Heti horoszkóp
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. október 20. szombat

Vendel ünnepli névnapját.
Holnap Orsolya napja lesz.
Heti horoszkóp PDF Nyomtat Email
2018 május 25., péntek 23:00

Érvényes: 2018. szeptember 29-tól október 7-ig.

(03.21.- 04.20.): Heti szerencseköved a tigrisszem: óv a másnaposságtól, ha a zsebedben lapul segít abban, hogy józanul lásd a világot. - Pénzügyeidben fejlődés várható. A közeljövő egész más képet fest e téren, mint a közelmúlt, mert új elképzelések születhetnek meg benned az anyagiak terén. Szíved csücske bókok tengerével áraszt el, hála tündöklésednek. Nincs még párod? Valakinek egy, az ismerkedésre teljesen ésszerűtlen helyen akad meg rajtad a szeme. Amennyiben életrevaló, azaz kreatív, majd szépen okosan megoldja.
 
(04.21.- 05.20.): Heti szerencseköved a kékkvarc. Segít abban, hogy ne légy tétlen. Erősíti az önkifejezésedet, hogy megmutatkozzon ki vagy. - Sok olyan apróságod van, amiről nem is tudod, hogy ott lapul a szekrényben. Most, ha valamit, régóta keresgélsz, végre megtalálhatod. Nagyon jók a megérzéseid, így egy váratlan pillanatban ugrik be az is, hogy mit, hol keress. Eme képességedet kamatoztasd a munkában és a szerelemben is! Utóbbi terén fontos következtetésre jutsz kapcsolatodban, egyedülállóként pedig véletlenül ráérzel, hol futhatsz össze jelölteddel. Időben és térben ott leszel, ahol ő is van.
 
(05.21.- 06.21.): Heti szerencseköved az ónix. Ha magadnál van, segít abban, hogy átengedd külső világodat, mint belső lényedet a fénynek. Nem a külső/külsőségek a lényeg. - A munkahelyen most minden flottul mehet, hála energikusságodnak és kitartásodnak. A kollégák bizonyára irigylik is lendületed. Párod több új ötlettel is előrukkolhat jövőtök kapcsán, de nem lesz minden a kedvedre való. Beszélgessetek! Ha nincs párod, új hódoló tűnhet fel a láthatáron, és nyomban ostromolni is kezd téged.
 
(06.22.- 07.22.): Heti szerencseköved a fekete turmalin. Segít a tájékozódásban és olyankor, ha helyzet-felismerési zavarban vagy. - Egyik ismerősöd ismerőse révén jó munkához juthatsz. Ha kétségeid vannak, váltani akarsz, gondold át kétszer is, nehogy később megbánd a döntést! Párod és közted fellobbanhatnak régóta megélt érzéki energiák, vonzalmatok a tetőfokára lép. Egyedül tengeted napjaidat? Valaki a környezetedből félreérthetetlen jeleket kezdhet küldeni.
 
(07.23.- 08.23.): Heti szerencseköved a zöld kalcit. Segít abban, hogy ne légy a világtól elkülönülő. - Aki nincs veled egy hullámhosszon, azzal ne vállalj közösséget. Remek, a magánéletedet érintő tájékoztatások érkezhetnek. Heted ezzel máris boldog lesz, pozitív gondolatokkal telítődsz. Párod egy megnyilvánulása büszkévé tehet, most még jobban beleszeretsz. Nincs kedvesed? Első látásra tetszik meg valaki, akit az utca zajos forgatagában pillanthatsz meg. Lássuk, vajon te is tetszel neki!
 
(08.24.- 09.23.): Heti szerencseköved a rodonit. Segít megerősödni érzelmeidben, és abban, hogy jól érzékelj dolgokat. - Amúgy a hét első felében kisebb-nagyobb kiadások lehetnek kilátásban, ami aggodalomra adhat okot. Mindenekelőtt készíts egy jó kis költségvetést. Ez segít átlátni az anyagiakat, és meg is nyugtat bizonyos szinten. Párod és közted felmerülhet egy kérdés, amiben közösen kell döntenetek. Szingli vagy? Ha kétségeid lennének hódolód kapcsán, egy jel lehet arra, hogy gondold újra a dolgot!
 
(09.24.- 10. 23.): Heti szerencseköved, amiben gyönyörködhetsz a korall. Támogatja hitedet, erőt ad átvészelni a nehézségeket. - Ha nem tudsz úszni az élet tengerében légy óvatos! Valaki szívességet kérhet tőled, és ennek teljesítése számodra is öröm lesz. Pároddal közös ötletetek támad, melynek megvalósítása csupa-csupa izgalom lehet. Ha nincs kedvesed, egy új jelölt bukkanhat fel környezetedben. Rég nem gyakorolt ekkora hatást rád ismeretlenül senki. Lehet, hogy ebből még lesz valami?
 
(10.24.- 11.22.): Heti szerencsét hozó köved a malachit, segít szembenézni árnyoldalaiddal. Ha a tövisek meg is szúrnak, a nyíló rózsa mindenért kárpótol majd. - Örömhírt jósol neked a hét, mégpedig karriered vonatkozásában. A nagy újság egy korábban remélt, de már elengedett dologhoz kapcsolódhat. Párodat titkolózónak találhatod, de ne gondolj máris rosszra: inkább beszélgessetek többet! Nincs párod? Valaki, aki vonzalmát egyelőre titkolja, csak rád gondol, téged les, téged keres.
 
(11.23.- 12.21.): Heti szerencsehozó köved az achát, morzsolgatása erősíti az öröm és boldogság érzetét a hangulatingadozásokkal szemben. - A munkában ismeretlen feladattal bízhatnak meg, de nincs okod aggodalomra. Nagyon hamar feltalálod magad, és ráérzel a dolgok ízére. Ha párban vagy, egy közös kiruccanás, utazás merülhet fel, melyet azonban ősz végére halasztanátok. Amennyiben szingli vagy, az online ismerkedést se zárd ki, adj magadnak egy plusz esélyt! Hét végére, jövő hét elejére már randid is lehet.
 
(12.22.- 01.20.): Heti szerencsehozó köved a rubin, ami fokozza erődet önnön korlátaid alól. - A napokban forradalmi ötleted támad. Megvalósítása terén mindenképp tájékozódnod érdemes, még akkor is, ha van elképzelésed, miként fogj hozzá. Ha párban vagy, egy fontos kérdésben fordulhat szerelmed hozzád tanácsért. Törekedj a lelkes tervezgetés közepette is figyelni rá! Szingliként jó eséllyel izgalmas flört bontakozik ki.
 
(01.21.- 02.19.): Heti szerencseköved a citrin, ha ott lapul a zsebedben, táskádban, támogatja kiegyensúlyozottságodat, segít az önbizalom megteremtésében. - Úgy érzed, sok fölös energiád van? Esetleg hiányzik a mozgás, mert ülőmunkát végzel? Jó hírünk van: ezen a héten kellőképpen elszánt, lendületes és energikus lehetsz ahhoz, hogy elkezdj, vagy komolyabban kezdj sportolni. Szerelmi életed váratlan pozitív fordulatot tartogat, szingliként és párban is.
 
(02.20.- 03.20.): Amennyiben ezen a héten, macskaszem kövecske lapul zsebedben jó vásárt csinálsz minden szinten, kivéve, ha magadat árulod :) Apropó, megvéd az ártő szemektől is….. - Kíváncsiskodó lehetsz a héten, de ami érdekel, az csak a jövőben derülhet ki a számodra. Próbáld gondolataid elterelni, és elfogadni, várnod kell! Párod és közted némi féltékenység várható, de őszinte beszélgetéssel rövidre zárhatjátok. Szingliként egy nőben riválist látsz, de ne feledd, akit neked szánt a sors, a tiéd is lesz!

Forrás:http://gil.hu
Melitta 20/922-52-92

Régóta töprengsz azon, hogy elengedj valakit. Nem kell tovább
ezen agyalnod. Ha úgy érzed, hogy eljött a búcsúzás ideje, akkor ints búcsút – ez lesz
a legjobb mindenkinek. Ha viszont úgy érzed, hogy inkább megjavítod a dolgokat, akkor
fogd meg a képzeletbeli szerelőkészletedet és „szereld meg” a helyzetet! Milyen
eszközök szükségesek ehhez? Szeretet, elfogadás, és egy segítő kar, amely minden
érintettnek segít. Azt azonban ne feledd, hülyét nem csinálhatsz magadból!

22-tõl 28-ig
blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások