Segíts megtalálni a Mellrák Elleni Küzdelem Hétköznapi Hőseit!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. március 19. kedd

József ünnepli névnapját.
Holnap Klaudia napja lesz.
Főoldal Életmód Medicina Segíts megtalálni a Mellrák Elleni Küzdelem Hétköznapi Hőseit!
Segíts megtalálni a Mellrák Elleni Küzdelem Hétköznapi Hőseit! PDF Nyomtat Email
2018 július 18., szerda 06:30

-    A jótevők nevezését július 26-ig várják


A mai felgyorsult világban nagyon ritka, de annál nagyobb örömet okoz az önzetlen segítségnyújtás, főleg ha az embernek támogatásra van szüksége. Ismersz olyan jótevőt, aki mellrákkal diagnosztizált nők számára nyújt valamilyen módon segítséget? Ha igen, akkor nevezd a Mellrák Elleni Küzdelem Hétköznapi Hősei pályázatra, és add meg neki az esélyt arra, hogy tevékenysége 1 millió forintos támogatásban részesüljön.
A mellrákban érintett nőknek gyakran egyedül kell megküzdeniük a betegségükkel, ezért a környezetük által nyújtott támogatás hatalmas erőt adhat nekik a mindennapi küzdelmükben. Az AVON és a Marie Claire által közös pályázatának az alapötlete is innen ered, amelyben a Mellrák Elleni Küzdelem Hétköznapi Hőseit keresik, akik törődéssel, támogatással hozzájárulnak azérintettek életminőségének javításához és ezáltal  akár a gyógyulásukhoz is. Rengeteg módon lehet másoknak segíteni, lelki támogatással, odafigyeléssel, bevásárlással, ingyen szolgáltatások biztosításával, a lényeg, hogy valamilyen módon hozzájáruljunk az illető jólétéhez.  
Hogyan lehet nevezni? Bárki nevezheti a környezetében élő hétköznapi hőst. Csupán annyit kell tenni, hogy maximum egy oldalban összefoglalja az általunk ismert jótevőnek tevékenységét, és a Jelölt hozzájáruló nyilatkozatát elküldi a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. email címre 2018. július 26., éjfélig.
A beérkezett nevezések közül egy öt főből álló szakmai zsűri választja ki azt a három nyertest, akik részesülnek az 1 millió forintos támogatásban.
A pályázat további részleteiért látogass el az alábbi honlapra: https://avononline.avon.hu/palyazat.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások