Heti horoszkóp
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. január 16. szerda

Gusztáv ünnepli névnapját.
Holnap Antal napja lesz.
Heti horoszkóp PDF Nyomtat Email
2018 május 25., péntek 23:00

Érvényes: 2018. december 29-tõl 2019. január 4-ig.

(03.21.- 04.20.): Egész héten el leszel árasztva munkával, aminek egyrészt nagyon örülsz, másrészt január végére olyannyira fáradt leszel, mint az elõzõ év végén. Meg kell tanulnod valahogy nagyon ügyesen beosztani az idõdet, életedet, hogy a munka mellett pihenésre és magánéletre egyaránt jusson szabadidõd! Hétfõtõl szerdáig különösen figyelj anyagi dolgaidra, mert felmerülhetnek mûsoron kívüli, be nem tervezett kiadások, melyektõl felborulhat lelked nyugodt kis világa! De ettõl ne ess kétségbe, ilyennel minden háztartásban idõnként számolni kell, még ha fájó pont is! Ne feledd, január 6-án, hajnali 2 körül van ennek az évnek elsõ Újholdja! Terved, teremtésed meghatározza a teljes évet.
 
(04.21.- 05.20.): Mások szemében eléggé kiszámíthatatlannak tûnhetsz. Ez épp abból adódhat, hogy nem vagy a csúcson még január elsõ napjaiban, és nehezen tudod meghatározni a rád váró feladatokat. Számtalan teendõd lesz már az elsõ hetekben, ráadásul nem csak a munkahelyeden lévõ elvárásoknak kell megfelelned, hanem különféle családi események is nehezíthetik a dolgodat. A párkapcsolatodban adódhatnak döcögõsebb idõszakok, talán nem beszélgettek eleget, esetleg elhallgattok egymás elõl titkokat, aminek nem lesz jó vége. Hétvégén felejtsd el a munkát, kapcsolódj ki, szórakozz, találkozz a barátokkal! Bárki a környezetedben, aki sértõ, bántó megjegyzést tesz a másikra, attól tartsd távol magad, mert ma mást, holnap viszont téged fog szapulni!
 
(05.21.- 06.21.): Az Ikrek számára a mostani napok érdekes ismeretségek lehetõségét hozza. Különleges módon most az olyan emberek társaságát fogod keresni, akik lendületesek, nagy elánnal vágnak bele az új évbe, és tele vannak tervekkel. Figyelj arra, hogy a gyorsan, és netán valamelyik fél részérõl némileg érdekbõl szövõdõ barátságok tiszavirág életûek is lehetnek! Persze ez nem feltétlenül így kell legyen, de légy elõvigyázatos! Ugyanilyen körültekintõnek kell lenned a baráti és párkapcsolatodat tekintve is, sokszor egy nagy lendülettel induló szerelem, vagy barátság hamar meglazulhat, ha valójában nincs elég stabil talaja. Minden esetben magad dönts ezekben a kérdésekben, mert családtag, vagy közeli barát adhat ugyan tanácsot, de valójában te látsz a dolgok mélyére!
 
(06.22.- 07.22.): Érdemes az új esztendõnek, azon belül is ennek a hétnek úgy nekilátni, hogy magadba szállsz és a dolgok mögé nézel. Elképzelhetõ, hogy a furcsán kétesélyes játék kimenetele rajtad is múlik. Ennek ellenére az optimizmusod töretlen, ami rengeteg problémán átsegít, sõt napok elteltével azt fogod tapasztalni, hogy több új tartós barátra, minõségi ismeretségre is szert tettél. Jókedved, a reményteli hozzáállásod sokak számára nagyon is szimpatikus. Az a Rák, kinek gondjai voltak a munkavállalás terén, most az Újhold erejével teremtsen, mert több ajánlatot is kaphat. Szelektálni célszerû, fõleg amennyiben hosszú távban gondolkodik.
 
(07.23.- 08.23.):Ha jól gazdálkodsz az energiáiddal, õszinte és tartós kapcsolatra vágysz, minden úgy alakulhat, ahogy szeretnéd. Egy szép és jól mûködõ kapcsolatban azonban nem csak örülni lehet, de meg is kell azt tartani, amiért neked is kell tenned. Igyekezz, hogy az életed különbözõ területeit egyensúlyba tudd hozni, mindenre és mindenkire jusson elegendõ idõd, akire szeretnéd! Elõtérbe mindig magadat helyezd, hiszen születésed pillanatától tapasztalni, megélni jöttél a földre. Nem olyan nehéz dolog ez, meg is tanulható. Amennyiben gondjaid vannak szülõvel, nevelõvel, kérj nyugodtan tanácsot tapasztaltabb, netán idõsebb embertõl! Üzleti ügyekkel ezekben a napokban teremtési szinten foglalkozz, hiszen az Újhold energiái segítenek ebben.
 
(08.24.- 09.23.): Optimizmusod átragad a magánéletedre, kapcsolataidra is, ettõl pedig szinte felhõtlen boldogság jellemzi az egész hetedet. Amire oda kell figyelned, hogy ne engedd a féltékenységet beférkõzni párkapcsolatodba, mert az a legszebb érzelmeket is megmérgezi, és különben sincs rá semmi okod. Üzleti, pénzügyi téren teljesen nyugodt lehetsz, sikerek sikereket követnek e téren, de igyekezz megfontolt maradni! Köztudott, hogy ha hajlamos vagy a könnyelmûségre és bekövetkezik, hogy amit könnyen szerzel, azt könnyen el is költöd, akkor még rosszabb helyzetbe is kerülhetsz, mint a nagy bevételek elõtt. Egészségeddel komolyabb problémák nem lesznek, de ha lehet, elõzd meg a kisebb, ám gyakrabban elõfordulható megfázásokat, sok vitaminnal és egészséges életmóddal!
 
(09.24.- 10. 23.): Álmaidat, vágyaidat kezeld helyükön! Ingatlannal, telekkel kapcsolatos ügyekben ne ess túlzásokba, mert a végén egyetlen filléred sem marad! Most ne nagyon hergeld fõnököd fizetésemelés kunyerálásával, mert nem kapod meg! A Szaturnusz gondoskodik róla, hogy még felelõsebb és érettebb ember legyél! Ez nem jelenti azt, hogy ellaposodnál, csak már nehezebb elmozdítani õrült ötletekkel a jó vágányról. Most túl sok forogna kockán mind a szakmai, mind a magánéletedben, úgyhogy ne vicceld el a komoly lehetõségeket. Partnered ezen a héten különösen érzékeny reagál a nyaggatásra, vagy kritizálásra. Hagyd õt férfiként/nõként érvényesíteni azt, amire született. Esetleg finomíts a kommunikációdon, hogy átmenjen, megértse, amit mondani akarsz neki! Fontos: ha érzelmi kapcsolatod kezd rutinná válni, akkor legfõbb ideje munkához látni, s változtatni!
 
(10.24.- 11.22.): A Hold jelenlegi állása az álmok és titkok házát találja telibe, így mély és pozitív változásokra számíthatsz. Az Újhold ereje izzik, tapasztalhatod, hogy boldogabb kapcsolatok érkeznek mind a személyes életedbe, mind a munkába. Ha egyedülálló vagy, a hét utolsó napjaiban gondolkozz rajta, mit is szeretnél igazán, fogalmazd meg, vesd papírra! Kívánságod hamarosan meg is valósul. Ha valami, valaki meginogtatott hitrendszered kérdéseiben, kezdj el dolgozni rajta, hogy miért is történhetett meg mindez! Hol volt, mikor keletkezett a rés a rendszerben? Szerelmi életed mozgató rugója a szenvedély, a tûz. Ne hagyd kialudni! Legyen mindig egymásra idõtök, és a barátokat, ismerõsöket, bulikat, mindenféle mást második helyre tegyetek! Az együtt eltöltött idõtök alapozza meg életetek, kapcsolatotok minõségét, azaz távoli jövõtöket.
 
(11.23.- 12.21.): Biztos nem fogsz unatkozni, kedves Nyilas szülött. Miközben körülötted alig bírják az új iramot, te mindent egybetartasz az érzelmi viharok közepette is. 7-e után a Nap hatására felragyog az egód és az önbizalmad. Hajlandó leszel kockázatot vállalni és lázadni a korlátok ellen. A Mars különleges erõvel ruház fel a hét végére a kommunikáció területén. Ha nem vagy biztos a dolgodban, inkább használj finomabb szavakat, mert agresszívnek tûnhetsz minden jó szándékod ellenére! Legtöbb nõnemû Nyilasban van egy mûvész, aki mostanában háttérbe szorul, mert el kell tartani a családot, mert újra és újra el kell vállalnia valamilyen plusz, esetleg nemszeretem munkát. A házassági, vagy szerelmi élet jobbá tétele a hét elejétõl lehetséges, de akkor mindketten bátran vállaljátok érzéseiteket, véleményeteket! Elsõ lépésben tisztázzátok egymással, ki mit akar! A folytatás már kézenfekvõ lesz.
 
(12.22.- 01.20.): Miután jó sok alvással kipihented az elõzõ év végének fáradalmait, érzelmi hullámvasút következik, amin átélsz mindenfélét a szerelem iránti kétségbeesett vágyakozástól egészen addig, hogy nagyon szeretnél egyedül lenni. Mindez némi poétikus kreativitással is jár, fejezd csak ki magad! A hét második felében nyugodtan álmodozz, pihenj, ráérsz hajtani késõbb. Racionális típusként nem megérteni szeretnéd a partnered, inkább megmagyarázni õt. Ami gyakran udvarias formája annak, hogy elemezni akarod a hibáit. Analitikus képességed most hasznosnak bizonyul. Ámor nyílvesszõi nem tévesztenek célt, ha nemcsak nagy hévvel, hanem megfontolt elõrelátással is számolsz. Röviden vedd át a kezdeményezést, és vágyaid tárgya a tied lehet! Azért ne felejtsd: megszerezni könnyû, megtartani sokkal nehezebb!
 
(01.21.- 02.19.): Ne félj kiállni azért, amit akarsz, amire szükséged van, így megõrizheted az egyensúlyt. Nem lehetsz folyton a kemény, belevaló partner, akinek semmire nincs szüksége: néha add meg magad az érzéseidnek! Ha munkát keresel, rövidesen leveszed a lábáról a leendõ fõnöködet. Hipnotikus kisugárzásod erõre kap, s eldönti a dolgokat. Vízöntõ férfi, ha õszintén kedvel, sõt, már szinte szeret valakit, ne bonyolítsa túl a dolgokat! A másik így elbizonytalanodik, nem tudja mire vélni a parttalan érvelést, ahelyett, hogy egy jót szörföznétek az érzékek tengerén. Jegyezd meg: az elsõ gombot neked kell kigombolni!
 
(02.20.- 03.20.): Társaságban népszerû és vonzó leszel. Ugyanez vonatkozik a párkapcsolatodra is. Az új év kezdetén a hivatásod területe is reflektorfénybe kerül. Új feladatot vállalsz, ami eleinte nem megy könnyen, de majd szépen lassan belejössz, hiszen számodra nincs lehetetlen. Meg kell szabadulnod a kudarctól való félelmedtõl, hogy megszerezd, amire szükséged van. Önsajnálat helyett fogd fel kihívásként a hivatásoddal járó kötelezettségeket! Ha minden úgy sikerül, ahogy eltervezted, várhatod a jutalmat: külföldi út, szakmai elõrelépés, és hasonlók. Szerelemben gondold át a történteket, együttlétetek alatt mivé, kivé váltál. Nem vezet sehova a gügyögés, a mindent a másiktól várok, a vegetálás. Meddig akarod ezt még így csinálni?

Forrás:http://gil.hu
Melitta 20/922-52-92

Régóta töprengsz azon, hogy elengedj valakit. Nem kell tovább
ezen agyalnod. Ha úgy érzed, hogy eljött a búcsúzás ideje, akkor ints búcsút – ez lesz
a legjobb mindenkinek. Ha viszont úgy érzed, hogy inkább megjavítod a dolgokat, akkor
fogd meg a képzeletbeli szerelőkészletedet és „szereld meg” a helyzetet! Milyen
eszközök szükségesek ehhez? Szeretet, elfogadás, és egy segítő kar, amely minden
érintettnek segít. Azt azonban ne feledd, hülyét nem csinálhatsz magadból!

22-tõl 28-ig
blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Karácsonyi Üdvözlet

Hírdetés

mail.google.com

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások