• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. augusztus 15. szerda

Mária ünnepli névnapját.
Holnap Ábrahám napja lesz.
Heti horoszkóp PDF Nyomtat Email
2018 május 26., szombat 00:00

Érvényes: 2018. augusztus 11-tõl augusztus 17-ig.

(03.21.- 04.20.): A Mars és Neptunusz némi vigasztalódást hozhat kötelezettségek által nehezített életébe. Fiatalok a nyári lazulásban, idõsebbek szellemi fejõdésükben, avagy egy utazásban találják meg az aktuális boldogságot. Egy új ismeretség felbukkanása nagy jelentõséggel bírhat életében, de csak abban az esetben éljen a lehetõséggel, ha nincsen tartós kapcsolata! Egy pillanatnyi kaland, bármily üdítõ lehet, nem bizonyul tartósnak, ráadásul nem kis kockázatot hordoz az ön számára. Heti mantrád, útmutatásod: Ha derûlátó hozzáállást tanúsítasz, akkor képes leszel a változásra. Ne halaszd holnapra, amit ma még megtehetsz, megláthatsz, és nem utolsósorban, meg is dicsérhetsz! Láss hozzá most azonnal, akár ezzel a mondattal: mostantól, minden más lesz!
 
(04.21.- 05.20.): A mókuskerék újraindul, rengeteg tevékenység, új projekt, intéznivaló vár most önre. Olyan késztetéseket érezhet, melyek más utakra terelik, arról nem beszélve, hogy szépnek látszó reményeket táplálnak önben. Eddig ismeretlen tudás felé nyithat, amely arra készteti, hogy változtasson! A befektetett energia pedig megtérül, fõként, ha a kapcsolatai felé irányul. Alkalmazkodóképességeinek köszönhetõen jólesõ elégedettséget tapasztal majd. Heti mantrád, erõd alapja legyen a következõ mondat: Minden rendben lesz, hiszen eddig is meg tudtam oldani mindent.
 
(05.21.- 06.21.): Közvetlen környezetében újra minden a feje tetejére áll. Ha jót akar, csak a saját portáján sepregessen, még segítõ szándékkal se legyen ellenõrizhetetlen pletykák közvetítõje! A meghibásodó mûszaki cikkek hét közepétõl okozhatnak bosszúságot. Javításukat bízza hozzáértõ szakemberre, ne csináljon a kis bajból jóvátehetetlenül nagyot! Közlekedés közben még a szokásosnál is ingerültebben viseli mások ügyetlenkedését: biztos, hogy jó ötlet így volánhoz ülni? Heti erõd alapja legyen a motiváció. Ismered az érzést, amikor a másik kisugárzása mély benyomást tesz rád? Szinte erõre kapsz, amikor a környezetedben van. Próbálj meg kreatív lenni, inspirálni magadat valamire, még akkor is, ha ez eleinte nehéz próbálkozás, és vonj be másokat is, alkossatok együtt mosolyogva! Nyár van, tessék örülni!
 
(06.22.- 07.22.): Párkapcsolatában, és más társas viszonyaiban újra hadiállapotok uralkodnak. Ennyi véletlen már több mint puszta egybeesés: igazán elkezdhetne gyanakodni magára, hogy vajon nem ön az, aki úton-útfélen keresi a konfliktusokat? Higgye el, a környezetében élõk anélkül is pontosan tudják, mi a jó nekik, hogy ön elárasztaná õket kéretlen útmutatásaival! A csillagok szerint nem fogja megúszni a nyárutót. Valamelyik hasmenéses, hasfájós víruscsoport önt is megbetegíti. Nehezítse a dolgukat: erõsítse meg immunrendszerét! Heti erõt adó gondolatod legyen: „Szeretem önmagam”. Ébreszd fel szunnyadó optimista éned! Ennek legkönnyebb módja: mormolj mantrát, és meglátod, valóra válik az álmod. Reggelente állj a tükör elé, és mondogasd: „Én vagyok a legfontosabb saját magam számára!”
 
(07.23.- 08.23.): Puskaporos hangulatban kezdi a hetet, torkig van azzal, hogy érzései szerint mindenki önt akarja irányítani. Mivel zsigerbõl rá szokott érezni arra, mi van levegõben, elképzelhetõ, hogy most is jó orrhosszal elõbb jár, mint partnere, vagy fõnökei. Mégis súlyos konfliktusokat kockáztat, ha a szokásos, nyers, igazi Oroszlános stílusában hozakodik elõ észrevételeivel. Ha az ötöst nem is nyeri meg a lottón, azért nevezzen be pár játékra, mert például egy utazás megkaparintására komoly esélye van! Heti elmélkedésre, alakulásra kapott mantrád alapja a türelem legyen. Sose számít, ha lassan haladok, az a lényeg, hogy ne hagyjam abba azt, amit kigondoltam, amit szeretnék elérni.
 
(08.24.- 09.23.): Ez a hét a várakozás jólesõ izgalmát hozza. Pontosan tudja, érzi, hogy megérkezik a következõ szerelem az életébe. Akár keresi, akár párkapcsolatban él, most rengeteg kapcsolati adósságát fizeti meg. Feldolgoz karmikus helyzeteket, és annyi önismeretre tesz szert, amennyi elég lesz ahhoz, hogy boldoggá tegye magánéletét. Ne legyen elesett, mert nincs oka rá! Mutasson a külvilág felé magabiztosságot! Fontos: amikor számokkal álmodik, legalább egy szelvénnyel játssza meg azokat! Heti erõt adó mantrád a kitartásodra épüljön: „Ha nem találok utat, akkor építek magamnak.”
 
(09.24.- 10. 23.): Ennek a hétnek a csillagok szerinti üzenete, hogy végre megtalálja az egyensúlyt a szakmai, és a magánélete között. Eme finom harmóniát meg lehet valósítani, de egy biztos, nem sikerül egyik pillanatról a másikra. Rengeteg gyakorlásra lesz hozzá szüksége, a tudatosságról nem is beszélve. Célszerû lenne ezt a teremtõ erõt a párkapcsolatában is kamatoztatni. Merthogy mint már kiderült, a szerelmi életének problémái a munkahelyi gondokban, és a nem éppen rózsás pénzügyeiben gyökereznek. Heti fejlõdésedet a figyelem összpontosítása szolgálja most legjobban. Mantra: „Bármi, ami történik velem, a javamat szolgálja, képes vagyok mindenbõl tanulni, és azt a magam javára fordítani azokat.”
 
(10.24.- 11.22.): Ha jók az ötletei és alaposan átgondolta, megtervezte munkáját, vállalkozását, most végigmehet a megkezdett úton. Ennek a hétnek elsõdleges üzenete önnek: a fejlõdés, a leleményesség. Régebb óta együtt élõknél - hogy a szenvedély apránként ne hunyjon ki - használnia kell fantáziáját. Erõltesse meg magát, olvasson, járjon utána, csenjen ötleteket a barátaitól! Meglátja, hosszabb távon ön is profitálni fog belõle. És ez nagyon – nagyon kellemes érzés lesz… Heti mantrád: „Blokkold a negatív hullámokat! Mihelyt felbukkannak a rossz érzések, figyelmeztesd magad, hogy ebbõl elég! Miután megálljt parancsoltál, valamilyen pozitív dologra tereld a figyelmed.”
 
(11.23.- 12.21.): Munkahelyén fõnöke folytatja a mostanában elkezdett imbecillis tevékenységét. Remélhetõleg nem teszi tönkre hónapok alatt az eddig aránylag jól mûködõ céget! Magánéletében izgalmas, érzéki hét vár a Nyilas jegy szülöttjére. Használja ki ezt az idõszakot, engedje szabadjára fantáziáját, töltõdjön, szépüljön! Aki új kapcsolatra vágyik, most bátran belemehet extrémnek tûnõ kalandokba, hiszen éhsége amúgy is errefelé terelné. A párkapcsolatban élõk sem panaszkodhatnak, partnerük meglepõ módon teszi emlékezetessé a nyarat. Megerõsítõ mantrád: „Az erõ velem van/legyen ezen a héten. Tudatosítom magamban, hogy nem történhet olyan, amire ne tudnék megoldást találni.”
 
(12.22.- 01.20.): Több dolog is adhat okot a mosolygásra. Az egyik, hogy végre valami csoda folytán egyenesbe jön anyagilag. Vigyázzon azért a költekezéssel, mert ha nem tud ellenállni a plázák csábításának, ugyanott találja magát, ahol nemrég még kétségbeesetten jajveszékelt! A másik dolog, ami miatt ez a hete szépnek ígérkezik, a szerelem. Ha együtt él valakivel, a napokban még több idejük jut egymásra. Egyedül élõknek – pech, vagy szerencse? - egy nagyon jóképû, de foglalt társat dob ki a Fortuna kereke. A heted motivációs feladata a hála legyen! „Aki a kisebb dolgokat is képes értékelni, sokkal boldogabb, optimistább és életvidámabb lesz.” Apró trükk, nagy hatás: esténként elalvás elõtt sorolj fel öt dolgot, amiért hálát adhatsz aznap.
 
(01.21.- 02.19.): A bõség zavarában nem tud dönteni, így aztán szinte mindent elszalaszthat. A Plútó és a Vénusz flörtök egész sorát kínálja most önnek, de minden attól függ, mennyire él a lehetõségekkel. Mert nem biztos, hogy a sok kis kaland pótolhatja azt az egy, ám minõségében nagyon is más kapcsolatot, ami sok lemondást és felelõsséget kíván, de hosszú távra szól. Arra vigyázzon, hogy ne kezdjen el anyáskodni a szerelme fölött! Õ ezt hosszú távon akkor is rosszul viselné, ha egyébként a gondoskodást amúgy igényli. Heti életedbe beépíthetõ fejõdésedet a lelki tisztulás szolgálja legjobban. Harag, düh és mérhetetlen gyûlölet fortyog benned. Valaki alaposan megbánthatott téged! De csak akkor nyugodhatsz le, ha megbocsátasz. Fogadd el, hogy a történtek visszafordíthatatlanok! Lényeg: „Csak akkor sebezhetnek meg, ha hagyod magam.”
 
(02.20.- 03.20.): Felfordulás várható az érzelmi életében. Van valaki a közvetlen környezetében, akihez eleinte csak a munkával kapcsolatos teendõk kötötték, de késõbb rájön, hogy már a magánéletét sem szívesen képzeli el nélküle. Olyan kérdések foglalkozathatják, amik eddig eszébe sem jutottak. Viszont az, hogy most felmerültek a gondolataiban, azt jelzik, hogy már nem érzi magát jól a meglévõ kapcsolatban. Ha szingli, megelégelte a magányt. Jó lenne valahogy kitudni, hogy az a másik táplál-e hasonló érzéseket az ön irányába! Néhány gondolat mely számodra is hatásos mantrává válhat: „Többre vagyok képes, mint gondolnám, hagyom, hogy az öröm és a hála átjárja lelkemet.”

Forrás:http://gil.hu
Melitta 20/922-52-92

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások