• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. június 24.

Iván ünnepli névnapját.
Holnap Vilmos napja lesz.
Főoldal Életmód Medicina Véradókampányok B.A.Z. megyében
Véradókampányok B.A.Z. megyében PDF Nyomtat Email
2017 február 16., csütörtök 20:00

„Vérszegényen” indult az év az influenza és a hideg időjárás miatt. Az optimális szint eléréséhez Borsod-Abaúj-Zemplén megyében több kampányt is indított a Magyar Vöröskereszt. A rendszeres segítőket szólítja meg, és újak „toborzására” tesz kísérletet valamennyivel.


-    Véradás a Kocsonya Fesztiválon, különleges helyszínen: a RADIO M kamionjában február 18-án, szombaton 9.00-12.00 óra között.

-    Kéthetente, a Miskolci Naplóval együtt érkezik a megyeszékhely valamennyi háztartásába a Magyar Vöröskereszt szórólapja. A városi véradások időpontjáról és helyszínéről tájékoztat, valamint nyereményjátékra hív. A Miskolci Területi Vérellátóban vért adó segítők között tárgyjutalmat sorsol a Szervezet március végén. A segítőknek nincs más dolguk, mint véradáskor leadni a kitöltött nyereményszelvényt a Megyei Kórház főépületében található Szolgálatnál.

-    Internetes kampányok futnak a Magyar Vöröskereszt megyei szervezetének közösségi oldalán, a www.facebook.hu-n.
•    „Tudtad?” címmel heti rendszerességgel osztunk meg érdekességeket, hasznos információkat modern, fiatalos posztokban. Ezek a tények lelkesítenek, tisztáznak sztereotípiákat, vagy éppen ismeretterjesztő jellegűek. Fontos számunkra, hogy minél többen álljanak e társadalmi ügy mellé és erősebb legyen bennük az akarat és a tenni, segíteni akarás, mint a félelem a tűtől.
•    Véradásban példát mutató közösségi vezetőket mutatunk be másik kampányunkban. Egyre több magas beosztású vezető kötelezi el magát a társadalmi felelősségvállalás egyik legfontosabb formája - a véradás ügyének támogatása - mellett megyénkben is. Ők segítenek most nekünk példamutatásukkal, hogy szűkebb és tágabb közösségükre hatva minél többen váljanak rendszeres véradókká, életmentő hősökké.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások