Betegbiztonsági lakossági fórum, ingyenes szűrővizsgálattal
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. augusztus 5. szerda

Krisztina ünnepli névnapját.
Holnap Berta napja lesz.
Főoldal Életmód Medicina Betegbiztonsági lakossági fórum, ingyenes szűrővizsgálattal
Betegbiztonsági lakossági fórum, ingyenes szűrővizsgálattal PDF Nyomtat Email
2019 augusztus 08., csütörtök 20:35

Betegbiztonság – Te is tehetsz érte! címmel országos lakossági kampány indult a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központja közreműködésével, amelyben 20 településen, a szakértők oktatófilmek segítségével hívják fel a figyelmet arra, mit tudnak tenni maguk a betegek és hozzátartozóik a betegbiztonsági kockázatok csökkentéséért. A betegbiztonság több oldalról és valamennyi szereplőjének részvételével történő megközelítése az egészségügyi ellátás egész rendszerének minőségi javulásához járulhat hozzá.

Túlzott antibiotikum fogyasztás, az internetről szerzett információk veszélyei, az orvos-beteg együttműködés fontossága krónikus betegség terápiájában – ezeket a témákat is érinti az az országos kampány.

Az életben nagyon gyakran előforduló esetekről tekinthetnek meg kisfilmeket az érdeklődők. A vetítéseket követően szakértő segít a film értelmezésében és válaszol a felmerülő kérdésekre. A helyszínen ingyenes szűrések és tájékoztató füzetek is várják az érdeklődőket.

Az országos kampány keretében várják az érdeklődőket ingyenes szűrésekkel, rövidfilmekkel, szakértői előadásokkal és beszélgetésekkel,

augusztus 9-én Miskolcon, az Önkormányzat és a MIEFI támogatásának köszönhetően az Aranykor Idősek Otthonában, 9:30-tól 13:00 óráig.

https://www.facebook.com/hsmtc/

http://semmelweis.hu/emk/szakertoi-tevekenyseg-projektek/egeszsegugyi-ellatorendszer-szakmai-modszertani-fejlesztese/lakossagi-forum/?fbclid=IwAR2lNacJI7KIGhfMLaO_KkgboybeTdLW_tiEdk7V2l-1LMWaEAQyOWRM0ok


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások