Mosdótartó szekrény
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. szeptember 26. szombat

Jusztina ünnepli névnapját.
Holnap Adalbert napja lesz.
Főoldal Életmód Medicina Mosdótartó szekrény
Mosdótartó szekrény PDF Nyomtat Email
2020 február 14., péntek 11:54

A mosdókagyló minden fürdőszoba egyik meghatározó eleme, melynek formája az egész helyiség stílusát meghatározza. Az esztétikum mellett azonban a praktikumot is érdemes szem előtt tartani, különösen akkor, ha csak korlátozott mennyiségű tér áll rendelkezésünkre. Érdemes tehát olyan megoldást keresni, amely lehetőséget ad arra, hogy a mosdó alatti részen tárolóhelyek kerüljenek kialakításra, ahová elrejthetők a fürdőszobában használatos tisztítószerek vagy törölközők.


Mosdókagylók típusai


A mosdókagylók kialakítása és elhelyezése terén ma már szerencsére sok választási lehetőség kínálkozik. Aki az egyszerű és olcsó megoldásokat kedveli, annak megfelelő lehet egy hagyományos mosdó, amely alá utólag beszerelhetők polcok vagy akár egy kisebb szekrény is. Akik azonban szeretik az időtálló megoldásokat, és kellően nagy tér áll rendelkezésükre, azoknak mindenképpen a – márvány vagy csempe – pultba épített mosdókat ajánljuk. Manapság trendibb és jóval mutatósabb az a verzió, amikor a mosdókagylót a pultra vagy éppen a bútorra építik.


Mosdótartó szekrények


A Fürdőszoba-Szaniter Shopnál kapható mosdótartó szekrények széles választéka lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a fürdőszobája stílusához leginkább passzoló darabot, ami egyúttal tárolási lehetőséget is biztosít.


Ezek a szekrények természetesen választhatók komplett fürdőszobabútor részeként, de a legtöbb esetben kombinálhatóak azonos termékcsaládhoz tartozó tükrös vagy álló szekrénnyel is. Előbbiben elhelyezhetőek a fogápolási és az egyéb napi használatban lévő piperecikkek, míg utóbbiak a törölközők számára ideálisak, így jól kiegészítik a jellemzően tisztítószerek tárolására alkalmas alsó szekrényeket.


A változatos tervezésű mosdótartó szekrények lehetővé teszik, hogy a különböző formavilágú mosdók közül válasszuk ki a nekünk tetszőt. Praktikus kialakításuk pedig biztosítja, hogy a lefolyócsövek mellett minél több hely maradjon a tárolásra.


Különösen figyelni kell arra, hogy egyes modellek ára tartalmazza a rajtuk lévő mosdókagylót, míg másokhoz ezt külön kell megvásárolni. Gyakran a lábazat is külön választható, ami számtalan variációra ad lehetőséget.


Milyen magas legyen a szekrény?


A mosdókagyló magasságának kiválasztása kulcsfontosságú a kényelmes mindennapi használat szempontjából. Ez ideális esetben általában 85-90 cm, de érdemes különböző magasságokat próbálgatni, hogy kiderüljön, melyik a leginkább testhezálló méret. Különösen figyelni kell erre a függő alsó szekrényeknél, ahol lábazat hiányában a falra való felfúrással határozható meg a mosdókagyló ideális magassága./X/

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások