. Családjától ne határolódjon el, õk segíthetnek a legtöbbet! Elég kemény érzelmi nyomás alatt áll. Arra bíztatják a csillagok, hogy engedje el a múltat, az okot és az okozatot. Ne nézzen mindig hátra, inkább elõre! Ugyanakkor arra sem ártana odafigyelnie, hogy nyíltabban és egyértelmûen kommunikáljon a környezetével. Keresse olyan emberek társaságát, akik jó hatással vannak hangulatára, és még bölcseket is mondanak! Ne politizáljon, mert idegei felmondhatják a szolgálatot. Heti útmutató rúnája Algiz, a barátság, a védelem, és az oltalom jelképe. Ez a rúna arról ad hírt, hogy valami új van kialakulóban. Ez a valami bármilyen formát ölthet. Lehetõségeinek csak a képzelet szab határt.
 
(02.20.- 03.20.): Szárnyal a képzelete, de sajnos nem mindig pozitív irányban. Tudatosan cserélje fel a negatív elgondolásait egy jó érzést keltõre! Ne felejtse, az álomvilág nem teszi boldoggá! Ezen a héten delejes személyiségével, ellenállhatatlan vonzerejével rengeteg csodálót szerezhet magának. Kapcsolatban, amíg legalább az egyikük biztos hátteret tudhat maga mögött, elsõrangú párost alkotnak. Intim együttléteik a romantika jegyében telnek, és páratlan élményt nyújtanak. Ezen a héten a Sowilo rúna mutat utat. Neve a Nap szóból ered, a gyõzelem, az egészség, és az energia jelképe. Ennek tudatában járja útját, irányítsa lépéseit!

Forrás:http://gil.hu
Melitta 20/922-52-92

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások