• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. június 20. szerda

Rafael ünnepli névnapját.
Holnap Alajos napja lesz.
Főoldal Életmód Medicina Fantasztikus történetek a koralltengerekből
Fantasztikus történetek a koralltengerekből PDF Nyomtat Email
2017 február 08., szerda 10:21

A jó fotó egyetlen rögzített pillanata akár egy egész életet elmesélhet. Még érdekesebb azonban, amikor a fotós is mesél: az ő kalandjairól, az általunk nem ismert különös körülményekről.

Ebben az élményben lehet részünk február 15-én délután 5 órától az avasi Móra Ferenc fiókkönyvtárban, amikor Dombovári Tibor természetfotós beszél a koralltengerek csodálatos világáról.

Különleges búvárfotói hamarabb tették külföldön ismertté Dombovári Tibor nevét, mint idehaza – de már itthon, Magyarországon, Miskolcon is legalább 20 éve az elismert és széles körben ismert természetfotósok közé tartozik. Számos hazai és nemzetközi szakmai díj jelzi, hogy amit és ahogy megmutat a víz alatti életből, az több mint szépség – az a csöndes világ látható lényege.
A koralltengerek ezen belül is különleges helyet foglalnak el, egészen más az élőviláguk, mint például a mediterrán tengereké. Dombovári Tibor egyszer azt nyilatkozta, ő az „apróságokhoz” vonzódik, „tenyérnyi területen fantasztikus történetek játszódnak le a tengerben”. Ezekről a történetekről mesél szavakkal és képekkel február 15-én, szerdán délután 5 órától a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Móra Ferenc Könyvtárában.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások