Húsvét a Tapolca Fogadóban
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. november 17. szombat

Hortenzia, Gergő ünnepli névnapját.
Holnap Jenő napja lesz.
Főoldal Életmód Gasztrománia Húsvét a Tapolca Fogadóban
Húsvét a Tapolca Fogadóban PDF Nyomtat Email
2015 március 31., kedd 08:07

Hagyományos ételek, hazai ízek

Ínycsiklandó már a húsvéti  étlap is, ha végigolvassa a vendég, ha pedig meg is kóstolja  biztosan nem fog csalódni. Hagyományos ételek, hazai ízek. Előétel gyanánt főtt sonkát, stefániát, töltött dagadót, francia salátát kínálnak, főételnek nyírségi töltött tarját csicsóka chipsszel, vagy római tálban sült csülköt rendelhetünk, desszertként pedig répatortát.

- Kalóczkai Mariann tulajdonostól , azt kérdeztük, hogy hogyan kerül az étlapra a szabolcsi sárga túró?
- Már az elmúlt években is volt étlapunkon ez a finomság, és a vendégeink között nagyon népszerű. Az igaz, hogy szabolcsi eredetű, de ma már szinte az egész észak-keleti  országrészben ismerik. Azt ugye tudjuk, hogy a túróhoz nem sok köze van, maximum annyi, hogy ez is tejből készül. Sonkával, főtt füstölt tarjával nagyon finom, különleges ízhatás. Ezeket fantasztikusan készítik szakácsaink. Arról nem is szólva, hogy hagyományos receptek szerint és hazai, friss alapanyagokból.


-  Önnek melyik a kedvence az étlapon lévő finomságok közül?
- Nem vagyon nagy húsevő, de a nyírségi töltött tarjának bizony nehéz ellenállni, de az édességek közül a túrós habos galuska a kedvencem. Ezeket fantasztikusan készítik szakácsaink.
Arra biztatjuk a kedves vendégeket, hogy kóstolják meg a helyszínen, Miskolctapolcán! Ezzel kívánunk kellemes Húsvéti Ünnepet!

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások