• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. június 21. csütörtök

Alajos ünnepli névnapját.
Holnap Paulina napja lesz.
Főoldal Életmód Medicina Mandala Ház Miskolcon
Mandala Ház Miskolcon PDF Nyomtat Email
2017 április 01., szombat 06:14

Ünnepélyes keretek között nyitja meg kapuit a miskolci MANDALA ház 2017. április 1-én (szombaton) 14 órától a Lévay utca 57. szám alatt.


A városi szinten kuriózumnak számító központ a test és a lélek spirituális megújulását, összehangolódását és gyógyítását tűzte ki célul.
Az érdeklődőket képzett szakemberek várják, akik a Kahi Healing elnevezésű módszer segítségével kezelik a lelki problémákból fakadó rossz közérzetet és fizikai tüneteket. Ez a főleg mentális elmélyülést igénylő technika ősi és modern gyógyító dogmák összegzésével és finomításával oldják a felgyülemlett stresszt és az ebből eredő betegségeket mind egyéni, mind pedig csoportos foglalkozások keretein belül. A Spirituális Válasz Technika pedig abban segít, hogy előző vagy jelen életi blokk, program, élmény, beidegződés, hiedelem ne gátoljon senkit abban, hogy boldog, szabad életet élhessen.
A kezelések nem kizárólagosak, a már folyamatban lévő gyógyulási folyamatok felgyorsítására és orvosi terápiák mellett is ajánlatosak, hiszen a módszer során a természetes energiák megmozgatása a cél.
A családi szellemben megszervezésre kerülő nyitórendezvényen a Star Academy felfedezettje, Hegyi Dávid gondoskodik a jó hangulatról, a kínálatban fellelhető kezeléstípusokról és egyéb kurzusokról (pl. SVT, csontkovácsolás) pedig a Mandala ház instruktorai, valamint az ország különböző pontjáról érkező különböző szakemberek tartanak előadásokat a módszer pontosabb megismerése érdekében.
A szervezők készséggel állnak mindazon érdeklődők rendelkezésére, akik természetes úton kívánnak a gyógyulás útjára lépni!


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások