Miskolci városi véradás
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. június 1. hétfő

Tünde ünnepli névnapját.
Holnap Anita, Kármen napja lesz.
Főoldal Életmód Medicina Miskolci városi véradás
Miskolci városi véradás PDF Nyomtat Email
2020 február 13., csütörtök 16:49

Kiemelt jelentőségű véradást szervez 2020. február 14-én és15-én 14.00 és 18.00 óra között Miskolcon a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete és az Országos Vérellátó Szolgálat, amelynek helyszíne a Városháza aulája. A Kocsonyafesztivál első két napjának véradóeseményén 80-100 véradóra számítunk, akiknek ajándékokkal is kedveskedünk támogatónk által.
A vérellátás biztonsága érdekében az influenza szezonban igyekszünk minél hatékonyabb szervezőmunkát végezni, nagyobb számú véradót toborozni. Tapasztatunk alapján ezeknek a nagyszabású városi véradásoknak hosszútávú haszna, hogy  elkötelezetté teszi a résztvevőket a véradás ügye iránt. Az összefogást közösségi élményként élik meg a véradók - a segítségnyújtásukon túl -, és általa olyan maradandó élményt szereznek, amely rendszeres véradóvá teszi őket.  

A társadalmi felelősségvállalás jegyében a Magyar Honvédség is fontosnak tartja a véradás segítését. 14 órától a 10. Területvédelmi Zászlóalj önkéntes területvédelmi tartalékosai adnak majd vért. A tartalékos honvédekről fotó és vágókép készülhet olyan módon, hogy egyenruhájukon a nevük nem felismerhető módon szerepel., illetve nyilatkozatot nem adhatnak.

Az Országos Vérellátó Szolgálat a forgatáshoz szükséges engedélyt megadta. Kérése, hogy a a vérzsákról ne készüljön közeli fotó és az orvosi vizsgálatról semmilyen felvétel. A stábok munkáját a Magyar Vöröskereszt kollégái segítik a helyszínen!

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások