Milyen szoláriumkabinok kaphatóak?
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. június 14. hétfő

Vazul ünnepli névnapját.
Holnap Jolán napja lesz.
Főoldal Életmód Medicina Milyen szoláriumkabinok kaphatóak?
Milyen szoláriumkabinok kaphatóak? PDF Nyomtat Email
2020 november 16., hétfő 10:13

Egy szoláriumszalon megnyitásához nem csupán helyszínt kell bérelni, hanem nyilván be kell szerezni a szoláriumkabinokat és a megfelelő barnítócsöveket, de persze felszerelhetjük a leendő szalonunkat olyan kiegészítő termékekkel is, mint a szoláriumkozmetikumok, a fertőtlenítőszerek, az UV-szemüvegek és a kilépőszőnyegek. Bár minden kellék és kiegészítő nagyon hasznos egy szalonban, azonban a legfontosabbak ezek közül nyilvánvalóan a gépek és a csövek.

Fekvő vagy álló szoláriumkabint válasszunk?

Az első felmerülő kérdés az szokott lenni, hogy fekvő vagy álló gépeket szerezzünk be, hiszen ha kicsi a hely, nem biztos, hogy mindkettő elfér.

Az álló gépek a fekvőknél valamivel kevesebb területet foglalnak el, de hacsak nem az az egyetlen szempont a választásnál, hogy viszonylag kis helyen elférjen, akkor jobb az álló és a fekvő kabinok előnyeit és hátrányait egyaránt mérlegelni.

A fekvő kabinok mellett szól, hogy kényelmesebbek, hiszen ezekben elfeküdve lehet relaxálni, amíg a csövek teszik a dolgukat. A modernebb szoláriumgépek némelyike rendelkezik külön arcbarnítóval is, amit szükség esetén ki tudunk kapcsolni. Hátrányaként leginkább a higiénia esetleges hiányát említhetjük, de ha a vendégek között alaposan áttakarítjuk a plexit, akkor lényegében nincs hátránya.

Az álló gépek mellett többnyire azt hozzák fel előnyként, hogy még a hajlatokban is egyenletes barnulás érhető el, és a higiénia szempontjából szintén előnyösebbnek tűnik, hiszen ebben az esetben a fej fölött található kapaszkodón kívül a test nem érintkezik semmivel a barnulás során. Hátránya viszont, hogy ezekben nincs külön arcbarnító, és nem igazán kényelmes álló helyzetben percekig süttetni magunkat.

Döntés előtt persze az sem árt, ha a szalonunk környékén tartunk egy kisebb közvélemény-kutatást, hogy a fekvő vagy az álló kabinokat használnák-e szívesebben a leendő vendégeink, illetve szétnézhetünk a konkurenciánál is a gépek teljesítménye ügyében, hiszen nem jó ötlet a rivális szalon gépeinél kisebb teljesítményű gépekkel felszerelni a saját szalonunkat.

Exkluzív álló kabinok

Bár az álló kabinok valóban kevésbé kényelmesek, vannak olyan darabok, amelyek felszereltsége feledteti ezt a „hibát”. Például a Solar Cabin iTan XL 58 fantázianévre hallgató egyedi megjelenésű kabin nem csupán a szalonod éke lesz, hanem a vendégeid is elégedettek lesznek a komfortos barnulás lehetőségével. Ugyanis ehhez a kabinhoz olyan kiegészítők tartoznak az alapfelszereltségbe, mint az 58 db extra hosszú és nagy méretű szoláriumcső, a beépített hangszórók, a digitális időkijelzés, a belső indítású start/stop rendszer, de a vendég még a nagy teljesítményű ventilátor erősségét is tudja a kabinon belül szabályozni.

Ha te is mostanában terveztél szoláriumkabint vásárolni, keresd fel a Hollandimpex oldalát, és válogass kedvedre a széles kínálatból!/X/

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások