• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2017. június 25.

Vilmos ünnepli névnapját.
Holnap János napja lesz.
Főoldal Életmód Gasztrománia
Gasztrománia


Tokaji furmint, tokaji palackban PDF Nyomtat Email
2015 április 19., vasárnap 20:16

Kortárs formatervezésű borospalackokból nincs hiány a világban, borvidéki, autentikus palackforma azonban nem született. Ipacs Géza grafikus ebből kiindulva tervezett a tokaji száraz furmint nemzetközi sikereit támogató, időtálló palackot. A Szent Tamás pincészet furmintja legutóbb a brit Decanter szaklapban ért el 90+ pontos értékelést, és a nemzetközi kereskedői visszajelzések szerint is sikerrel találkozott a tokaji terroir-élmény a vizuális megjelenéssel. A Szent Tamás pincészet borai Gordon Ramsay éttermeiben is ajánlott tételek.

Bővebben...
 
Húsvét a Tapolca Fogadóban PDF Nyomtat Email
2015 március 31., kedd 09:07

Hagyományos ételek, hazai ízek

Ínycsiklandó már a húsvéti  étlap is, ha végigolvassa a vendég, ha pedig meg is kóstolja  biztosan nem fog csalódni. Hagyományos ételek, hazai ízek. Előétel gyanánt főtt sonkát, stefániát, töltött dagadót, francia salátát kínálnak, főételnek nyírségi töltött tarját csicsóka chipsszel, vagy római tálban sült csülköt rendelhetünk, desszertként pedig répatortát.

Bővebben...
 
Húsvét a Kemencés kisvendéglőben PDF Nyomtat Email
2015 március 25., szerda 15:15


 
Borverseny volt Sajóbábonyban PDF Nyomtat Email
2015 március 24., kedd 20:38

Szombaton rendezték meg a XVIII. Sajóbábonyi Regionális Borversenyt a település ipari parkjának nagyszerűen felújított kultúrtermében.

Bővebben...
 
A ZONA lett az év étterme, a street food legjobbja pedig a Funky Pho PDF Nyomtat Email
2015 március 23., hétfő 18:20

Március 23-án, a Hennessy-Dining Guide Év Étterme Gálán fény derült a hazai gasztronómia idei legjobbjaira. Az év étterme ezúttal a Huszár Krisztián séf vezette ZONA lett, míg Az Év Street Foodja elismerésnek a vietnami ételekben utazó Funky Pho örülhetett. Ebben az évben ketten is kiérdemelték az év ifjú séftehetségének járó díjat – Nagy Szabolcs és Giczi Andor a Fricska Gasztropub csapatát erősítik –, a legprogresszívebb konyha pedig az Olimpia.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

A hét kérdése

Ön szerint a CEU ellehetetlenítése volt a kormány célja, vagy ez csak figyelemelterelés az egyéb súlyos gondokról?
 

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások